آرشیو اخبار

پیگیر اجرای الگوی «تولید بدون کارخانه» هستیم

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصاد کلان اتاق ایران می‌گوید: اجرای الگوی «تولید بدون کارخانه» با مزیت رقابتی، مدیریت منابع و استفاده از تمام ظرفیت‌ها، به ارتباط مؤثر با زنجیره تولید تا توزیع محصولات کمک می‌کند.

درخواست انجمن برای اصلاح استاندارد 1-9119

انجمن لوله و اتصالات PVC در نامه ای به دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیر فلزی، مشکلات مربوط به اجرای استانداردهای 1-9119، 14559 و 1-12142 را عنوان کرد و پیشنهاد داد با توجه به اهمیت اصلاح استاندارد 1-9119 ، جلسه ای به منظور اجرایی شدن درست استانداردها با حضور کلیه ذینفعان تشکیل گردد.

از ابتدای مهر هزینه انبارداری برای حمل یکسره کالا از گمرکات کشور حذف می‌شود

به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی، از ابتدای مهر فعالان اقتصادی برای حمل یکسره‌ کالا از گمرکات کشور هزینه انبارداری پرداخت نخواهند کرد.

گروکشی ارزی پتروشیمی‌ها برای گرفتن تخفیف از دولت در مورد نرخ خوراک

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد پتروشیمی‌ها برای گرفتن تخفیف از دولت در مورد نرخ خوراک فشار رسانه‌ای ایجاد کرده‌اند گفت: نکته دیگر این است که ظاهرا پتروشیمی‌ها دست به تقابل زده‌اند و بازگشت ارز آنها در هفته‌های اخیر کاهش یافته است.

توقف اجرای مصوبه دولت درخصوص عوارض صادراتی مواد خام و نیمه خام با حکم دیوان عدالت + سند

بر اساس بخشنامه گمرک و بر اساس حکم دیوان عدالت اداری، اجرای تصویبنامه هیات وزیران درخصوص میزان قطعی عوارض صادراتی مواد خام و نیمه خام متوقف شد.

حدود ۷۰ درصد تولیدات مواد پتروشیمی صادر می‌شود

میزان تولیدات مواد پتروشیمی در ایران ۹۰ میلیون تن در سال است که حدود ۷۰ درصد آن صادر می‌شود و ۳۰ درصد آن برای مصرف داخلی است.

واکاوی مصوبه ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ هماهنگی دولت و بانک مرکزی برای تثبیت نرخ ارز

در شرایطی که وادرات کالاهای اساسی با نرخ ۲۸۵۰۰ تومانی صورت می گیرد، اما بررسیها نشان میدهد ابلاغیه رسمی در این خصوص از سوی هیئت دولت به بانک مرکزی صورت نگرفته است.

رکود سنگین با وجود کاهش قیمت مصالح ساختمانی

همــراه با رکود حاکم بر بازار معامالت مســکن و کاهش قیمت ناشــی از آن حالا مشاهدات میدانی نشان می دهد، رکود در ساخت و ساز قیمت مصالح ساختمانی را با کاهش نسبی مواجه کرده است. قیمت مســکن در ماه های اخیر در اثر رکود حاکم بر بازار، روندی کاهشــی را پیموده اســت.

افزایش سقف برداشت از خودپرداز ۵ استان

سقف برداشت نقدی روزانه از خودپردازهای ثابت و سیار در۵ استان آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان و کلیه نقاط مرزی با کشور عراق از ۱ تا ۲۵شهریور۱۴۰۲ به‌صورت درون بانکی و شتابی به ۵میلیون ریال افزایش یافت.

نکات مهم مربوط به لوله گذاری در ترانشه

خاکبرداری ترانشه،از حفر ترانشه لوله گذاری در هر نوع زمین برای قرار دادن لوله های انتقال آب، شبکه توزیع آب و شبکه جمع آوری فاضلاب ، آب باران و آب های سطحی است.

