-
اثر ارز بر سبزپوشی بهای پتروشیمیها
با نزدیک شدن به پایان سال میلادی و افزایش تقاضا برای محصولات پتروشیمی در بازارهای جهانی، قیمت پایه جهانی محصولات پلیمری و شیمیایی روند صعودی به خود گرفت. از اینرو قیمتهای پایه داخلی عرضهشده در روز سوم دیماه نیز از این ماراتن جا نمانده و تحتتاثیر سیگنالهای جهانی در کانال صعودی قرار گرفتهاند.
-
بیشتر کار کردن چه زمانی باعث کاهش بهرهوری میشود؟
شاید برای خیلیها از جمله کسانی که بهتازگی وارد دنیای مدیریت شدهاند کمی عجیب باشد اما واقعیت این است که کارکردن بیش از حد و بهاصطلاح اضافهکاری کارکنان نهتنها نمیتواند بهرهوری فردی و سازمانی را افزایش دهد، بلکه باعث کاهش آن نیز میشود و خستگی و دلزدگی کارکنان از کار و سازمان را نیز در پی خواهد داشت. در واقع زمانی که کارکنان مجبور شوند ساعات متمادی در محل کارشان بمانند و کار کنند، با تمرکز و انگیزه کمتری فعالیت خواهند کرد و کیفیت کارشان کاهش پیدا میکند.
-
اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود
قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 390326.00 ریال اعلام شد.
-
ویژگیهای یک شعار شرکتی خوب
شرکتها به شیوههای مختلفی توجه ما را جلب میکنند. به طور مثال در بزرگراهها بیلبورد نصب میکنند، آگهی بازرگانی میسازند یا لوگوی خود را روی مداد و خودنویس چاپ میکنند.
-
لیست دریافتکنندگان ارز ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی
ارز ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی به کدام کالاها تعلق میگیرد؟ گزارشی از خبرگزاری تسنیم نشان میدهد این ارز به ۲۸ قلم کالا اختصاصداده میشود. نگاهی به لیست این کالاها بیانگر آن ا ست که اغلب کالاهای اساسی با ارز ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی وارد کشور میشوند؛ این در حالی است که ارز ترجیحی مخالفان جدی در بین کارشناسان و فعالان اقتصادی دارد و از این نوع ارز بهعنوان «ارز رانتی» یاد میشود. دلیل این تفکر نیز تفاوت نرخ ارز بازار با ارز ترجیحی است.
-
کاهش صادرات به دلیل افزایش تقاضا در داخل| کمبود خوراک داریم، با ۴۰ درصد ظرفیت کار می کنیم
انصاری نیک، مدیرعامل پتروشیمی بندر امام از کاهش صادرات به دلیل افزایش تقاضا در بازار داخل خبر داد و گفت: به دلیل کمبود خوراک، تنها از ۴۰ درصد ظرفیت پالایشی خود استفاده می کنیم.
-
تمدید مهلت ثبت نام صادرکنندگان نمونه استان تهران
مهلت فراخوان ثبت نام انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی در سال 1402 تا ساعت 24 روز جمعه یکم دی ماه تمدید شد و صادرکنندگان تا پایان مهلت معین فرصت دارند با مراجعه به سامانه صادرکنندگان برتر و بارگذاری مستندات خود و انجام دادن فرآیند ثبتنام، در این رقابت حضور پیدا کنند.
-
تولید با کمبود نقدینگی و افزایش فشار مالیاتی مواجه است
نایبرئیس کمیسیون سرمایهگذاری و تامین مالی اتاق ایران از کمبود نقدینگی به عنوان اصلیترین مشکل تولید یاد کرد و گفت: در این شرایط شاهد افزایش فشار مالیاتی بر این واحدها هستیم.
-
ناتوانی کارفرماها در پرداخت دستمزد؛ بهانه ای برای واقعی نکردن دستمزد کارگران
اعلام ناتوانی از پرداخت دستمزد حربهای است که کارفرمایان همیشه در زمان تعیین دستمزد به کار میگیرند در حالی که طبق آمارها سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید بسیار کم است.
-
مهلت ۲ روزه مودیان مالیاتی برای اتصال به سامانه مودیان
رییس مرکز تنظیم مقررات پایانههای فروشگاهی و سامانه مؤدیان گفت: طبق لایحه تسهیل تکالیف مؤدیان از اول دیماه ۱۴۰۲ تمام اشخاص حقوقی مشمول ارسال صورتحساب الکترونیکی هستند.
