آرشیو رویدادها
-
8 مانعی که پای صادرات ایران را لنگ کرده است
صادرات به عنوان موتور محرکه رشد اقتصادی، نقش کلیدی در توسعه کشورها ایفا میکند. با این حال، در ایران، باوجود ظرفیتهای فراوان در حوزههای انرژی، کشاورزی و معدنی، صادرات با چالشهای متعددی مواجه است؛ از قوانین دستوپاگیر داخلی تا تحریمهای بینالمللی، عوامل مختلفی دست به دست هم دادهاند تا ایران نتواند به جایگاه واقعی خود در تجارت جهانی دست یابد.
-
امکان دریافت مرخصی بدون حقوق کارمندان کارمعین فراهم شد
سازمان اداری و استخدامی بخشنامه ابطال ممنوعیت مرخصی بدون حقوق کارمندان قرارداد کار معین را ابلاغ کرد.
-
سیاست جدید ارزی اثر منفی رشد نرخ خوراک را خنثی میکند؟
هرچند رشد ۲۰۰ درصدی نرخ خوراک پتروشیمیها در نگاه اول یک خبر منفی برای بازار سرمایه محسوب میشود، اما تغییر سیاست ارزی و حذف سامانه نیما میتواند پوشش دهنده کاهش سوداوری از محل رشد هزینه واحدهای تولیدی باشد.
-
تولید مسکن نصف شد/ رکود یک سال دیگر ادامه دارد
رئیس انجمن انبوه سازان در حالی معتقد به افت بیش از ۵۰ درصدی تولید مسکن در کشور است که افزایش نرخ ارز تهدیدی برای نهاده های تولید مسکن و قیمت تمام شده است.
-
تکرار خاموشیها در دعوای دولتیها؛ وزارتخانههای نفت و نیرو زیر آب هم را زدند
در حالی که رئیسجمهور مدعی وفاق است، اختلافات در دولت چهاردهم بر سر بحران انرژی به اوج رسیده و وزارتخانههای نفت و نیرو به جای پاسخگویی، یکدیگر را مقصر خاموشیها معرفی میکنند.
-
شرکتهایی که مدل کسبوکارشان برطرف کردن صفر تا صد دغدغه مشتری است، این روزها موفقترند
شرکت «حوزهمحور» (domain-oriented)، به شرکتی گفته میشود که عملیات، استراتژیها و اهداف خودش را حول حوزه تخصصی یا یک بخش خاص از بازار متمرکز میکند. مثلا یک شرکت حوزهمحور در بخش خدمات درمانی، میتواند صرفا بر توسعه ابزارهای پزشکی متمرکز باشد. یک پژوهش جهانی نشان میدهد چنین شرکتهایی بیش از ۱۵درصد رشد درآمد و حاشیه سود بالاتری نسبت به متوسط صنعت خود دارند. با این حال، برای داشتن یک رویکرد حوزهمحور، شرکتها باید ذهنیت و دیدگاه خود را تغییر دهند. در این مقاله، توضیح میدهیم که چگونه میتوان شرکتی حوزهمحور شد و منافعی بیش از سایر شرکتهای سنتی بهدست آورد.
-
آیا باز یافت 100 درصدی پلاستیک امکان پذیر است
آلودگی ناشی از پلاستیک یکی از معضلات بزرگ زیستمحیطی عصر ماست. اگرچه ممکن است امروز به نظرمان برسد که بازیافت در کشورهای توسعهیافته رواج یافته اما حقیقت این است که ما خودمان را گول میزنیم
-
تعرفه گمرکی با سه نرخ
سال آینده تعرفههای گمرکی با دستکم سه نرخ ارز محاسبه و بر جریان تجارت کالاها اعمال میشود. تعرفه واردات بخشی از کالاهای وارداتی در گمرک با نرخ ارز ترجیحی و دستهای دیگر با نرخ ارز توافقی محاسبه خواهد شد.
-
تداوم رشد قیمتهای پایه
قیمت پایه محصولات پتروشیمی در هفته چهارم بهمنماه در حالی صعودی اعلام شد که بازار جهانی محصولات پلیمری و شیمیایی در مدار رشد قرار دارد و این موضوع نیز تحتتاثیر سیاستهای جدید دونالد ترامپ برای بازار نفت رقم خورده است. از طرفی نرخ ارز توافقی با رشد ۰.۴درصدی همراه بود و موجب شد تا قیمت پایه ۸۲درصد از گروه محصولات پتروشیمی در هفته چهارم بهمنماه افزایشی گزارش شود.
-
ناامیدی صنعتگران؛ زنگخطر گرانی به صدا درآمد
مشکلات صنعتگران در دی مواردی چون افزایش شدید قیمت مواد اولیه، کاهش تقاضا، رکود سرمایهگذاری، قطع برق و گاز و نوسان نرخ ارز بوده که زنگخطر گرانی کالاها را در ماههای آتی به همراه خواهد داشت.