تداوم رکود در رینگ داخلی پتروشیمی

اکثر قیمت‌های پایه محصولات پتروشیمی برای عرضه در بورس‌کالا طی هفته ابتدایی شهریورماه بدون تغییر اعلام شدند. به نظر می‌رسد تثبیت نرخ‌های جهانی فوب خلیج‌فارس دلیل این ثبات قیمتی است. از طرفی حجم معاملات شیمیایی‌‌‌ها در رینگ داخلی بورس‌کالا ظرف هفته منتهی به ۲۷مردادماه با کاهش حجم محسوسی مواجه شد. تثبیت نرخ آزاد ارز در کانال ۴۰‌هزار تومانی همراه با اعمال محدودیت مصرف برق صنایع و کاهش حجم نقدینگی در بازار را می‌‌‌توان از اصلی‌ترین دلایل کاهش حجم معاملات این محصولات در تالار نقره‌‌‌ای دانست.

تحلیلی بر اقدامات انجمن لوله و اتصالات PVC در مسیر کیفیت PVC – S57

رزین PVC  که در سال 1338 و از درگاه پتروشیمی آبادان وارد سبد محصولات پتروشیمیایی ایران شد، به سرعت جای خود را بعنوان یک ماده ارزشمند درتولید محصولات مختلف پلیمری و از همه مهمتر لوله و اتصالات PVC درکشور باز کرد

درخواست انجمن از دفتر تدوین سازمان ملی استاندارد برای اجباری شدن مجدد استاندارد 3-13361

پیرو تشویقی شدن استاندارد ملی ایران به شماره 3-13361با عنوان پلاستیک ها-سیستم های لوله گذاری برای کاربردهای آبرسانی و فاضلابی و زهکشی تحت فشار مدفون در خاک و بالای سطح زمین upvc، قسمت 3: اتصالات که ظاهرا به تازگی از اجباری به تشویقی تبدیل شده است، انجمن در نامه ای به دفتر تدوین سازمان ملی استاندارد، ضرورت اجباری شدن مجدد این استاندارد را تاکید کرد و عواقب جبران ناپذیر تشویقی شدن این استاندارد را که منجر به آسیب به زیرساخت های کشور و امکان تقلب و سو استفاده سودجویان می شود را خاطر نشان کرد.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز :285000 ریال اعلام شد.

راه رهایی صنایع از خاموشی

چالش ناترازی انرژی در صنایع کشور، از پنج‌سال گذشته تاکنون وارد حادترین دوره خود شده است و صنایع دست‌کم در دوفصل سال (تابستان با کمبود برق و زمستان با کمبود برق و گاز) با این بحران دست و پنجه نرم می‌کنند. به عبارت دیگر، پایین بودن ظرفیت تولید پایدار برق پایه و برق مکمل در کشور و اولویت‌داشتن تامین برق نسبتا پایدار برای بخش خانگی و همچنین ادارات، حاشیه سود صنایع و فعالیت حداکثری ظرفیت‌‌‌های تولیدی‌‌‌شان، کشور را با چالش‌‌‌های متنوع‌‌‌تری روبه‌رو می‌‌‌سازد.

پیش‌بینی رشد ۶ درصدی تقاضای جهانی برای لوله‌های UPVC

عباسعلی متوسلیان، عضو هیات‌مدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات PVC گفت: روند کاربرد UPVC در کشورهای غربی نشان می‌دهد همچنان مصرف UPVC در تاسیسات شهری و ساختمانی حرف اول را می‌زند و رشد تقاضای جهانی برای لوله‌های UPVC بالای ۶‌درصد پیش‌بینی می‌شود.

مواد اولیه پتروشیمی سهمیه‌بندی شد

وزارت صمت فهرست مواد اولیه پتروشیمی (پیرو) را که به‌منظور پیشگیری از التهاب در بازار سهمیه‌بندی شده‌اند، منتشر کرد.

تامین حداکثری برق صنایع، بدون محدودیت

مدیر عامل برق منطقه‌ای تهران گفت: آمارهای افزایش تولید نشانگر تامین برق کافی برای صنایع کشور است.

فرایند صادرات محصولات پتروشیمی باید اصلاح شود

نماینده مجلس گفت: در صادرات محصولات پتروشیمی رقابت منفی ایجاد می‌شود که به ضرر کشور است و باید فرایند صادرات در این زمینه تغییر پیدا کند.

نقش لوله و اتصالات UPVC در صنعت ساختمان و زیرساخت کشورهای صنعتی چیست؟

نشست گروه رسانه ای بسپار با دبیر و برخی از اعضای هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات PVC برگزار شد.