آرشیو رویدادها

رکود پی وی سی وارد ماه هفتم می شود، قیمت ها هنوز با سطوح قبل از پاندمی کووید در اروپا فاصله دارند

قیمت نقدی پی وی سی برای هفتمین ماه متوالی به کاهش خود در نوامبر ادامه داده است و علی‌رغم تلاش‌ها، اکثر معاملات درحجم کمتری بسته می شود. زیرا تخریب تقاضا و واردات تهاجمی از هزینه‌های بالاتر تولید، پیشی گرفته است. با این حال، قیمت های منطقه ای هنوز بسیار بالاتر از سایر نقاط جهان و قبل از پاندمی است.

در نود و يكمين جلسه كميته تخصصي محصولات پتروشيمي پيشنهادات انجمن توليدكنندگان لوله و اتصالات پي وي سي مصوب شد

در اثناي جلسه و طي تماس تلفني حاضرين با عباسعلي متوسليان ، پيشنهادات ايشان جهت برون رفت از اين بحران دريافت گرديد و دو مورد از ٤ مورد راهكار ارائه شده با تعامل با نمايندگان بخش صنعت مصوب شد.

پتروشیمی اروند با کاتالیست داخلی به تولید بیش از ظرفیت اسمی در یک هفته دست یافت

مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند از افزایش تولید محصول استراتژیک EDC و کلر خبر داد.

معرفی روش اتصال جوشی برای سامانه لوله کشی پی وی سی با استفاده از مادون قرمز

شرکت جورج فیشر اولین سامانه لوله کشی upvc با روش اتصال جوشی و استفاده از مادون قرمز را معرفی می کند که امکان ایجاد اتصال با اطمینان بالا را در یک فرایند کنترل شده توسط ماشین فراهم می کند.

فروکش‌کردن هیجان در تالار نقره‏‏‌ای

قیمت‌های پایه محصولات پتروشیمی در هفته پیش‌رو همچون هفته گذشته ترکیبی از قیمت‌های افزایشی و کاهشی اعلام شد؛ گرچه در این لیست، قیمت‌های افزایشی وزن بیشتری داشتند. همچنین به دلیل ثبات بهای ارز در روزهای اخیر از حجم معاملات پتروشیمی در رینگ داخلی بورس‌کالا به طور جزئی کاسته شد.

ارائه راهكارها و پيشنهادات صنعت لوله و اتصالات پي وي سي جهت مديريت شرايط بحراني بورس پي وي سي و كنترل رقابت بر سر خريد اين كالا

روز شنبه مورخ ٢٨ آبان ، نود و یکمین جلسه كميته تخصصي پتروشيمي در محل دفتر صنايع پايين دست پتروشيمي برگزار شد. با توجه به طرح مشكلات اخير پي وي سي در بحث ميزان عرضه ، تقاضا ، قيمت گذاري و رقابت در اين جلسه، تماس تلفني با رياست هيات مديره ي انجمن برقرار شد و نسبت به دريافت پيشنهادات صنعت لوله و اتصالات پي وي سي در اين خصوص اقدام گرديد.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز :277117.5 ریال اعلام شد

رهبری سازمانی غیرمتمرکز: بهترین روش مدیریتی برای سازمان‌های آینده

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که شانس این را داشته‌‌‌اند که به‌‌‌تازگی رهبری یک سازمان یا تیم کاری را بر عهده بگیرند باید بدانید که رهبری کسب و کار آینده دیگر پیرو ساختارهای سنتی دستور و کنترل،نخواهد بود. آن‌‌‌هم به این دلیل ساده که تغییر و تحولات تکنولوژیک بسیار سریع و باورنکردنی در دنیای امروز و فردا به‌‌‌ هیچ‌‌‌عنوان اجازه چنین برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌های سنتی و کلیشه‌‌‌ای را نخواهد داد.

قیمت‌های نقدی پی‌وی‌سی چین به طور جزئی اوج گرفتند

بر اساس داده‌های سانسرز، بازار پی‌وی‌سی کاربید اس‌جی 5 در هفته گذشته دچار شوک شد، و همه قیمت‌ها به طور جزئی افزایش یافتند. میانگین قیمت‌های پی‌وی‌سی داخلی در ابتدای هفته گذشته در میزان 5992.86 رنمینبی در هر تن قرار گرفت، و میانگین قیمت‌ها در آخر هفته در میزان 6028.57 رنمینبی در هر تن ایستاد، و قیمت‌ها در طی هفته 0.6 درصد کاهش یافتند.

کاهش بازار جهانی اتیلن دی کلراید همراه با افت تقاضای پایین دستی

هامبورگ، آلمان- عرضه کافی در اروپا فشار بیشتری را بر فروشندگان واردکرده و قیمت اتیلن دی کلراید روند نزولی خود را حفظ کرده است. واردات اتیلن دی کلراید در مقایسه با چند ماه گذشته به کمترین میزان خود رسیده است. حجم معاملات محدود به دلیل عرضه بیش از حد، عوامل بنیادی بازار را با مشکل مواجه می کند و قیمت جدید سهام را کاهش می دهد.

