-
فرایند صادرات محصولات پتروشیمی باید اصلاح شود
نماینده مجلس گفت: در صادرات محصولات پتروشیمی رقابت منفی ایجاد میشود که به ضرر کشور است و باید فرایند صادرات در این زمینه تغییر پیدا کند.
-
نقش لوله و اتصالات UPVC در صنعت ساختمان و زیرساخت کشورهای صنعتی چیست؟
نشست گروه رسانه ای بسپار با دبیر و برخی از اعضای هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات PVC برگزار شد.
-
قیمتهای پتروشیمی جهانی ثبات یافتند اما بهبود بازار تا سال 2025 به تعویق افتاد
شرکت پلیمری عظیم برسکم - بزرگترین شرکت پتروشیمی در آمریکای لاتین - نیز در اظهاراتی عنوان داشت که روند بهبود در ابتدای سال 2025 آغاز خواهد شد، و سپس بعد از آن بازار دو سال روند صعودی را تجربه خواهد کرد.
-
دی اکسید تیتانیوم جدید در فرمولاسیون لوله برای بهبود کیفیت سطح
در بیستمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی لوله های پلاستیکی(PPXX) در هلند، اندی وایت از FP-Pigments توضیح داد که چگونه رنگدانه مات کننده FP-550 شرکتش می تواند به عنوان جایگزینی جزئی برای دی اکسید تیتانیوم در فرمولاسیون لوله استفاده شود.
-
خواب آشفته تولید و تجارت
بلاتکلیفی درخصوص ایجاد وزارت بازرگانی موجب شده است صنعتگران و تجار در فعالیتهای خود دچار سردرگمی شوند. ضمن اینکه اغلب تصمیماتی که باید توسط «صمت» یا سازمانها و نهادهای مربوط به آن گرفته شود، در انتظار تعیین تکلیف پروژه تفکیک هستند. اما محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم به «دنیایاقتصاد» گفته است به تازگی در بدنه دولت نیز همراهی با وزیر صمت برای ممانعت از تفکیک قوت گرفته است. با این حال گویا سیاستگذاران ورق جدیدی درخصوص بخش بازرگانی در برنامه هفتم توسعه رو کردهاند.
-
تشدید تنبیه صادرکنندگان با لایحه جدید دولت + سند
با تصویب لایحه « اصلاح تبصره ۶ بند ح ماده ۲ مکرر قانون قاچاق کالا و ارز» از سوی دولت که به تازگی تقدیم مجلس شد، در صورت عدم ایفای تعهد ارزی صادرکنندگان، بانک مرکزی اختیار تنبیه و اجرای محدودیتهای جدیدی برای صادرکنندگان دارد.
-
جلسه مشترک انجمن با دفتر توسعه صنایع پایین دستی برای بررسی مشکلات کیفی پی وی سی پتروشیمی آبادان برگزار شد+صورتجلسه
پیرو پیگیری های انجمن مبنی بر کیفیت پایین PVC_S57 آبادان جلسه ای توسط دفتر توسعه صنایع پایین دستی با حضور همه ذیعنفعان به منظور چاره اندیشی رفع مشکلات پیش آمده در تاریخ 23 مردادماه برگزار شد.
-
کاهش درخواست تکراری ثبت علامت تجاری
اتاق بازرگانی تهران و موسسه نوفن با هدف کاهش زمان ثبت برند و جلوگیری از ثبت اظهارنامههای تکراری، طی یک تفاهمنامه استفاده از سامانه جستوجوی پیشرفته در علائم تجاری را مورد بهرهبرداری قرار دادند.
-
کنفدراسیون صادرات در مورد رفع تعهد ارزی، شفافسازی کرد
نامهای از سازمان توسعه تجارت منتشر شد مبنی بر اینکه تجار برای رفع تعهد ارزی باید ارز را به بانک دهند و امکان واردات در قبال صادرات وجود ندارد که کنفدراسیون صادرات در این مورد شفافسازی کرد.
-
قیمت EDC در اروپا و ایالات متحده کاهش می یابد
تغییر قیمت اتیلن دی کلراید (EDC) در جولای 2023 ناشی از بدبینی به تقاضا در صنایع پایین دستی و کاهش هزینه های برق در سراسر بازارهای اروپا و ایالات متحده بود.
