آرشیو رویدادها

اما و اگر تعلیق کارت‌های بازرگانی

۴۴۰کارت بازرگانی با بدهی بالای یک‌میلیون دلار تعلیق شد؛ این خبری بود که مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت چندی پیش مطرح کرد. اما در پی آن محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از مهلت ۶ماهه به کارت‌های بازرگانی تعلیق‌شده خبر داد. با وجود این، عضو هیات رئیسه کمیسیون صادرات اتاق ایران می‌گوید سخنان پورابراهیمی در حد پیشنهاد است و کارت‌ها هنوز معلق هستند.

تحلیل جهانی پی وی سی

پی وی سی آسیا در هفته‌ی گذشته به دلیل کاهش تقاضا، افت ۹ دلاری را تجربه کرد و به ۸۴۲ دلار در هر تن رسید.

اخذ چک بابت مالیات و عوارض ارزش افزوده برای ترخیص ماشین‌آلات خطوط تولید

اخذ گواهی چک بابت مالیات و عوارض ارزش افزوده برای ترخیص ماشین‌آلات و تجهیزات خطوط تولید امکانپذیر شد.

نرخ تسعیر به داد پتروشیمی‌ها آمد

دولت بالاخره در موضوع نرخ خوراک پتروشیمی‌ها ورود کرد و قیمت را معادل ۶۰ درصد نرخ صادراتی که برابر با ۵ هزار تومان است، در نظر گرفت.

دونگاه متفاوت به ایران پلاست

ایران‌‌‌پلاست هفدهم را می‌توان یکی از دوره‌های متفاوت نمایشگاه‌‌‌های صنعت پتروشیمی در سال‌‌‌های اخیر به‌‌‌شمار آورد؛ تا جایی که حضور بازدیدکنندگان و شرکت‌های خارجی، زبانزد عملکرد و گفتمان غرفه‌‌‌داران و مردم بود. حضور بیش از ۲۰۰ شرکت خارجی در این نمایشگاه، در کنار هیجان غرفه‌‌‌داران و بازدیدکنندگان نشان داد که صنعت پتروشیمی با محوریت زنجیره ارزش، حرف‌‌‌های بسیاری برای گفتن دارد.

فرمول خوراک پتروشیمی هنوز به شرکت ها ابلاغ نشده است!

موضوع فرموله کردن خوراک پتروشیمی در حالی در رسانه ها پایان یافت که ظاهرا هنوز این فرمول به شرکت های پتروشیمی ابلاغ نشده است.

تامین پایدار برق صنایع در تابستان

سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه در دوره گرم سال‌جاری میزان رشد تقاضای برق کشور نسبت به سال گذشته دوبرابر شده است، گفت: در تابستان سال‌جاری برای اولین بار میزان تامین برق صنایع از بخش خانگی پیشی گرفت.

بازار جذاب محصولات پتروشیمی ایران برای هندی‌ها

نماینده یک شرکت هندی فعال در حوزه پتروشیمی، بازار محصولات پتروشیمی و پلیمری ایران را جذاب دانست و گفت: کشور هند ایران را به عنوان یکی از ارکان اصلی حوزه نفت و پتروشیمی آسیا می‌دانیم.

حضور ضعیف شرکت های خارجی در نمایشگاه ایران پلاست| خیز چینی با بازدید محسوس از نمایشگاه

پتروشیمی ایران هنوز به مرحله ثبات نرسیده، زیرا فشار تحریم ها باقی مانده و حضور شرکت های خارجی در نمایشگاه ایران پلاست ضعیف است؛ صنایع پایین دستی هم از گرانی و کمبود مواد اولیه و گرانی سخن می گویند.

چالش‌های تاخیر در تخصیص ارز دولتی صنایع

عدم تخصیص به موقع ارز تنها مشکل بنگاه‌های تولیدی کشور نیست، جهش تولید نیاز به حمایت و پشتیبانی‌های دولتی و مانع‌زدایی دارد و معمولا برآیند چند موضوع از تامین مالی گرفته تا تحریم‌ها در این وضعیت اثر دارد.

سهم صنایع کوچک و متوسط در اقتصاد ایران

بنگاه‌های کوچک و متوسط به‌عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی کشور هستند؛ این بنگاه‌ها در اقتصاد ایران بین یک‌دوم تا یک‌سوم ارزش‌افزوده کل کشور را ایجاد می‌کنند.

سه‏‏‌گانه رونق پتروشیمی‏‏‌ها

ظرف روزهای پایانی شهریور، رونق به رینگ محصولات پتروشیمی بازگشت. به این ترتیب در حالی که تغییر نرخ تسعیر ارز در تعیین قیمت پایه محصولات پتروشیمی به فروکش تقاضا در این بازار منجر شده بود، احتمال صعود نرخ پتروشیمی‌‌‌ها در بازار جهانی با حمایت نرخ نفت، دورخیز ارز برای صعود به کانال ۵۰‌هزار تومانی و افزایش انتظارات تورمی، به رونق رینگ پتروشیمی داخلی منجر شد.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 375304.75 ریال اعلام شد.

نرخ ارز نیمایی برای صادرکنندگان غیرنفتی توجیه اقتصادی ندارد

اعضای کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران در نشست خود بر اصلاح نرخ ارز حاصل از صادرات تأکید کردند، چراکه معتقدند نرخ موجود در سامانه نیما، دستوری ‌بوده و موجب کاهش صادرات می‌شود.

راه‌اندازی سامانه مودیان با تفکیک حساب‌های تجاری و غیرتجاری

سامانه مودیان مالیاتی مبتنی بر تفکیک حساب‌های تجاری و غیرتجاری راه اندازی شد.

وقتی کوتاهی مدیران هزینه های بازسازی یک واحد پتروشیمی را ۴ برابر می کند

بچاری مدیرعامل پتروشیمی آبادان گفت: بعد از ۷ سال پتروشیمی آبادان اورهال شده و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته مقدار تولید این واحد به روزانه ۱۵۰ تن افزایش خواهد یافت.

کاهش ۳ درصدی مالیات تولیدکنندگان کلید خورد

سازمان مالیاتی معتقد است تقلیل نرخ مالیات شرکت‌ها به ۱۵ درصد و حذف معافیتهای غیر ضرور از جمله معافیت مالیاتی از محل افزایش سرمایه موضوع دیگری است که هر دو صحیح و بجاست.

افزایش تقاضا در بازار پی وی سی

بازار پی وی سی چین، پس از اعلام یک بسته محرک که به مشکلات بخش ملک و مستغلات متعلق به دولت چین کمک می کند، تقویت شد.

لایحه کاهش ۱۵ درصدی نرخ مالیات شرکت‌ها بزودی به مجلس ارسال خواهد شد

لایحه کاهش ۱۵ درصدی نرخ مالیات شرکت‌ها طبق گفته رئیس‌ کل سازمان مالیات در دولت، تدوین و بزودی به مجلس ارسال خواهد شد.

نجات پتروشیمی از تله قیمت

برچیده شدن قیمت تثبیتی محصولات پتروشیمی بر مبنای دلار ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی برای اکثر محصولات در زنجیره ارزش، تصمیمی بود که اگرچه دیر اخذ شد، اما باز هم منافع بزرگی را برای اقتصاد کشور به همراه داشته و سنگ بزرگ پیش‌پای اقتصاد ایران را برداشته است. تغییر نرخ مبنای ارز از دلار تثبیتی به نرخ مبادله‌ای موجب شده تا چهره‌ای دیگر از این بازار در زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی خودنمایی کند که به‌صورت مستقیم بر بازار سرمایه و شرایط تولید اثرگذار است.