۹ بهمن ۱۳۹۷
لینک صفحه: http://pvcas.ir/n2077

شرکت لوله گستر خادمی یکی از منتخبان۱۰ شرکت برتر صادرات گرا

شرکت لوله گستر خادمی عضو انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی، به عنوان یکی از 10 منتخب شرکت برتر صادرات گرا، معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن لوله و اتصالات پی وی سی بر اساس گزارش سازمان مدیریت صنعتی، بیست و یکمین دوره همایش رتبه‌بندی شرکت‌های برتر با حضور مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، مدیر مرکز رتبه بندی شرکت‌های برتر، مدیران ارشد بنگاه های برتر کشور و متخصصان این حوزه روز گذشته 8 بهمن 1397 برگزار شد.

در این همایش۵۰۰ شرکت برتر و بزرگ ایران در بیست و یکمین سال رتبه بندی شرکت‌ها معرفی شدند. بر اساس گزارش سازمان مدیریت صنعتی، انتخاب این شرکت ها براساس ۳۳ شاخص و اطلاعات مالی سال گذشته رده بندی شدند.

در این فهرست که شامل 500 شرکت می شود چند گروه شامل؛ سازوکار کسب اطلاعات، ۱۰ شرکت پیشرو، بیشترین صعود رتبه، شرکت‌های تازه وارد، بیشترین رشد فروش، بالاترین ارزش افزوده، بیشترین دارایی، بالاترین اشتغال‌زایی، بیشترین سودآوری، بیشترین بازده فروش، بیشترین صادرات، بالاترین ارزش بازار، شرکت‌های برتر از نظر رشد سریع، ۱۰ شرکت برتر صادرات گرا و  ۳۲ گروه صنعتی، مشاهده می شود.

10 شرکت صادرات گرا:

پتروشیمی بوعلی سینا
 شرکت پتروشیمی زاگرس
 شرکت پتروشیمی لاله
 شرکت پرسال
 شرکت توسعه معادن روی ایران
 شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس
 شرکت فرآورده‌های قیری هرمز پاسارگاد
 شرکت فولاد کاوه جنوب کیش
 شرکت لوله گستر خادمی
 شرکت معماران تجارت آفتاب

این۱۰ شرکت برتر صادرات‌گرا بر اساس شاخص ترکیبی صادرات مشخص شده اند. این شاخص از ترکیب سه شاخص صادرات، رشد صادرات و نسبت صادرات به فروش به‌دست می‌آید. بنابراین شرکت‌هایی که در سال مالی ۱۳۹۶ صادرات داشته‌اند، بر اساس شاخص ترکیبی صادرات رتبه‌بندی شده‌اند و ۱۰ شرکت اول فهرست به‌عنوان شرکت‌های صادرات‌گرا شناخته شده اند.

انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی، این موفقیت را به شرکت لوله گستر خادمی تبریک عرض می کند.

برای مشاهده اخبار شرکت لوله گسترخادمی اینجا را کلیک کنید.

تعرفه تبلیغات انجمن پی وی سی