آرشیو همایش و نمایشگاه

صنایع در تکاپوی مواداولیه

هزینه‏‏ تامین مواداولیه برای بنگاه‏‏‌ها افزایش یافت. بررسی شامخ اسفندماه نشان می‌دهد که موجودی مواد اولیه ۶صنعت، ثابت یا در حال کاهش بوده است. از طرفی، با کاهش موجودی مواداولیه، بنگاه‏‏‌ها به دنبال خرید خواهند رفت و قیمت خرید مواد اولیه ۱۱صنعت افزایش داشته و تنها قیمت خرید مواد اولیه یک صنعت بی‏‏‌تغییر بوده است.

چهار چالش اساسی پتروشیمی های ایران در سال جاری

این صنعت که یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشورمان به شمار می‌رود و نقش چشمگیری در تأمین درآمدهای ارزی دارد برای بقاء و رقابت در بازارهای جهانی، با مشکلات متعددی روبرو است.

حضور چشمگیر تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی در نمایشگاه تاسیسات سرمایشی و گرمایشی اصفهان+ فهرست حاضرین

بیست و دومین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی عصر دوشنبه در اصفهان گشایش یافت و تا تاریخ 17 آذر ماه ادامه دارد. این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی اصفهان هم اکنون در حال برگزاری است.

نهمین نمایشگاه بین المللی لوله اتصالات و شیرآلات بهداشتی برگزار می شود

میزگرد تخصصی نمایشگاه لوله اتصالات،شیرآلات بهداشتی ، صنایع و خدمات وابسته (PIVEX ۲۰۲۴) که از ۲ تا ۵ بهمن ماه سال جاری برگزار می شود با هدف بررسی فرصت ها و چالش های این نمایشگاه از دید ذینفعان آن برگزار شد.

دونگاه متفاوت به ایران پلاست

ایران‌‌‌پلاست هفدهم را می‌توان یکی از دوره‌های متفاوت نمایشگاه‌‌‌های صنعت پتروشیمی در سال‌‌‌های اخیر به‌‌‌شمار آورد؛ تا جایی که حضور بازدیدکنندگان و شرکت‌های خارجی، زبانزد عملکرد و گفتمان غرفه‌‌‌داران و مردم بود. حضور بیش از ۲۰۰ شرکت خارجی در این نمایشگاه، در کنار هیجان غرفه‌‌‌داران و بازدیدکنندگان نشان داد که صنعت پتروشیمی با محوریت زنجیره ارزش، حرف‌‌‌های بسیاری برای گفتن دارد.
  • پیش ثبت نام نمایشگاه ایران پلاست از

پیش ثبت نام نمایشگاه ایران پلاست از "فردا" آغاز می شود

مدیر نمایشگاه بین المللی ایران پلاست از آغاز پیش ثبت نام هفدهمین دوره این رویداد تخصصی در صنعت پتروشیمی از فردا (چهارشنبه 21 تیرماه ) خبر داد.

هیات تجاری به نمایشگاه لاستیک و پلاستیک بارسلون اعزام می‌شود

اتاق مشترک ایران و اسپانیا یک هیات تجاری از فعالان حوزه لاستیک و پلاستیک را نهم تا دوازدهم خردادماه، به نمایشگاه اکیپلاست اسپانیا اعزام می‌کند.

توانمندی‌های فناورانه حوزه ساختمان در مسکو به نمایش درمی‌آید

فراخوان جذب فناوری های حوزه مصالح ساختمانی در شرکت های دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی ساختمان و دکوراسیون داخلی در کشور روسیه منتشر شد.

تلاطم قیمت مواد اولیه؛ مانعی برای برنامه‌ریزی تولید و فروش

مدیرعامل شرکت لوله گستر گلپایگان بر این باور است به دلیل تغییر هفتگی قیمت مواد اولیه در بورس کالا، تولیدکنندگان امکان عملی برای میزان تولید و همچنین فروش را ندارند تا جایی که انعقاد قرارداد با مصرف‌کنندگان با تردید و دلهره همراه شده است.

بازار پی‌وی‌سی در رکودی بلاتکلیف قرار دارد

«مجید حقی» کارشناس فروش گلسار پلیمر می‌گوید بهتر بود نمایشگاه جانبی مجمع مهندسان ساختمان، نه به عنوان یک رویداد «جانبی» بلکه به عنوان یک بخش اصلی برگزار می شد تا فضا و امکانات بیشتری برای حضور شرکت‌ها و بازدیدکنندگان مهیا می‌شد.

