آرشیو اخبار

لایحه کاهش ۱۵ درصدی نرخ مالیات شرکت‌ها بزودی به مجلس ارسال خواهد شد

لایحه کاهش ۱۵ درصدی نرخ مالیات شرکت‌ها طبق گفته رئیس‌ کل سازمان مالیات در دولت، تدوین و بزودی به مجلس ارسال خواهد شد.

نجات پتروشیمی از تله قیمت

برچیده شدن قیمت تثبیتی محصولات پتروشیمی بر مبنای دلار ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی برای اکثر محصولات در زنجیره ارزش، تصمیمی بود که اگرچه دیر اخذ شد، اما باز هم منافع بزرگی را برای اقتصاد کشور به همراه داشته و سنگ بزرگ پیش‌پای اقتصاد ایران را برداشته است. تغییر نرخ مبنای ارز از دلار تثبیتی به نرخ مبادله‌ای موجب شده تا چهره‌ای دیگر از این بازار در زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی خودنمایی کند که به‌صورت مستقیم بر بازار سرمایه و شرایط تولید اثرگذار است.

اثر ناچیز تغییر قیمت پایه محصولات پتروشیمی

مدیر کالایی کارگزاری بورسیران از تاثیر ناچیز تغییر قیمت پایه روی محصولات صنایع پایین‌دستی گفت و تاکید کرد که اثر تورمی تغییر نرخ تقریبا ناچیز است.

داغ نقدینگی بر دل صنایع در مرداد

عدم‌پرداخت مطالبات، موضوعی است که به‌شدت گریبانگیر صنعتگران برای ادامه تولید شده و آنها را به دلیل در اختیار نداشتن نقدینگی کافی از افزایش فعالیت بازمی‌دارد. این موضوع تقریبا در همه ۱۱صنعت منتخب گزارش ماهانه شامخ، به‌تناوب کم یا زیاد، خود را نمایان کرده است و تاثیرات آن، به‌راحتی قابل چشم‌پوشی نیست.

با تغییر پایه نرخ ارز رانت پتروشیمی‌ها حذف نمی‌شود| گرانی محصولات پتروشیمی در راه است

حسین در، رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری تعاونی‌های تامین نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی در نامه ای خطاب به رئیس جمهور چنین بیان میدارد که تصمیم اتخاذ شده اشتباه بوده و اثرات منفی بر ثبات بازار و کاهش تورم و رشد تولید خواهد داشت.وی در توضیحات خود چنین عنوان می کند:شایعه این تصمیم مربوط به زمستان سال گذشته بوده و از هفته اول فروردین ماه امسال این تصمیم اجرایی شد که با درایت حضرتعالی و ملغی شدن این تصمیم شاهد بازگشت و عقب نشینی تدریجی قیمت‌ها بودیم.

فروکش تب خرید پتروشیمی‏‏‌ها

افزایش قیمت پایه محصولات پتروشیمی متاثر از تغییر نرخ تسعیر ارز باعث شد تا تب خرید محصولات پتروشیمی از بازار فیزیکی بورس‌کالای ایران در میانه شهریورماه فروکش کند. کاهش جذابیت خرید مواد اولیه با نرخی ارزان و افزایش نیاز صنایع تکمیلی به نقدینگی برای کسب سهم از عرضه‌‌‌های بورسی عامل فروکش کردن تب خرید در رینگ پتروشیمی بود. در این شرایط صعود یکباره بهای نفت و نفتا مزید بر علت خواهد شد تا بر نرخ معامله محصولات پتروشیمی در بازار داخل افزوده شود.

معرفی نرم کننده بدون فتالات با ردپای کربن کاهش یافته توسط LANXESS

LANXESS راه حل پایدارتری را برای نرم کننده Mesamoll® خود معرفی کرده است. نرم کننده بدون فتالات جدید، دارای ژلینگی خوب و فوق العاده مقاوم در برابر صابونی شدن است و می تواند برای طیف وسیعی از پلیمرها مانند PVC، PUR و لاستیک استفاده شود.

اقدامات انجمن در خصوص طرح استاندارد سازی رزین PVC

سال گذشته حوالي مهرماه بود كه با پيشنهاد يكي از اعضاي خوش فكر انجمن، طرح اوليه اقدامي براي هماهنگ سازي مشخصات فني همه گریدهای PVC توليد داخل مطرح شد. گزارشی از آنچه تاکنون برای این طرح انجام شده است را در ادامه بخوانید.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 375315.2 ریال اعلام شد.

تولید در غبار آمار

ادعای دولت در مورد کاهش ۷۰درصدی تورم تولیدکننده را بررسی می‌کند شاخص تورم تولیدکننده، یکی از پارامترهای مهم سنجش ابعاد کارآیی سیاست‌‌‌ پولی در کنار سیاست‌‌‌ صنعتی جاری در یک اکوسیستم اقتصادی است. سنجش ابعاد گوناگون این متغیر، می‌‌‌تواند تصویری پانوراما از نرخ بازدهی سرمایه‌گذاری صنعتی در اقتصاد به دست بدهد.

