۸ اردیبهشت ۱۳۹۹

تجهیز ۱۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شمیرانات به سیستم های نوین آبیاری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شمیرانات گفت: این مدیریت، سال جهش تولید را با اعتباری بالغ بر ۱۶۵۷۶میلیون ریال آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از  سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، مسعود ایلکا با بیان این مطلب اظهار داشت: اعتباری بالغ بر ۱۶۵۷۶میلیون ریال در سال جاری برای اجرای پروژه های آب و خاک شامل کانال انتقال آب در روستاهای لواسان بزرگ، آهار، رودک، سبو، میگون، جاده بین مزارع آهار و لایروبی قنات میگون و امامه درنظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: همچنین چهار پروژه آبیاری تحت فشار قطره ای، بارانی و کم فشار به مساحت ۴۲هکتار در سطح باغات شهرستان در حال اجرا و۷۶.۵ هکتار در سطح با غات مطالعه شده و ۶۴ هکتار با صندوق توسعه بخش کشاورزی استان تهران جهت تامین اعتبار انعقاد قرارداد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شمیرانات خاطرنشان کرد: در خصوص اجرای پروژه های آبیاری تحت فشار هیچ گونه کمبود اعتباری وجود ندارد و باغداران می توانند ارائه درخواست به جهاد کشاورزی از مزایای این طرح برخوردار شوند.
وی تصریح کرد: تاکنون بالغ بر ۱۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان شمیرانات مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار شده اند .

تعرفه تبلیغات انجمن پی وی سی