-
آیا تکنولوژی سبز میتواند تجارت جهانی را متحول کند؟
رشد فناوری و تجارت جهانی بهطور مستقیم بر زندگی بشر تأثیر میگذارند؛ اما چالشهایی چون تخریب محیط زیست نیز در این میان رخ مینماید. پژوهشی تازه به بررسی رابطه میان تکنولوژی سبز، شکاف فناوری و توسعه تجارت بینالمللی پرداخته است.
-
سامانهای برای شفافیت و نظارت بر اشتغال اتباع تشکیل میشود
نماینده نجفآباد در مجلس از تشکیل سامانه ساماندهی اتباع برای شفافیت اشتغال و نظارت بیشتر خبر داد و گفت: در برخی مشاغل حداقل به نصف اتباع غیرمجاز که هماکنون در کشور حضور دارند، برای کار نیازمند هستیم.
-
نیمخیز تورم تولید
شاخص مدیران خرید (شامخ) برای ماه دی بهروز شد و شواهد موجود از فراگیر شدن ابعاد رکود حکایت دارد. گرچه در این ماه وضعیت بخش صنعت بهبود اندکی داشته و تولید اندکی جان گرفته، اما رکود در سه بخش ساختمان، کشاورزی و خدمات شدت گرفته است. گزارش شامخ دیماه با جمعآوری دیدگاههای بیش از ۲۰۰۰بنگاه تهیه شده است و نشان میدهد همزمان با اوجگیری هزینه تولید محصول و گرانی مواد اولیه، استخدام نیروی کار در بنگاههای داخلی به کمترین میزان تنزل پیدا کرده است.
-
اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود
قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 671048ریال اعلام شد.
-
تولید حداکثری واحد های صنعتی در گرو تامین پایدار مواد اولیه
انجمن لوله و اتصالات پی وی سی در پاسخ به نامه دفتر کل صنایع شیمیایی و پلیمری وزارت صمت ، در خصوص ارائه راهکارهای پیشنهادی از طرف انجمن ها جهت تولید حداکثری واحد های صنعتی، چالش ها و مشکلاتی که گریبان گیر تولید کنندگان لوله و اتصالات پی وی سی شده را تشریح کرد.
-
واکاوی یک چالش از نوع pvc برای کشاورزان
نهمین نمایشگاه کشاورزی به پایان رسید و یک مشکل اساسی که کشاورزان برای استفاده از محصولاتpvc داشتند، نبود شیر آلات بالای (4 اینچ) بود که ماهیتا بر روی کار آنها بسیار اثر گذار بود. در ادامه این مسئله را به عنوان یک نیاز اصلی مشتریان و شاید بهتر بگوییم خروجی یک نمایشگاه واکاوی میکنیم
-
اجبار درج استفاده مورد نظر (W/P) روی قطعه اتصال برداشته شد
در اصلاحیه 2 استاندارد 3-13361 موارد مهمی تغییر یافت که عمدتا به جهت تسهیل در تولید و به نفع تولیدکنندگان اصلاح شد.
-
چرا دومین تولیدکننده گاز جهان با بحران گاز روبروست؟
روسیه، ایران، قطر، ترکمنستان و آمریکا و بزرگترین تولیدکنندگان و دارندگان منابع گاز جهان هستند و ایران سهم و جایگاه شاخصی در ذخایر و تولید گاز طبیعی دارا است. سؤال اینجا است که چرا هر ساله مسئولان از مردم میخواهند که در مصرف گاز صرفهجویی کنند؟ آیا مردم ایران در مصرف انرژی زیادهروی میکنند؟
-
جزئیات طرح۴ماهه جبرانی تولید/تنفس ۶ ماهه بدهی واحدهای تولیدی
معاون صنایع عمومی وزارت صمت با تشریح جزئیات طرح ۴ ماهه جبرانی حمایت از تولید گفت: تنفس حداقل ۶ ماهه تعهدات مالی واحدهای تولیدی به دستگاه ها و تامین مداوم گاز و برق تا پایان خرداد از جمله تمهیدات در نظر گرفته شده در این طرح است.
-
قبوض مشترکین برق صنعتی در 6 ماه اول سال، اصلاح میشوند
پاسخ نماینده توانیر در کمیته حمایت از کسبوکار این بود که از مهر ماه، قبوض مشترکین صنعتی بر اساس مصوبه افزایش تعرفه صادر میشود اما برای 6 ماه اول سال آن را اعمال نکرده و در واقع عطف به ماسبق نمیشود و قبوض صادر شده بر این مبنا، اصلاح خواهند شد