-
آغاز احداث ۵هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع
تا پایان سال ۱۵۰۰مگاوات به ظرفیت نیروگاههای صنایع کشور افزوده میشود. سخنگوی صنعت برق کشور با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم عملیات اجرای احداث ۵هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع آغاز شده است، گفت: در سال گذشته تامین انرژی صنایع ۱۳درصد افزایش یافت و انتظار میرود با پیشبرد برنامهها امسال به این میزان افزوده شود.
-
ماشینآلات تولید در گمرک بلاتکلیف ماندهاند
معاون وزیر صمت گفت: تعدادی از ماشینآلات سه، چهار ماه است که در گمرکات بلاتکلیف مانده و منتظر تعیینتکلیف قانونی هستند.
-
شرط نقدشدن چکهای قدیمی/ دارندگان دسته چک قدیمی میتوانند دسته چک صیادی جدید دریافت کنند
طبق اعلام بانک مرکزی، چکهای قدیمی (چک های بدون نیاز به ثبت و تایید در سامانه صیاد) تا پایان شهریور ماه سال جاری با چکهای جدید جایگزین میشوند و پس از این تاریخ، چکهای قدیمی فقط در بانکهای صادرکننده دسته چک، قابلیت نقدشدن را خواهد داشت.
-
تولید لوله های برقی با سرعت بالاتر
شرکت ITIB Machinery ایتالیا، کاروگیتورFV32/112HP را معرفی می کند که برای تولید لوله های با قطر کم( لوله هایی حداکثر با قطر بیرونی 32 میلیمتر) و با سرعت تولید بالا مناسب است.
-
صرفه جویی در مواد با استفاده دای لوله بدون خورشیدی
شرکت Guill Tool دای جدید لوله بدون خورشیدی ( اسپایدر) دارای «ویژگیهای طراحی منحصربهفرد» را توسعه داده است که در مقایسه با دای های معمولی سبدی منجر به صرفهجویی در مصرف مواد می شود.
-
ماجرای ریزش ۳۰ درصدی قیمت محصولات پتروشیمی چه بود؟/ پتروشیمی های گازی ذینفع افزایش نرخ تسعیر هستند
قیمت کشف شده محصولات فولادی عرضه شده در بورس کالا با توجه به کاهش قیمت جهانی فولاد در سه ماه گذشته، روندی صعودی را داشته و عملا فاصله ای ۲۰ درصدی با نرخ ارز سامانه مبادله پیدا کرده است.
-
ابزار جنگ بنگاهها با بحران
سوال عصر جدید، دیگر این نیست که آیا هوش مصنوعی میتواند بر تولید تاثیری داشته باشد یا خیر؛ بلکه موضوع این است که شرکتها هوش مصنوعی را در مواردی که پتانسیل خلق ارزش برای کسبوکارها را دارد پیادهسازی میکنند یا خیر.
-
شارژ مالی صنایع هایتک
کمبود نقدینگی و دشواری تامین مالی، روند تحقیق و توسعه در بنگاهها را کند کرده است و همین موضوع یکی از دلایلی است که باعث شده است سهم صنایع هایتک و تکنولوژیمحور در صادرات کشور همچنان ناچیز باشد. این در حالی است که ارتقای جایگاه صنعتی کشور و رشد صادرات از مسیر نوآوری و صنایع پیشرفته محقق میشود.
-
بعد از ابلاغ دلار ۲۸۵۰۰، نرخ خوراک و محصولات پتروشیمی ۳۰ درصد کاهش یافت
مدیر عامل پتروشیمی شازند با اشاره به اینکه برخی پالایشگاههای خصوصی از سازوکار بورس کالا برای دریافت نفتا و صادرات محصولات سودجویی کردند، گفت: بعد از تعیین نرخ ۲۸۵۰۰ شاهد کاهش نرخ خوراک تا ۳۰ درصد بودیم.
-
بیثباتی؛ مهمان دائمی پتروشیمیها
نامه رئیس مجلس به رئیسجمهور برای ابطال نرخ تسعیر ارز ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی در تعیین قیمت پایه محصولات پتروشیمی با ضربالاجل اجرای یکهفتهای به نتیجه نرسید و دفتر توسعه صنایع تکمیلی محصولات پتروشیمی، قیمتهای پایه محصولات این حوزه را برای عرضه در دوهفته پیشرو، بر مبنای نرخ قبلی ارز نیمایی تعیین کرد. البته متولیان دولتی وعده اصلاح نرخ تسعیر ارز خوراک و محصولات پتروشیمی در دولت را دادهاند.
