-
کاهش 10 درصدی مالیات تولید در لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم
عضو اتاق بازرگانی تهران گفت: کاهش مالیات بر تولید از ۲۵ درصد به ۱۵ درصد، هدفمندی معافیتهای مالیاتی به سمت تولید و خلق ارزش بیشتر نظیر اعطای اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم نقطه عطفی در تاریخ اقدامات دولت در زمینه حمایت از تولید است.
-
سیگنال افزایشی به پتروشیمیها
شاخص برنت تحت حمایت تشدید تنشها و پیشبینی افزایش میزان تقاضا طی هفته گذشته با رشد نسبی همراه بود که این موضوع موجب سیگنال افزایشی به قیمتهای جهانی محصولات پتروشیمی شد. از اینرو قیمتهای جهانی و رفتار نرخ ارز موجب افزایش تدریجی نرخ دلار حواله مبادلهای شد و قیمتهای پایه را به کانال صعودی بازگرداند که این موضوع نیز موجب رونق در بازار فیزیکی محصولات پلیمری و شیمیایی شد.
-
زمان تخصیص ارز به 6 تا 8 ماه رسیده است
میگوید پیش از این زمان تخصیص ارز به فعالان اقتصادی تنها چند روز بود اما اکنون این مدت به شش تا هشت ماه هم رسیده است.این مسئله بر روابط تجاری ایران با سایر شرکای تجاری خود هم اثر گذاشته و سبب شده تامینکنندگان خارجی برای کار کردن با ایران درصدی را بهعنوان «ریسک معامله با ایران» به قیمت کالا اضافه کنند. رقمی که در نهایت سبب افزایش قیمت تمامشده کالاهای خوراکی و محصولات مورد نیاز مردم میشود.
-
آیا وضعیت بازار پی وی سی اروپا با توجه به بحرن دریای سرخ تغییر می کند؟
بازارهای PVC اروپای غربی عمدتاً تا اواسط ژانویه ثابت ماندند، حتی با وجود اینکه بحران در مسیر تجاری کلیدی خاورمیانه تأثیر منفی بر تجارت جهانی گذاشت. در حالی که حملات هوایی و دریایی ایالات متحده و بریتانیا به اهداف حوثی ها در یمن مشکلات لجستیکی را تقویت می کند، بحران در دریای سرخ هیچ نشانه ای از کاهش را نشان نمی دهد.
-
حذف شرط محل کسب برای صدور و تمدید کارت بازرگانی ابلاغ شد
پس از پیگیریهای فراوان فعالان بخش خصوصی و اتاق بازرگانی تهران از طریق نهادهایی چون شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، با مصوبه هیات وزیران و ابلاغ از سوی معاون اول رئیسجمهور، شرط ارائه سند محل کسب با کاربری غیر مسکونی برای دریافت یا تمدید کارت بازرگانی حذف شد.
-
۷ چالش توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی
توسعه صنعت پتروشیمی از بالادست و تامین خوراک و حاملهای انرژی از پاییندست تا تولید محصول نهایی با چالشهای بسیاری روبهروست که مرتفعشدن این نگرانیها میتواند روند بهتری از توسعه را بههمراه داشتهباشد. شایان ذکر است نگاهها بیشتر به توسعه صنعت پتروشیمی در بالادست آن معطوف شده و توسعه زنجیره بیش از همه به توسعه در بالادست و تولید کالاهای پایه متمرکز بوده که رویکرد صحیحی بهشمار میرود.
-
اصلاحات استاندارد 1-9119 برای اظهار نظر منتشر شد.
پیرو برگزاری جلسه ی کمیته فنی اصلاحیه استاندارد 1-9119 و انجام تغییرات مهمی از جمله ادغام استاندارد ناودانی با فاضلابی ساختمان، اصلاح نشانه گذاری اتصالات ، رفع اشکالات آزمون چرخه گرمایی و سفتی حلقه ای و... فایل تکمیلی اصلاحات برای اظهار نظر ، در اختیار تولیدکنندگان و کارشناسان فنی قرار خواهد گرفت.
-
عملیات اجرایی دو طرح توسعه ای پتروشیمی بندر امام آغاز شد
ظرفیت تولید پتروشیمی بندر امام با ساخت 2 واحد کاستیک و کلرآلکالی630 هزار تن افزایش خواهد یافت.
-
روایت صنعتگران از رکود فروش
فروش صنایع با استناد به دو آمار و گزارش منتشرشده در آذرماه کاهش داشته است. گزارش پایش بخش حقیقی اقتصاد و شامخ هر دو حاکی از این است که با افت و عقبنشینی تقاضا، فروش بنگاهها وارد محدوده منفی شده است. این افت فروش هم در بازارهای داخلی و هم صادراتی محسوس است. «دنیای اقتصاد» در گفتوگو با فعالان اقتصادی و صنعتگران، به واکاوی دلایل رکود فروش بنگاهها پرداخته است.
-
کاهش مالیات بر فعالیتهای تولیدی به ۱۰ درصد
وزارت اقتصاد اعلام کرد: پیش بینی دولت این است که در صورت تصویب لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم و اجرای مالیات بر مجموع درآمد، مالیات بر فعالیتهای تولیدی به ۱۰ درصد کاهش پیدا کند.