-
از بانک تا بنگاه؛ موانع پیش رو کدام است؟
چقدر بازارهای مالی در ایران به کمک حوزه صنعت آمده و اسناد بالالادستی چگونه به این حوزه نگاه میکنند؟ اگر میخواهید درباره چگونگی افزایش توان صنعتی کشور بدانید، خواندن این مقاله به شما توصیه میشود.
-
دریافت عوارض صادراتی دوباره برقرار شد
دریافت عوارض صادراتی از مواد خام و نیمهخام که با رأی دیوان عدالت اداری متوقف شده بود، حالا با لغو این دستور توقف، دوباره از سوی گمرک ایران ابلاغ شده است.
-
نامه وزیر صمت به وزیر اقتصاد برای توقف واگذاری نمایشگاه بین المللی تهران
وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نامهای به وزیر اقتصاد و دارایی، خواستار توقف واگذاری نمایشگاه بینالمللی تهران شد.
-
ضرورت ایجاد نمایشگاه دائمی کالاهای ایرانی در ترکیه
محمود نجفی عرب، رئیس اتاق تهران در گفت وگو با سرکنسول جدید ایران در استانبول«تسهیل سرمایهگذاری مشترک فعالان اقتصادی ترکیه در ایران» و همچنین«ایجاد نمایشگاه دائمی کالاهای ایرانی در ترکیه» را از جمله راهکارهای توسعه همکاریها میان دو کشور برشمرد.
-
از ارز چند نرخی تا محدودیتهای دست و پاگیر برای تجارت
اعضای کمیسیون «صنعت و معدن» اتاق تهران در هفتمین گردهمایی خود، موانع و چالشهای تولید در حوزههای مختلف را در حضور محمد مهدی برادران، معاون امور صنایع عمومی وزارت صمت و عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به بحث و بررسی گذاشتند؛ مشکلاتی که در این جلسه از زبان صنعتگران مطرح شد، عمدتا به عدم حمایت کافی از تولید، عدم توجه به تامین زیرساخت ها، ارز چند نرخی و عدم دسترسی به ارز کافی، قیمتگذاری دستوری و اعمال محدودیتهای دست و پاگیر در امر تجارت باز میگشت.
-
بازگشت رونق به معاملات پلیمرها
بررسی معاملات تالار پتروشیمی و فرآوردههای نفتی آذرماه نشان میدهد که با وجود افزایش نرخ ارز مبنای قیمتگذاری، قیمتهای جهانی به عنوان مهمترین فاکتور تاثیرگذار بر تعیین قیمتهای داخلی عمل کرده است. از اینرو در دو هفته نخست آذرماه میزان عرضه محصولات پتروشیمی در بازار فیزیکی روند کاهشی داشت اما در هفته منتهی به ۲۴آذرماه میزان عرضه نسبت به هفته پیشین ۰.۷درصد افزایشی شد. میزان معاملات نیز ۳.۹درصد رشد را به ثبت رساند.
-
تخفیفهای جذاب چینی ها برای محموله های ژانویه در بازارهای صادراتی پی وی سی/ Reliance هندی در تلاش برای تشویق مشتریان
فورموسا احتمالاً قیمتهای PVC را کاهش میدهد یا 10 تا 20 دلار در هر تن برای محموله ژانویه در میان تقاضای پایین در آسیا کاهش میدهد…
-
تغییر تعطیلات پایان هفته ضروری است
رییس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران گفت: همخوانی تعطیلات آخر هفته ایران با بیش از ۹۰ درصد کشورهای دنیا همخوانی ندارد و ارتباط تجاری فعالان اقتصادی عملاً چهار روز در هفته با دنیا قطع است.
-
حذف نمایشگاه ساختمان سال آینده رسما تایید شد
مدیرعامل نمایشگاه بین المللی تهران:این نوع واگذاری و این میزان تعجیل،عجیب و مشکوک است و تبعات زیانبار دارد.
-
حل مسائل دنیای واقعی با ابزار دنیای مجازی
کارشناسان و صاحبنظران بسیاری در جهان معتقدند که متاورس صنعتی این توانایی و قابلیت را دارد تا زنجیرههای تامین پایدارتر و پایندهتری را شکل دهد و با استفاده از ابزارهایی همچون دوقلوهای دیجیتال (نمایشی دیجیتال از یک شیء فیزیکی، فرآیند یا سرویس که میتواند ماکتی دیجیتال از آن شیء در جهان فیزیکی باشد) به تولید محلیشده یا بومیسازیشده کمک کند.