۱۳ مهر ۱۳۹۹

انجمن لوله و اتصالات pvc، طی نامه ای به دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی خواستار شد:

امکان بهره مندی مجدد از گرید S60 برای واحدهای تولیدی صنعت لوله و اتصالات UPVC

به گزارش روابط عمومی انجمن لوله و اتصالات پی وی سی، انجمن با ارسال نامه ای به خانم مرضیه طهماسبی رئیس دفتر توسعه صنایع پائین دستی پتروشیمی درخواست کرد تا دارد بر اساس سوابق مصرف مواد اولیه، امکان بهره مندی مجدد از گرید S60 برای واحدهای تولیدی این صنعت فراهم شود.

متن این نامه به شرح زیر است:

سرکار خانم مرضیه طهماسبی

رئیس محترم دفتر توسعه صنایع پائین دست پتروشیمی

موضوع: تأمین گرید S60 برای واحدهای تولیدی صنعت لوله و اتصالات UPVC

با سلام؛

احتراماً پیرو درخواست قبلی این انجمن به آقای مهندس صفدری، مدیر کل محترم صنایع غیر فلزی وزارت صمت، طی نامه شماره 072/99 و ارسال رونوشت خدمت سرکار عالی ، همانگونه که مستحضر هستید سالیان متمادی است که شرکتهای تولید کننده اتصالات UPVC از گرید S60 در تولید محصولات خود استفاده می نمایند و این گرید توانسته است به دلیل پایداری بهتر کیفی ، مکمل مناسبی برای گرید S57 باشد که بنا به سوابق، همچنان تا رسیدن به کیفیت و کمیت مطلوب و مورد انتظار، فاصله بسیار دارد.

متأسفانه با قطع سهمیه و حذف گرید S60 از سبد مواد اولیه مورد نیاز این صنعت (در سامانه بهین یاب)، حق انتخاب از تولیدکنندگان، در جهت احیاء کیفیت و حفظ ظرفیت های تولید ،سلب شده و زیان های جبران ناپذیری به زنجیره تولید این صنعت وارد آمده است. از آنجا که محصولات صنعت لوله و اتصالات UPVC از کاربرد وسیعی در زیرساختهای کشور از جمله انتقال آب ، فاضلاب، کشاورزی ، مخابرات و ساختمان برخوردار بوده و تولید کنندگان این صنعت، به منظور ارائه محصولات استاندارد، نیازمند استفاده از هر دو گرید S60 و S57 در تولید محصولات خود می باشند، از سرکارعالی تقاضا دارد بر اساس سوابق مصرف مواد اولیه، که در آن دفتر محترم موجود است، عنایات لازم را مبذول فرمائید تا امکان بهره مندی مجدد از گرید S60 برای واحدهای تولیدی این صنعت فراهم گردد و تأمین این گرید، برای صنایع پائین دست، در برنامه تولید صنایع پتروشیمی قرار گیرد.

پیشاپیش از توجه و مساعدتی که مبذول می فرمائید، صمیمانه تشکر می نمایم.

رونوشت:
1. جناب آقای محسن صفدری، مدیر کل محترم دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صنعت، معدن و تجارت
2. جناب آقای حامد سلطانی نژاد ، ریاست محترم شرکت بورس کالای ایران
3. جناب آقای احمد مهدوي، دبير كل انجمن صنفي كارفرمايي صنعت پتروشيمي