-
تولید کمرمق بنگاهها
بررسی شامخ صنایع در آذرماه حاکی از آن است که وضعیت رکودی، گریبان تولید را گرفته و از ۱۱رشته فعالیت منتخب صنعتی، تنها سهرشته فعالیت اندکی از رکود در این ماه فاصله داشتهاند. اما آنچه بیش از همه در مورد وضعیت تولید براساس شاخص مدیران خرید، نگرانکننده به نظر میرسد، انبارهای خالی از مواد اولیه بنگاههاست. تولیدکنندگان در آخرین ماه پاییزی برای ششمین ماه متوالی در تامین مواد اولیه با کمبود روبهرو بودهاند.
-
جهش قیمتهای پایه محصولات پتروشیمی
بعد از ۱۰۰روز جنگ در نوار غزه همچنان شاخص برنت در کانال ۷۸ دلار به ازای هر بشکه قرار دارد و از کانال ۸۰ دلار فاصله گرفته است. نگرانیهای ناشی از حملات به نفتکش یمنی بهعنوان محرک عمل کرده و موجب افزایش یکدرصدی بهای نفت شد. این موضوع تاثیر خود را بر تعیین قیمتهای پایه محصولات پتروشیمی نیز گذاشته است، به طوری که قیمت داخلی محصولات پلیمری و شیمیایی نیز با اهرم قیمتهای جهانی با رشد همراه بود.
-
حساب هایمان همچنان مسدود است| تاپیکو و هلدینگ خلیج فارس برای تامین مواد اولیه پا در میانی کردند
بچاری مدیرعامل پتروشیمی آبادان با بیان اینکه مسدودیت حساب هایمان همچنان ادامه دارد، گفت: ۵ هزار تن EDC از پتروشیمی اروند دریافت کرده و توافقات برای ۱۵ هزار تن دیگر(معادل مصرف ۳ ماه) انجام شده است.
-
اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود
قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 395283.83 ریال اعلام شد.
-
آیا انتظارات افزایشی برای ماه فوریه در بازارهای پی وی سی آسیا تعدیل خواهد شد؟
در حالی که قیمت اتیلن در آسیا در ماه گذشته ثابت بود، پیشبینی میشود که از عرضه محدود در منطقه و افزایش مداوم قیمت پلیاتیلن حمایت شود…
-
نارضایتی از تورم تولید مسکن
بر اساس گزارشهای رسمی میانگین قیمت مسکن در شهر تهران طی ماههای اخیر بیش از ۵درصد کاهش یافته است. یعنی به صورت تقریبی در هر ماه شاهد کاهش قیمت مسکن با رقمی حدود یکدرصد بودهایم. اگرچه به گفته بسیاری از کارشناسان حوزه مسکن، این میزان کاهش بسیار نامحسوس است و در کل بودجه خرید یک واحد مسکونی فعلا تغییر قابلتوجهی قلمداد نمیشود اما میتواند امیدوارکننده باشد.
-
جلسه کمیته فنی اصلاحیه استاندارد 1-9119 برگزار شد.
پیرو برگزاری جلسه اصلاحیه استاندارد 1-9119 مورخ 21 دی ماه، مواردی از جمله اشکالات مربوط به آزمون چرخه گرمایی، نشانه گذاری اتصالات، اضافه کردن سامانه آب باران روکار به این استاندارد، مطرح شد. همچنین یک خبر خوب برای تولیدکنندگان اینکه در اصلاحیه این استاندارد، اجبار درج ضخامت بر روی بدنه اتصال برداشته شد و دوام و خوانایی ضخامت از الف به ب تغییر یافت و با درج ضخامت دیواره در جدول 21 روی اتصال یا بسته بندی موافقت شد.
-
ابزار مدیریت التهاب قیمتی
وقفه در تولید مواد اولیه، افزایش تقاضای فصلی و تنشهای اقتصادی از جمله مواردی هستند که در بازههای محدودی از زمان به التهاب قیمتی در یک بازار خاص منتهی میشوند و اغلب خروجی دردناکی برای اهالی صنعت به همراه دارند. این قبیل تکانههای قیمتی (فراتر از تورم رسمی)، یک یا چند بازار و صنعت خاص را تحتالشعاع قرار میدهند که در نهایت با هزینه گزافی برای توسعه و تولید در یک صنعت خاص همراه خواهد شد.
-
مغالطه آماری درخصوص حذف ارز ترجیحی/ پشتپرده زمینهسازی جهش آتی ارز با نمودارهای فیک
چندی پیش نمودارهایی در فضای مجازی در خصوص مقایسه تورم کالاهای مشمول ارز ترجیحی و کالاهای غیرمشمول منتشر شد، که از اساس دارای اشکالات متعددی است.
-
گریزگاه مالی رشد تولید
صنایع ایران بهواسطه عدمتامین مالی مناسب، درحال کاهش تولید خود و از دست دادن بازارهای داخلی و خارجی هستند. دلیل افت تولید و از دست دادن بازارها، تامین مالی نامناسب بنگاههاست. نیاز فعلی صنایع به تامین مالی، موضوع حیاتی و حائزاهمیتی است که بخش پولی و بانکی کشور بهعنوان متولی اصلی، نتوانسته است انتظارات بنگاهها را در این زمینه برآورده کند.