آرشیو رویدادها

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : ۲۸۷۲۸۶ ریال اعلام شد

معمای کمبود نقدینگی تولید

سال‌هاست در اقتصاد ایران این معما مطرح است که چرا در حالی که نقدینگی رشد زیادی دارد، تولیدکنندگان از کمبود اعتبارات بانکی گلایه دارند و به منابع بانکی در نرخ‌های مرسوم دسترسی کافی ندارند؟

ضرورت هماهنگی قبلی پتروشیمی های تولیدکننده گرید S 60 با کمیته تخصصی پتروشیمی جهت تولید و عرضه این گرید

خوره تورم به جان تولید

تولید و بنگاه‌‌‌های تولیدی نیازمند سرمایه در گردش هستند و تورم، روزبه‌روز این نیاز را افزایش می‌دهد. بنگاه‌‌‌های تولیدی بدون سرمایه در گردش توان تولید ندارند؛ زیرا از یکسو با تورم فزاینده مواجه‌‌‌اند که به‌مثابه نوعی چرخه مخرب، قیمت مواد اولیه و ابزار تولید را افزایش می‌دهد و از سوی دیگر، قیمت‌گذاری دستوری و اقتصاد تکلیفی اجازه نمی‌‌‌دهد که سازوکارهای اقتصادی، فرآیند طبیعی خود را طی کنند. در واقع، تورم موجب شده است تا رشته‌‌‌ فعالیت‌‌‌های صنعتی و بانک‌ها، هر بار یک‌لوپ باطل را طی کنند.

دو پیام شاخص تولید

بررسی آماری شرکت‌های صنعتی نشان‌دهنده دو سیگنال به روند آتی تولید است. اول آنکه در ماه‌های مهر و آبان شاخص موجودی انبار صنایع کشور به جز خودرو‏سازی افزایش داشته ‏اند که این موضوع از کاهش احتمالی تولید صنعتی در ماه‌های آینده حکایت دارد. همچنین در ماه‌های مذکور تولید صنایع خودرو‌سازی رشد ۲۷درصدی نیز ثبت کرده است. دوم آنکه به‌رغم رشد ۵/ ۶ درصدی شاخص تولید صنعتی آبان‌ماه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته آمارها از کاهش اندک آن نسبت به مهرماه حکایت دارد.

بخشودگی مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد

بخشنامه سازمان امور مالیاتی در مورد بخشودگی مالیاتی تولیدکنندگان و مشوق های حمایت از تولید، حفظ و ایجاد اشتغال ابلاغ شد.

پتروشیمی اروند پارک کلر احداث می کند

پتروشیمی اروند با هدف توسعه صنایع پائین دستی و تکمیل زنجیره؛ پتروشیمی پارک کلر احداث می‌کند.

روند قیمت پی وی سی در بازار داخلی

در بازارهای منطقه قیمت pvc به محدوده ۸۰۰ تا ۸۵۰ دلار در هر تن رسیده، اما پی وی سی سازهای داخلی به دلایلی همچون نرخ بالا و از دست رفتن برخی بازارها مانند ترکیه به دلیل ورود روسیه و آمریکا قادر به صادرات نیستند.

چین با وجود کاهش واردات کلی پلیمر در سال 2022، واردات از ایالات متحده را افزایش داد

بر اساس آمار واردات ChemOrbis، واردات مواد پلیمری از ایالات متحده به چین در سال 2020 به بالاترین حد خود یعنی حدود 1.5 میلیون تن رسید که این واردات کاهش 40 درصدی در سال 2021 را به دنبال داشت در حالی که آمار ژانویه تا اکتبر امسال نشان می دهد که واردات پلیمر از ایالات متحده تقریباً مشابه با داده های واردات کل سال قبل است.

سبزپوشی قیمت‌های پایه پتروشیمی‌ها

سی‌‌‌وسومین قیمت‌های پایه محصولات پتروشیمی در سال جاری برخلاف هفته‌های گذشته به صورت افزایشی اعلام شد. رشد ۳۰۰تومانی نرخ نیمایی ارز از عوامل سبزپوشی جدول قیمت‌ها نامیده می‌شود. معاملات محصولات پتروشیمی طی هفته گذشته نیز همچون قبل بود و تغییر محسوسی نداشت. نمی‌توان تقاضای بالا را به رشد صنعت نسبت داد، بلکه رونق رینگ داخلی به عواملی همچون جهش بهای ارز در بازه‌‌‌های مختلف و افزایش انتظارات تورمی و تلاش برای پوشش ریسک بستگی داشته است.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز :281589ریال اعلام شد