-
ضربه تغییرات اقلیمی به تجارت
مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی در گزارشی آثار تغییرات اقلیمی بر تجارت جهانی را منتشر کرده است. براساس این گزارش، تغییرات آبوهوایی تا سال ۲۰۵۰ میتواند به از دست دادن ۲۳تریلیون دلار در تولید اقتصاد جهانی منجر شود. این رقم نشاندهنده کاهش بالقوه ۱۱ تا ۱۴درصدی در تولید اقتصاد جهانی در مقایسه با سطوح رشدی است که بدون تغییرات اقلیمی میتواند صورت گیرد.
-
عقبگرد آرام التهاب پلیمریها
هیجان خرید محصولات پلیمری در بازار فیزیکی بورسکالای ایران طی سومین هفته مرداد فروکش کرد. چالش تامین برق صنایع تکمیلی، عقبگرد نرخ ارز در بازار آزاد و عدمتغییر نرخ ارز معیار در تعیین قیمتهای پایه مهمترین دلایل خداحافظی رینگ پلیمری با رونق بودند. در این شرایط، رینگ محصولات شیمیایی با رونقی دوچندان مواجه شد. البته مهمترین عامل این رونق، تعویق عرضههای پیشین و انتقال آن به هفته جاری بود.
-
اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود
قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز :285000 ریال اعلام شد.
-
محتملترین سناریوی مسکن۱۴۰۲
حسین عبدهتبریزی «مثلث نجات بخش مسکن از رکود تورمی» را معرفی کرد
«دنیایاقتصاد» بخشهایی از گفتوگوی «تجارتفردا» با عبدهتبریزی درباره «آینده مسکن، نقش عامل فراتر از نقدینگی بر جهش قیمت در ۵ سال گذشته و شروط خروج بازار از بنبست» را منتشر میکند
-
مصائب بزرگ صنایع کوچک
صنایع کوچک، صنایعی است که اگرچه در دنیا بخش قابل توجهی از GDP و صادرات را در اختیار دارند، اما در ایران چندان مورد التفات قرار نگرفته و با توجه به چالشهایی که با آن دست و پنجه نرم میکنند، تنها حدود ۱۰درصد از صادرات را به خود اختصاص دادهاند. «دنیایاقتصاد» به مناسبت روز حمایت از صنایع کوچک شرحی از صورتوضعیت این صنایع را بررسی کرده است.
-
آینده نرخ خوراک، بنزین و نرخ تسعیر ارز چه خواهد شد؟
برآوردها حاکی از این است که نرخ خوراک تا پایان سال در محدوده ۷۰۰۰ تومان باقی خواهد ماند، به همین منوال نرخ بنزین و گازوئیل هم تا پایان سال ۱۴۰۲ تغییری نخواهد داشت و در سال ۱۴۰۳ طبق دو سناریو میتوان تغییر این حاملها را پیشبینی کرد. از سوی دیگر با توجه به ملاحظات اقتصادی موجود که افق حذف سیاست ارز ۲۸۵۰۰ تومان را پیش رو قرار داده است، میتوان گفت، صنعت پالایشگاه و بانکداری از این جهت بیشترین انتفاع را خواهند برد.
-
تحلیل بازار از توافق تازه ایران و آمریکا
پس از خبر آزادسازی منابع بلوکه شده ایران در کره جنوبی، تحلیلها در بازار به سمت این پولها رفت و اکثر معاملهگران معتقدند کاهش قیمت دلار با این خبر، ادامهدار خواهد بود.
-
محدودیت برق، رینگ پلیمرها را از سکه انداخت
حجم فروش محصولات پلیمری از بازار فیزیکی بورس کالای ایران در میانه تابستان کاهش یافت. افزایش قطعی برق صنایع تکمیلی از تمایل به خرید و ذخیرهسازی مواد اولیه از سوی صنایع تکمیلی کاست، در این شرایط از دست رفتن کانال قیمتی 50 هزار تومانی نیز مزید بر علت شد تا از هیجان خرید میان متقاضیان بکاهد و نسبت فروش به عرضه در رینگ پلیمری تضعیف شود.
-
پیشرفت ها در بازیافت پی وی سی
بازیافت pvc به علت قوانین دولتی و تمایل شرکت های اکستروژن برای استفاده از مواد بازیافتی بیشتر در محصولات خود، همچنان در حال افزایش است. با این حال براساس گفته وینیل پلاس، نرخ بازیافت اروپا که در چنین قوانینی پیشرو است،در سال 2022 در حدود 27 درصد ثابت ماند.
-
برق تابستانه صنایع چطور اختصاص یافت؟
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه صنایع برای دریافت برق به سهگروه تقسیم شدند، گفت: رشد مصرف انرژی کلیه صنایع کشور از ابتدای خرداد تاکنون ۵/ ۱۱درصد بوده است.