-
سایه تقاضای ضعیف و افزایش عرضه، بر بازار CPVC هند
کاهش تقاضا در مقابل عرضه فراوان، همراه با افزایش محمولههای خارج از کشور ، قیمت های cpvc هند را تحت تاثیر قرار داده است. آغاز سال با افزایش قیمت، تقاضا در ماه مارس را کاهش داد و از آن زمان به دلیل واردات قوی، به ویژه از چین، که وضعیت عرضه را تقویت کرده است، همچنان کاهشی ماند.
-
استفاده از نفتای زیستی برای تولید محصولات پتروشیمی در هند با هدف کربنزدایی
هند با هدف کربنزدایی از مواد اولیه برای تولید محصولات پتروشیمی بهدنبال استفاده از نفتای زیستی در واحدهای کراکر خود است.
-
رموز جذابیت صنایع تکمیلی در جهان نو
عباسعلی متوسلیان در گفتوگو با «دنیای اقتصاد» اظهار کرد: «رقابت برای فروش محصول با قیمت پایینتر، شرکتهای پتروشیمی را به سوی ساخت واحدهای بزرگتر، سرمایهگذاریهای زیاد در مناطق عرضه محور (خاورمیانه) یا تقاضا محور (چین و هند) و متحمل شدن هزینههای زیاد برای بازسازی و به کارگیری تکنولوژیهای جدید سوق داده است.»
-
اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود
قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز :285000 ریال اعلام شد.
-
تشریح جزئیات بخشودگی جرایم بیمهای کارفرمایان
سرپرست معاونت بیمهای سازمان تامیناجتماعی، با تشریح جزئیات و شرایط بهرهمندی کارفرمایان از بخشودگی جرایم بیمهای، مهلت استفاده از این تسهیلات را از ابتدای خرداد تا پایان مردادماه و نحوه ثبت درخواست استفاده از این تسهیلات را صرفا ثبت در سامانه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی به نشانیes.tamin.ir اعلام کرد.
-
عوارض رکودساز در بازار ساختوساز
دریافت عوارض گوناگون در حوزه مسکن موضوعی است که همواره با گلایههای بسیاری همراه بوده است. فعالان حوزه ساختوساز از تحمیل هزینههای مازاد نارضایتی داشته و از آن به عنوان دلیلی برای رشد قیمت تمامشده واحدهای مسکونی یاد میکنند. هزینههایی که چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم بر بازار و قیمت مسکن اثرگذار هستند. این اثرگذاری میتواند در رونق یا رکود تولید مسکن نیز دیده شود.
-
سرکوب قیمتها تولید را از پا درمیآورد
فعالان باسابقه تولید کشور در پنل تخصصی همایش برترینهای بورسکالا، با ترسیم عاقبت شوم قیمتگذاری دستوری، تاکید کردند که سرکوب قیمتها تولید را از پای درمیآورد و این در حالی است که برخلاف تصور در نظام دستوری، کالای ارزان به دست مصرفکننده نمیرسد. به گزارش کالاخبر، در دومین همایش تجلیل از برترینهای بورسکالای ایران، پنل تخصصی «نقش بورسکالا در تحقق رشد تولید» با حضور فعالان بخش تولیدی برگزار شد.
-
مالیات 28 درصدی و تعرفه گمرکی بالا، مانع تجارت ایران با روسیه است
محمدعلی محمد میرزاییان، فعال اقتصادی میگوید: تجار ایرانی برای صادرات مستقیم به روسیه باید حدود 28 درصد مالیات پرداخت کنند؛ از این رو کالاها را از طریق ارمنستان و قرقیزستان که تعرفه صفر دارند به روسیه صادر میکنند.
-
۷ میلیارد دلار کاهش تولید به دلیل ناترازی برق و گاز
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به قطعی گاز و برق صنایع و بخش تولید گفت: شاید بتوان به جرات گفت نزدیک ۷ میلیارد دلار به دلیل ناترازی برق و گاز کاهش تولید داشتیم.
-
امضای تفاهمنامه سازمان صنایع کوچک و اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی آلمان
یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان (BWA) امضا شد.به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، این یادداشت تفاهم به امضای علیرسولیان، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و مایکل شومان، رئیس اتحادیه فدرال توسعه اقتصادی و بازرگانی خارجی آلمان (BWA) رسید.