pvc-asso.ir
نابودی مواد اولیه و آسیب به تجهیزات تولیدی
به گزارش روابط عمومی انجمن لوله و اتصالات پیویسی به نقل از اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران، معاونت کسبوکار اتاق تهران طی نظرسنجی از کارآفرینان و صاحبان صنایع عضو اتاق تهران که واحدهای تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی را اداره میکنند، خسارات ناشی از قطعی گسترده برق و تبعات آن بر وضعیت تولید و کسبوکار این بنگاهها را مورد ارزیابی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، بر اساس گزارشی که این معاونت پس از گردآوری پرسشنامههای این پژوهش به دست آورده و به طور تفصیلی در هفتادوششمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخشخصوصی استان تهران نیز به بحث و بررسی گذاشته شد، میزان خسارات وارد شده به بنگاههای مورد ارزیابی بین 100 تا 500 میلیون تومان برآورد شدهاست.
این طرح مطالعاتی که تبعات قطعی پیدرپی برق بر 51 بنگاه صنعتی عضو اتاق تهران را مورد عارضهیابی قرار داده، نشان میدهد که 82 درصد از بنگاههای ارزیابیشده فاقد زیرساخت جایگزین تامین برق بودهاند در حالی که 65 درصد از آنان اعلام کردهاند که به واسطه قطعی برق، آسیبهای جدی به دستگاهها و تجهیزات تولیدشان وارد شدهاست.
همچنین این تحقیق نشان میدهد که از مجموع 50 بنگاه مورد ارزیابی قرار گرفته، 40 درصد از آنان اعلام کردهاند که مواد اولیه تولیدی خود را به واسطه قطعی برق از دست دادهاند. این در حالی است که 43 درصد از بنگاههای موردنظر بر کاهش کیفیت و بهداشت محصولات تولیدی خود به دلیل قطعیهای مکرر برق طی هفتههای اخیر اعلام کردهاند.
بروز مشکلات بیکاری نیروی انسانی در ساعات کاری و کاهش بهرهوری، تاخیر در تحویل سفارشات و همچنین تاخیر در انجام امور اداری و دولتی از جمله عدم تکمیل به موقع اظهارنامه مالیاتی و ارائه فهرست حق بیمه، از دیگر خسارات وارد شده به دنبال قطعیهای اخیر در شبکه برق کشور در مراکز صنعتی است که از سوی کارآفرینان و صاحبان واحدهای تولیدی مورد ارزیابی قرار گرفته در این پژوهش، اعلام شدهاست.
همچنین، بر اساس مطالعه صورت گرفته از سوی معاونت کسبوکار اتاق تهران، بخش عمدهای از صاحبان کارگاههای تولیدی از عدم اطلاعرسانی دقیق از زمانبندی قطعی برق، انتقاد داشتهاند و یادآور شدهاند که قطعیهای اخیر در شبکه برق کشور به ویژه در شهرکها و نواحی صنعتی، به کاهش تولید و به تبع آن افزایش قیمت تمام شده محصولات، دامن زدهاست.
نظرات