آرشیو اخبار

چایناپلاس 2022 کنسل شد

برگزاری چایناپلاس به سال آینده موکول شد. برگزارکننده این نمایشگاه اعلام کرد که به دلیل پاندمی کرونا در شهر میزبان، این نمایشگاه قرار است که سال بعد در تاریخ 17 تا 20 آوریل 2023 برگزار شود

چه بندهایی علیرغم درج در قرارداد کار ابطال هستند؟

باتوجه به آمره بودن قانون کار، بندهایی که خارج از چارچوب قانون کار باشند علیرغم توافق در در قرارداد ، نافذ و قابل اجرا نیست

در مسیر توسعه صنعتی

اقتصاد ایران در طول ۲۰سال اخیر، در مسیری با شیب تند به سمت حذف مزیت‌‌‌های اقتصادی تولید در بطن ساختارهای ناکارآمد، نوسانات مستمر و سیاستگذاری‌‌‌های نامناسب، حرکت کرده است. این حرکت پرشتاب و ناکامی ما در ایجاد مزیت‌‌‌های نسبی برای صنایع ساخت‌‌‌محور طی دو دهه اخیر، عملا صنعتگران ایرانی را برای سرمایه‌گذاری و تولید به سمت کشورهای همسایه، نظیر ترکیه و امارات سوق داده است.

مارپیچ های بهینه عملکرد اکستروژن را افزایش می دهند

علیرغم نقش مهمی که مارپیچ ها در اکستروژن لوله و پروفیل ایفا می کنند، بسیاری از تولیدکنندگان تاثیر طراحی بهینه مارپیچ را دست کم می گیرند

افزایش کرایه حمل و نقل بار ۱۴۰۱

براساس آخرین گزارش خبرگزاری فارس نرخ کرایه حمل بار در سال ۱۴۰۱ ۳۵ درصد نسبت به سال قبل ۱۴۰۰ افزایش یافت. براساس تصویر نامه زیر مبلغ کرایه ها به اندازه سی و پنج درصد افزایش پیدا کرده است.

چهار عامل فرسایش صنعتی

صنایع ایران دچار فرسایش هستند؛ چون فروش‌شان در بازارهای داخلی به‌دلیل کاهش قدرت خرید عموم مردم افت کرده است. همچنین تولیدکنندگان برای تامین مواد اولیه مشکلات جدی دارند. صادرات بنگاه‌های صنعتی هم پیوسته با تحریم‌های داخلی و خارجی محدود و مسدود می‌شود. تورم هم فشار را روی صنایع کشور به منتهی‌الیه خود رسانده و تولیدکنندگان را تشنه تسهیلات و ناتوان از تامین نیازهای خود کرده است.

افزایش ۱۰۷درصدی درآمد پتروشیمی ‌اروند

پتروشیمی‌اروند در دوره ۱۲ ماهه سال ۱۳۹۹‌، ۸۷۳ هزار و ۱۳۶ تن از محصولات خود را در بازارهای داخلی به فروش رساند که از این محل درآمدی ۵۵ هزار و ۷۹۷ میلیارد ریالی کسب کرد. همچنین این شرکت در این بازه به میزان ۱۱۶ هزار و ۵۶۲ تن از محصولات خود را در بازارهای صادراتی به فروش رساند و از این محل ۱۷ هزار و ۸۸۹ میلیارد ریال درآمد حاصل کرد.

انجام تست برست در فشارهای بالاتر برای لوله و اتصالات

شرکت Sciteq دانمارک در حال توسعه دامنه سامانه تست فشار بالا برای لوله ها و اتصالات با مدل جدیدی است که تا 1500 بار کار می کند. این سیستم برای تعیین مقاومت در برابر فشارهای داخلی بالا در لوله ها، اتصالات و سایر کاربردهایی که نیاز به تست فشار بالا دارند، با دقت 0.5٪ استفاده می شود.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 245475 ریال اعلام شد.

فعلا از محدودیت مصرف برق صنایع خبری نیست

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه محدودیتی برای مصرف برق توسط صنایع اعمال نشده است. مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌‌‌وگو با «ایرنا» افزود: مرجع رسمی اعمال محدودیت‌های برقی، وزارت نیرو و شرکت توانیر است و اطلاع‌رسانی این دو مرکز مورد تایید است. وی ادامه داد: براین اساس تاکنون هیچ اعمال محدودیت و مدیریت مصرفی برای برق صنایع ایجاد نشده است و در حال حاضر میزان تولید برق نسبت به میزان مصرف برتری دارد، بنابراین نیازی به اعمال محدودیت و مدیریت مصرف نیست.