معلول‏‏‌های ثانویه نوسان ارزی

اخیرا سیاستگذاران تصمیم گرفتند که نرخ تسعیر ارز معاملات محصولات پتروشیمی در بورس‌کالا به ۳۸‌هزار تومان افزایش یابد. درباره تاثیرات این اقدام اختلاف‌نظرهای زیادی وجود دارد. برمک قنبرپور، عضو هیات‌مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر ایران معتقد است کامودیتی‌هایی که قبلا با رقابت پایین یا با نرخ پایه معامله می‌شدند، با افزایش قیمت مواد حدود ۲۰ تا ۲۵ درصدی مواجه خواهند شد که این امر قطعا روی کالاهای نهایی تاثیر خواهد گذاشت.

واکاوی تبعات تورمی ابلاغیه تغییر نرخ ارز مبنای محاسبه قیمت محصولات پتروشیمی

ابلاغیه تغییر نرخ تسعیر ارز مبنای محاسبه خوراک پتروشیمی ها و همچنین قیمت پایه این محصولات در بورس کالا از ۲۸۵۰۰ تومان به نرخ مرکز مبادله، می تواند زمینه ساز ایجاد تورم در آینده شود.

واردات پلیمر ترکیه در ژوئیه به بالاترین میزان در بیش از 2 دهه رسیده است

مجموع واردات پلیمرها به ترکیه در جولای به 625 هزار تن نزدیک شد که نشان دهنده افزایش 39 درصدی نسبت به ماه قبل و 49 درصدی نسبت به سال قبل است. حجم بالای واردات PP، PVC و PE سهم قابل توجهی در این آمار داشت.

جدال سخت موافقان و مخالفان نرخ ارز پتروشیمی‌ها

هفته گذشته بانک مرکزی ایران در مکاتبه با وزارت نفت نرخ فروش حواله مرکز مبادله ارز و طلای ایران را مبنای نرخ تسعیر قیمت خوراک و قیمت پایه محصولات پالایشی و پتروشیمی در بورس‌ کالا اعلام کرد. براساس این تصمیم، قیمت پایه عرضه محصولات پالایشی و پتروشیمی در بورس و قیمت خوراک شرکت‌های پالایش نفت و پتروشیمی از 28500 تومان به نرخ 37500 تومان تغییر یافت. بعد از اعلام این تصمیم دولت تفسیرهای متفاوتی از سوی موافقان و مخالفان این تصمیم دولت مطرح شده است.

راهکارهای حفظ کارکنان برای منابع انسانی

حفظ کارکنان، برای سازمان‌هایی که می‌‌‌خواهند نیروی کار قوی پایدار داشته باشند، یک دغدغه مهم است. بعد از رویداد «استعفای بزرگ» و در حالی که توازن قدرت در خیلی از کشورها به نفع کارکنان شده، توجه‌‌‌ها بیشتر از همیشه به این جلب شده که سازمان‌ها - و به‌‌‌طور ویژه منابع انسانی - چطور حفظ کارکنان خود را مدیریت می‌‌‌کنند.

کارت‌ های بازرگانی اجاره‌ ای تعیین تکلیف شد

رییس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در حال حاضر بانک مرکزی با وجود تلاش‌های بسیاری که ما انجام دادیم صادرات ریالی را به رسمیت نمی‌شناسد و توافقی صورت گرفته است که براساس آن کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای به زودی بسته می‌شوند و احتمالا از یکی دو هفته آینده روند بسته شدن این کارت‌ها صورت می‌گیرد.

واحدهای شهرک‌های صنعتی اشتهارد مشمول معافیت مالیاتی شدند

رئیس اتاق بازرگانی البرز گفت: با تصویب مجدد هیات وزیران و اضافه‌ شدن یک تبصره به بند (الف) ماده یک آئین نامه اجرایی بند (د) ماده ۱۳۲ اصلاحی قانون مالیات‌های مستقیم، واحدهای تولیدی و معدنی مستقر در شهرک‌های صنعتی اشتهارد که پروانه بهره‌برداری آنها از ابتدای سال ۹۵ و بعد از آن صادر شده نیز مشمول معافیت مالیاتی شدند.

رکود بازار CPVC در اروپا با کاهش فعالیت های ساختمانی

قیمت CPVC در وضعیتی نزولی در سراسر بازار اروپا قرار گرفته است، به طوری که قیمت ها به طور متوسط 1.7 درصد در سراسر هلند، آلمان و بریتانیا کاهش یافته است و با کاهش قیمت PVC بالادست و کلر به ترتیب حدود 5.5٪ و 2٪ همراه بوده است.

پایان دلار نیما در رینگ پتروشیمی

بانک‌مرکزی از نرخ‌‌‌گذاری دستوری محصولات پالایشی و پتروشیمی عقب نشست و به این ترتیب پس از حدود هشت‌ماه خط بطلانی بر نرخ ارز ۲۸‌هزار و ۵۰۰تومانی کشیده شد.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری با نرخ ارز جدید + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 375354 ریال اعلام شد.