-
شارژ مالی صنایع هایتک
کمبود نقدینگی و دشواری تامین مالی، روند تحقیق و توسعه در بنگاهها را کند کرده است و همین موضوع یکی از دلایلی است که باعث شده است سهم صنایع هایتک و تکنولوژیمحور در صادرات کشور همچنان ناچیز باشد. این در حالی است که ارتقای جایگاه صنعتی کشور و رشد صادرات از مسیر نوآوری و صنایع پیشرفته محقق میشود.
-
بعد از ابلاغ دلار ۲۸۵۰۰، نرخ خوراک و محصولات پتروشیمی ۳۰ درصد کاهش یافت
مدیر عامل پتروشیمی شازند با اشاره به اینکه برخی پالایشگاههای خصوصی از سازوکار بورس کالا برای دریافت نفتا و صادرات محصولات سودجویی کردند، گفت: بعد از تعیین نرخ ۲۸۵۰۰ شاهد کاهش نرخ خوراک تا ۳۰ درصد بودیم.
-
بیثباتی؛ مهمان دائمی پتروشیمیها
نامه رئیس مجلس به رئیسجمهور برای ابطال نرخ تسعیر ارز ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی در تعیین قیمت پایه محصولات پتروشیمی با ضربالاجل اجرای یکهفتهای به نتیجه نرسید و دفتر توسعه صنایع تکمیلی محصولات پتروشیمی، قیمتهای پایه محصولات این حوزه را برای عرضه در دوهفته پیشرو، بر مبنای نرخ قبلی ارز نیمایی تعیین کرد. البته متولیان دولتی وعده اصلاح نرخ تسعیر ارز خوراک و محصولات پتروشیمی در دولت را دادهاند.
-
سایه تقاضای ضعیف و افزایش عرضه، بر بازار CPVC هند
کاهش تقاضا در مقابل عرضه فراوان، همراه با افزایش محمولههای خارج از کشور ، قیمت های cpvc هند را تحت تاثیر قرار داده است. آغاز سال با افزایش قیمت، تقاضا در ماه مارس را کاهش داد و از آن زمان به دلیل واردات قوی، به ویژه از چین، که وضعیت عرضه را تقویت کرده است، همچنان کاهشی ماند.
-
استفاده از نفتای زیستی برای تولید محصولات پتروشیمی در هند با هدف کربنزدایی
هند با هدف کربنزدایی از مواد اولیه برای تولید محصولات پتروشیمی بهدنبال استفاده از نفتای زیستی در واحدهای کراکر خود است.
-
رموز جذابیت صنایع تکمیلی در جهان نو
عباسعلی متوسلیان در گفتوگو با «دنیای اقتصاد» اظهار کرد: «رقابت برای فروش محصول با قیمت پایینتر، شرکتهای پتروشیمی را به سوی ساخت واحدهای بزرگتر، سرمایهگذاریهای زیاد در مناطق عرضه محور (خاورمیانه) یا تقاضا محور (چین و هند) و متحمل شدن هزینههای زیاد برای بازسازی و به کارگیری تکنولوژیهای جدید سوق داده است.»
-
اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود
قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز :285000 ریال اعلام شد.
-
تشریح جزئیات بخشودگی جرایم بیمهای کارفرمایان
سرپرست معاونت بیمهای سازمان تامیناجتماعی، با تشریح جزئیات و شرایط بهرهمندی کارفرمایان از بخشودگی جرایم بیمهای، مهلت استفاده از این تسهیلات را از ابتدای خرداد تا پایان مردادماه و نحوه ثبت درخواست استفاده از این تسهیلات را صرفا ثبت در سامانه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی به نشانیes.tamin.ir اعلام کرد.
-
عوارض رکودساز در بازار ساختوساز
دریافت عوارض گوناگون در حوزه مسکن موضوعی است که همواره با گلایههای بسیاری همراه بوده است. فعالان حوزه ساختوساز از تحمیل هزینههای مازاد نارضایتی داشته و از آن به عنوان دلیلی برای رشد قیمت تمامشده واحدهای مسکونی یاد میکنند. هزینههایی که چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم بر بازار و قیمت مسکن اثرگذار هستند. این اثرگذاری میتواند در رونق یا رکود تولید مسکن نیز دیده شود.
-
سرکوب قیمتها تولید را از پا درمیآورد
فعالان باسابقه تولید کشور در پنل تخصصی همایش برترینهای بورسکالا، با ترسیم عاقبت شوم قیمتگذاری دستوری، تاکید کردند که سرکوب قیمتها تولید را از پای درمیآورد و این در حالی است که برخلاف تصور در نظام دستوری، کالای ارزان به دست مصرفکننده نمیرسد. به گزارش کالاخبر، در دومین همایش تجلیل از برترینهای بورسکالای ایران، پنل تخصصی «نقش بورسکالا در تحقق رشد تولید» با حضور فعالان بخش تولیدی برگزار شد.