ویروس رکود در تولیدات صادرات‌محور

بنگاه‌های صادرات‌محور در نوسان تولید به سر‌ می‌برند و سرعت‌گیرهای داخلی و خارجی، شتاب تولید آنها را گرفته‌اند. بررسی داده‌های ماهانه تولید صنعتی شرکت‌های بورسی در مهرماه نشان‌ می‌دهد که در میان بنگاه‌های موجود در صنایع، بنگاه‌های با صادرات‌محوری شدید در مقایسه با بنگاه‌‌های با صادرات‌محوری کم، از تیرماه ۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۱ افت تولیدات پیاپی را تجربه کرده‌اند. همچنین در بازه طولانی‌تر مرداد ۱۳۹۷ تا مهر ۱۴۰۱ این گروه از بنگاه‌ها، رشد متوسط صفر درصدی را به ثبت رسانده‌اند.

چگونه از چک الکترونیک استفاده کنیم؟

صدور چک الکترونیک مستلزم سه ابزار است. اولین ابزار یک حساب جاری با قابلیت استفاده از چک دیجیتال است. همچنین برای این کار، دسترسی به همراه بانک مربوطه و سامانه امضای دیجیتال نماد بانک مرکزی (اپلیکیشن هامون) نیز الزامی است.

واحدهای مصرف کننده مواد اولیه پتروشیمی به بورس معرفی می شوند

وزارت صمت در نامه ای به ادارات صمت استان‌ها با اشاره به اختلالات سامانه بهین یاب، اعلام کرد که امکان خرید از بورس برای واحدهای مصرف کننده مواد اولیه پتروشیمی از طریق مکاتبه فراهم شود.

اثر بهره برداری از پروژه بر کاهش ۱۳.۷ میلیارد تومانی هزینه تولید پتروشیمی آبادان

پتروشیمی آبادان از بهره برداری پروژه افزایش فشار گاز خوراک با دریافت روزانه ۶۰ تن گاز مازاد و کاهش ۱۳.۷ میلیارد تومانی هزینه های تولید ماهانه خبر داد.

ایست حمایت از تولید در ایستگاه قوانین

بعد از گذشت ۱۰سال، ۶۵‌درصد از قوانین حمایت از تولید اجرا نشده است. این خبر را روز گذشته، ‌‌‌رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی اعلام کرد. او گفت: مجموعه قوانین خوبی در حمایت از تولید داریم؛ اما بعد از گذشت ۱۰سال، ۶۵‌درصد از آنها اجرا نشده که دلیل آن ترک فعل دستگاه‌‌‌هاست.

راند پایانی افت نرخ پتروشیمی‏‌ها

قیمت پایه اغلب محصولات پتروشیمی برای عرضه در سومین هفته آبان متاثر از افت نرخ جهانی مجددا کاهشی اعلام شد؛ اما با توجه به صعود بهای نفت و به تبع آن، نفتا در بازارهای جهانی ظرف روز پایانی هفته و رشد مستمر نرخ ارز در بازار داخل، می‌‌توان احتمال داد که این آخرین هفته قرمزپوشی قیمت‌های پایه محصولات پتروشیمی ظرف آبان ۱۴۰۱ بود و باید منتظر افزایش تمایل متقاضیان به کسب سهم از این بازار بود.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز :273036ریال اعلام شد

احتمال صفرشدن تعرفه گمرکی میان ایران و ۵ کشور

با توجه به اقداماتی که طی یک سال‌اخیر در حوزه عضویت و تقویت حضور ایران در پیمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌های منطقه‌ای انجام‌ شده‌است، شاهد رشد قابل‌توجه تجارت با کشورهای همسایه هستیم، در این بین مجوز ثبت‌سفارش واردات کالاهای مصرفی از اتحادیه اوراسیا نیز صادر شده‌است

۱۲ پندار نادرست در اندیشه مدیران

بسیاری از پیش‌‌فرض‌‌ها و دیدگاه‌های سنتی و پذیرفته‌‌‌شده مدیریتی در حال از دست دادن خاصیت و تاثیرگذاری‌‌شان هستند و چنانچه مدیران و رهبران یک سازمان بخواهند همچنان به این پیش‌‌فرض‌‌ها و اعتقادات پایبند بمانند و سیاستگذاری‌‌ها و برنامه‌‌ریزی‌‌ها و تصمیم‌گیری‌‌های خود را بر مبنای آنها انجام دهند به ‌‌احتمال ‌‌زیاد شکست خواهند خورد و توانایی مقابله با چالش‌‌های پیچیده و بزرگ آینده را نخواهند داشت.

محدودیت تقاضا به دلیل نگرانی‌ها بر سر اقتصاد

احتمال می‌رود در صورتی که شاخص‌های بنیادین کنونی بازار تداوم داشته باشند، قیمت‌های پلی‌اولفین روندی ثابت تا صعودی را در نوامبر طی کنند. اگرچه احتمال می‌رود بازارهای پی‌وی‌سی، پلی‌اتیلن ترفتالات و استایرن روندی ثابت تا کاهشی داشته باشند، زیرا علیرغم افت اخیر قیمت‌ها، آن‌ها همچنان در بالاترین سطوح تاریخی خود به سر می‌برند.