فرمول خوراک پتروشیمی‏‏‌ها همچنان مشکل‏‏‌زا

اواخر تابستان متولیان شرکت گاز از لزوم واردات گاز برای پاسخ به تقاضای زمستانی خبر دادند. اکنون تعرفه تازه از سوی شرکت ملی گاز منتشر شده که به گفته کارشناسان اهداف واقعی بازتعریف تعرفه که کاهش یارانه انرژی ‌برای پرمصرف‌‌‌هاست، محقق نمی‌شود. همچنین صنایع در فصل زمستان به طور سنتی با کاهش گاز دریافتی روبه‌‌‌رو هستند، امری که به گفته یکی از کارشناسان انرژی و بازار سرمایه باعث شد صنایع پتروشیمی نتوانند آن‌طور که باید از فرصت نرخ پایین هاب‌‌‌های بین‌المللی استفاده کنند.

مجمع عمومی عادی پایان سال 1400 انجمن برگزار می شود

مجمع عمومی عادی پایان سال انجمن در تاریخ دوشنبه 12 دی ماه برگزار می شود.

تاکید عباسعلی متوسلیان بر لزوم همراهی اعضا در رقابت نکردن در خرید پی وی سی S57

متوسليان در مصاحبه اي با دفتر انجمن، ضمن انتقاد شديد به افزايش قيمت پايه پي وي سي S57 ، بر درخواست خود از اعضاي انجمن مبني بر تداوم همراهي و همكاري با انجمن خود در رقابت نكردن بر سر پي وي سي و دامن نزدن به التهاب ايجاد شده در بازار در كنار افزايش ٥٣ درصدي قيمت پايه اين محصول اصرار ورزيد.

۹ مزیت برتر بازاریابی دیجیتال

برخلاف روش‌های سنتی، بازاریابی دیجیتال کمک می‌کند تا به مخاطبان بیشتری دست یابید و مشتریان بالقوه‌‌‌ای را که به احتمال زیاد محصولات و خدمات شما را خریداری می‌کنند، هدف قرار دهید. همچنین این نوع بازاریابی نسبت به بازاریابی سنتی مقرون‌به‌صرفه‌‌‌تر است.

حمایت از تولید در پیچیدگی اقتصاد

بازارهای داخلی با محوریت محصولات صنعتی یکی از پیچیده‌‌‌ترین شرایط را در چند دهه اخیر تجربه می‌کنند. آن‌‌‌هم در وضعیتی که دوره فعلی را نمی‌توان با تحریم اول در سال‌های ۹۰ تا ۹۳ یا اوایل تحریم دوم از ۹۷ تا ماه‌های قبل مقایسه کرد.

قیمت محصولات پتروشیمی در 2023 افزایش می‌یابد

برآوردهای بازوی پتروشیمی شرکت ملی نفت تایلند حکایت از افزایش قیمت محصولات پتروشیمی در اوایل سال 2023 میلادی دارد.

ابلاغ قانون کاهش حقوق گمرکی مواد اولیه

مدیرکل دفتر واردات از ابلاغ قانون الحاق یک جزء به تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ خبر داد. از تاریخ ابلاغ این قانون نرخ حقوق گمرکی مواد اولیه، واسطه‌‌‌ای، اجزا، قطعات، ماشین‌‌‌آلات و تجهیزات به یک‌درصد تقلیل می‌‌‌یابد.

گزارش نمایشگاه k2022 و تکنولوژی های ارائه شده در این نمایشگاه- بخش دوم

در بخش دوم این گزارش نگاهی خواهیم داشت به سیستم بازرسی برای تیوب های کاروگیت، اندازه گیری ابعاد لوله با استفاده از اشعه ایکس ، ارتباط ماشین آلات پلاستیک باهم با استفاده از زبان مشترک و معرفی دو افزودنی جدید که در نمایشگاه K امسال به نمایش گذاشته شد.

پیشنهادات انجمن برای بازگرداندن آرامش به بازار ملتهب پی وی سی

التهاب شديد تحميل شده به بازار PVC ، در كنار افزايش حدود ٦٠ درصدي قيمت پايه PVC-S57, انجمن لوله و اتصالات پي وي سي را بر آن داشت تا اعتراض خود را طي نامه اي به رياست دفتر صنايع پايين دست پتروشيمي منعكس كرده و پيشنهاداتي جهت كنترل التهاب و جلوگيري از نابودي صنعت لوله و اتصالات پي وي سي ارائه نمايد.