-
مالیات 28 درصدی و تعرفه گمرکی بالا، مانع تجارت ایران با روسیه است
محمدعلی محمد میرزاییان، فعال اقتصادی میگوید: تجار ایرانی برای صادرات مستقیم به روسیه باید حدود 28 درصد مالیات پرداخت کنند؛ از این رو کالاها را از طریق ارمنستان و قرقیزستان که تعرفه صفر دارند به روسیه صادر میکنند.
-
۷ میلیارد دلار کاهش تولید به دلیل ناترازی برق و گاز
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به قطعی گاز و برق صنایع و بخش تولید گفت: شاید بتوان به جرات گفت نزدیک ۷ میلیارد دلار به دلیل ناترازی برق و گاز کاهش تولید داشتیم.
-
امضای تفاهمنامه سازمان صنایع کوچک و اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی آلمان
یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان (BWA) امضا شد.به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، این یادداشت تفاهم به امضای علیرسولیان، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و مایکل شومان، رئیس اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان (BWA) رسید.
-
توقف تولید تا زمان صدور حکم قطعی ممنوع اعلام شد
براساس پیشنویس لایحه برنامه هفتم توسعه، هرگونه توقیف ماشینآلات، ابزار تولید تجهیزات و مواد اولیه واحدهای تولیدی، بازداشت و حبس مدیرعامل یا اعضای هیاتمدیره که منجر به توقف تولید شود، تا زمان قطعی شدن حکم ممنوع است.
-
آوار نیروگاههای فرسوده بر سر تولید
فرسودگی نیروگاهها و کاهش سرمایهگذاری بخش خصوصی در صنعت برق به دلایلی همچون نرخ خرید تضمینی برق از سوی دولت و عدمتناسب بهای برق و هزینههای تولید، از اصلیترین دلایل ناترازی تولید و مصرف برق و خاموشیهاست؛ خاموشیهایی که امسال نیز ادامه دارد و بیش از بخش خانگی، صنایع کشور از جمله صنایع مادری همچون فولاد و سیمان را نشانه گرفته است.
-
زلزله ارزی در رینگ پتروشیمی
بلاتکلیفی و بیثباتی در نرخ ارز معیار مورد استفاده در تعیین بهای خوراک و قیمت پایه محصولات پتروشیمی برای عرضه در بازار فیزیکی بورسکالای ایران، گریبان فعالان این صنعت را گرفته است؛ به نحوی که فعالان حوزه پتروشیمی از ابتدا تا انتهای زنجیره، امکان برنامهریزی میانمدت و بلندمدت برای فعالیت اقتصادی خود را ندارند.
-
بنبست ارز دستوری
بررسیها حاکی از آن است که ارز دستوری با نرخ ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی، واکنشهای سیاسی و کارشناسی را به همراه داشته است. نامه قالیباف به رئیسی، مبنی بر غیرقانونی بودن تثبیت نرخ ارز و تعیین نرخ تسعیر ارز شرکتهای پتروشیمی که به تصویب هیات وزیران رسیده است، آخرین فاز مجادله مجلس و دولت را نمایان ساخت.
-
دلیل تعطیلی کمیته تخصیص ارز بعد از ۳ سال/ احتمال تغییر در رویه واردات در برابر صادرات خود قوت گرفت
دولت پیشنهاد کرده است کمیته تخصیص ارز و کمیته تأمین ارز بهدلیل ناکارآمدی ادغام شود و ریاست کمیته جدید بهعهده بانک مرکزی قرار بگیرد، بهنظر میرسد این تغییر بهدلیل مشکلات در تخصیص ارز واردات و تداوم رویه واردات از محل صادرات خود بوده است.
-
ساخت پروژه کلرآلکالی در راستای رشد تولید در پتروشیمی غدیر
امامقلی گفت: برای اجرای پروژه کلرآلکالی حدود ۱۷۰ میلیون دلار هزینه پیش بینی شده است و با توجه به محاسبات انجام شده، بازگشت سرمایه اولیه پروژه حداکثر طی دو سال و ۵۰ درصد خواهد بود.
-
۱۵ مغایرت لایحه تشکیل وزارت بازرگانی با قوانین، اسناد بالادستی و سیاستهای کلی
یکی از دلایل مهم منتقدان تشکیل وزارت بازرگانی و لایحه دولت، مغایرت آن با اسناد بالادستی و قوانین مختلف کشور است