نمایشگاه جانبی مجمع مهندسان، بازخورد خوبی داشت

«مهدی علی اکبر دوست»، مشاور شرکت کاسپین پلیمر از حضور در نمایشگاه جانبی مجمع مهندسان به دلیل مخاطبان تخصصی و پرسش‌های تکنیکال، اظهار رضایت می‌کند و می‌گوید: مخاطبان در اینجا جنس خوب و بد را می‌شناسند. شرکت کاسپین پلیمر یکی از غرفه گذاران نمایشگاه جانبی مجمع سالیانه مهندسان در برج میلاد بود که روز چهارشنبه 26 بهمن 1401 برگزار شد. این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید.

رسول رزاقی: ضرورت عرضه مستقیم مواد اولیه توسط پتروشیمی‌ها

نظام مهندسی استان تهران، همزمان با برگزاری مجمع اقدام به برگزاری نمایشگاهی جانبی در سالن مرکز همایش ها برای مجریان، مهندسین و پیمانکان فعال در حوزه ساختمان نمود.انجمن لوله و اتصالات پی وی سی،  گفت و گوهایی را با شرکت های غرفه گذار عضو انجمن در این نمایشگاه انجام داده است که در ادامه می خوانید.

نخستین گردهمایی آسیایی سازندگان، تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت ساختمان برگزار می شود

اولین گردهمایی آسیایی سازندگان، تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت ساختمان با هدف بررسی هم افزایی و ارائه راهکارهای عملی صادرات ، با حضور 700 فعال این حوزه در مورخ 1401/12/04 از ساعت 13 الی 19 در محل سالن همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد گردید .

در آخرین روز از نمایشگاه ایران پلاست چه گذشت؟

به گزارش ستاد خبری ایران پلاست، آخرین روز از نمایشگاه ایران پلاست با نشست حسین علیمراد رئیس کل امور بین الملل شرکت ملی پتروشیمی و معاون وزیر انرژی ازبکستان و سفیر ازبکستان شروع شد. علیمراد در این نشست صنعت پتروشیمی ایران را به هیئت ازبکستانی ارائه کرد.

انتشار نقشه سالن های شانزدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست | حضور 610 شرکت

به گزارش ستاد خبری ایران پلاست، در این دوره از نمایشگاه ایران پلاست، 610 شرکت در 15 سالن به اضافه فضای باز حضور دارند که درفضایی به مساحت 65 هزار متر مربع جانمایی شده اند. همچنین 10 شرکت خارجی به اضافه هیئت هایی از 19 کشور جهان در این دوره رویداد ایران پلاست حضور دارند.

حضور ۱۴ شرکت ایرانی در بزرگترین نمایشگاه پلاستیک دنیا K۲۰۲۲

در این دوره از نمایشگاه K2022، معتبرترین نمایشگاه تخصصی پلاستیک و لاستیک دنیا 14 شرکت ایرانی به شکل غرفه گذار مشارکت می‌کنند

نمایشگاهی فراگیر برای کل اعضای زیست بوم یک صنعت

به گزارش ایران پلاست، فرزانه خرمیان درخصوص اهمیت نمایشگاه ایران پلاست برای صنعت لوله و اتصالات پی وی سی بیان کرد: به طور کلی نمایشگاه‌های پلاست در دنیا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و از جمله مهم‌ترین رویداد حوزه پلاستیک به شمار می‌روند. نمایشگاه‌های پلاست تمامی صنایع و کسب و کارهای حوزه پلاستیک را در برمی‌گیرد و تمامی اعضای این زیست‌بوم از تولیدکننده مواد اولیه و افزودنی تا تولیدکننده محصول نهایی در این رویدادها حضور دارند.

زمان جانمایی ثانویه نمایشگاه بین المللی ایران پلاست اعلام شد

ستاد برگزاری نمایشگاه بین المللی ایران پلاست خبرداد: زمان جانمایی ثانویه برای متقاضیان حضور در این رویداد اوایل هفته آینده اعلام می شود.

سومین نشست شورای سیاست گذاری ایران پلاست برگزار شد/ اختصاص سالن های جدید

ایوب بنوی مدیر نمایشگاه بین المللی ایران پلاست از استقبال مشارکت کنندگان جهت حضور در شانزدهمین دوره خبر داد و گفت: با رایزنی های انجام شده به دنبال افزایش سالن و فضای نمایشگاه ایران پلاست هستیم.

طرح انتقادهای شفاف از انجمن PVC و پاسخ یک عضو هیئت مدیره

انجمن لوله و اتصالات پی وی سی در گفت و گو با برخی از تولیدکنندگان محصولات پی وی سی که در نمایشگاه صنعت ساختمان سال جاری حضور داشتند، برخی از نقدها و گلایه های جدی از عملکرد انجمن داشتند؛ تلاش شد تا این نقدها بدون روتوش با «منصور قدیمی» از اعضای هیئت مدیره این تشکل مطرح شود، که در ادامه این پرسش و پاسخ را مشاهده می کنید.