دریافت راهنمای خدمات چک از طریق پیامک

با ارسال یک پیامک بدون متن به سرشماره ۴۰۴۰۷۰۱۷۰۱ می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانید راهنمای خدمات چک را دریافت کرده و با استفاده از این راهنما، نسبت به ثبت، تایید، انتقال، انواع استعلام (وضعیت چک و صادرکننده آن) و معرفی شماره همراه خود برای اطلاع از ثبت چک به‌نام شما اقدام کنید.

چرا مدیران به «دگرگونی» می‌بازند؟

۸۵درصد شرکت‌ها در جهان، حداقل یک‌بار در طول دوره کار تصمیم گرفته‌اند «دگرگونی اساسی» در فعالیت خود در قالب طرح توسعه، تحول سازمانی و...انجام دهند؛ اما ۷۵درصد آنها ناکام شده‌اند. علت این شکست به «طرز فکر و عملکرد رهبر سازمانی در اجرای تصمیم» مربوط است. راز شکست، «مقاومت کارکنان» است آنجا که مدیر به شکل «پنهانی» قصد تغییر رویه‌ای حتی به نفع سازمان را دارد.

نگاهی بر روند عرضه محصولات پی وی سی توسط پتروشیمی‌های مختلف طی چهار سال گذشته

چندی پیش ایسپیا در یک‌ گفت‌وگوی اختصاصی با مهندس سعید روعنی، عضو هیات مدیره انجمن صنایع پلیمر استان اصفهان به موضوع کاهش عرضه پی‌وی‌سی توسط پتروشیمی‌ها پرداخت که این موضوع با واکنش‌هایی همراه شد. از این رو بار دیگر در یک گفت‌وگو به بررسی آماری عرضه‌های پی‌وی‌سی پرداخته شده است که در ادامه می‌خوانید.

بررسی استفاده از مواد بازیافتی در تولید لوله

محققان اتریشی و جمهوری چک از مدل سازی المان محدود برای ارزیابی مواد بازیافتی که ممکن است در لوله های تحت فشار چند لایه استفاده شود، بهره بردند.

وضع عوارض بر صادرات مواد اولیه جدی است؟

رئیس هیئت مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر ایران فهرست صادراتی تعیین‌شده برای عوارض بر صادرات برخی از پلیمرها را بسیار هوشمندانه دانست و گفت: نکته مهم در این طرح، تأمین مواد اولیه مورد نیاز بازار داخلی و صنایع تکمیلی است و این موضوع می‌تواند محرک بزرگی در مسیر توسعه زنجیره ارزش و اشتغال‌زایی به شمار رود که با شعار سال نیز هماهنگ است.

نحوه محاسبه بهای برق مصرفی مشترکان صنعتی تعیین شد

نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۳۰ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح مانع زدایی از توسعه صنعت برق با ماده ۳ این طرح موافقت کردند.

ضرورت تغییر فرمول قیمت‌گذاری خوراک‌های پتروشیمی

بعد از خصوصی‌سازی صنعت پتروشیمی در سال‌های اخیر، قیمت‌گذاری خوراک صنایع پتروشیمی از تصمیمات اساسی دولت است که به یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های تولیدکنندگان این صنعت تبدیل شده است، چرا که نحوه قیمت‌گذاری خوراک پتروشیمی نقشی کلیدی در حیات اقتصادی شرکت‌ها و جذب و توسعه سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی دارد‌.

تسهیلات جدید برای واحدهای کوچک

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌‌‌های صنعتی ایران گفت: ۱۰‌هزار میلیارد ریال تسهیلات امسال با هدف کمک‌‌‌های فنی و اعتباری به واحدهای کوچک و متوسط صنعتی به متقاضیان پرداخت می‌شود. عزیزالله قربانی در گفت‌وگو با «ایرنا» افزود: برای تخصیص این اعتبارات به منظور پرداخت به صنایع کوچک و متوسط در قالب تسهیلات حمایت از تولید با یکی از بانک‌ها در حال توافق هستیم.

خسارت ۱۰۰ میلیونی صنایع با یک ساعت قطعی برق

رئیس مجمع فعالان اقتصادی گفت: قطعی یک ساعت برق صنایع در برخی کارخانه‌ها ضرر ۱۰۰ میلیون تومانی به دنبال دارد و می‌تواند موجب کاهش راندمان و حتی بیکاری کارگران شود.

ارزیابی مقاومت شیمیایی لوله و اتصالات با استفاده از یک نرم افزار

تولیدکننده لوله Aliaxis یک ابزار مبتنی بر وب به نام راهنمای مقاومت شیمیایی ایجاد کرده است که به کاربران کمک می کند که انواع مختلف لوله را برای کاربردهای شیمیایی انتخاب کنند.