آرشیو رویدادها

  • خداحافظی پلیمرها با رقابت هیجانی

    خداحافظی پلیمرها با رقابت هیجانی

    افزایش حجم عرضه محصولات پرطرفدار نظیر پلی‌پروپیلن شیمیایی و نساجی در رینگ فیزیکی بورس کالا به فروکش رقابت هیجانی در معاملات این محصولات انجامید. در این شرایط فاصله میان نرخ ارز در تعیین قیمت‌های پایه و نرخ ارز در بازار آزاد محرک مهمی برای رقابت قیمتی در رینگ فیزیکی پلیمرها است.
  • بایدها و نبایدهای چک مشروط یا تضمینی

    بایدها و نبایدهای چک مشروط یا تضمینی

    صدور چک به‌صورت مشروط با تضمینی منجر به بی‌اعتباری چک نمی‌شود؛ اما این چک‌ها از قواعد خاصی پیروی می‌کنند.
  • پول جدید ایران برای صادرات رونمایی شد

    پول جدید ایران برای صادرات رونمایی شد

    رییسی بانک مرکزی ادامه داد: مقررات طرح ریال برون مرزی در بانک مرکزی تدوین شده و تاکنون یک یا دو بانکی اجرای این طرح را آغاز کرده‌اند و بزودی در کل بانک‌های کشور عملیاتی خواهد شد.
  • کیک تامین‌مالی کوچک شد

    کیک تامین‌مالی کوچک شد

    در دومین نشست سیاستگذاری مبتنی بر شواهد، وضعیت تامین مالی تولید در بازار پول و اعتبار بررسی شد. امینه محمودزاده، اقتصاددان در این نشست درباره کوچک شدن کیک تامین مالی تولید سخن گفت.
  • اقتصاد صنعت و معدن طولانی شدن واردات مواد اولیه هزینه‌های تولید را افزایش داده است | افزایش ۳۰ درصدی هزینه تولید به دلیل وجود برخی موانع

    اقتصاد صنعت و معدن طولانی شدن واردات مواد اولیه هزینه‌های تولید را افزایش داده است | افزایش ۳۰ درصدی هزینه تولید به دلیل وجود برخی موانع

    طولانی شدن روند واردات مواد اولیه موردنیاز واحد‌های تولیدی، سبب افزایش هزینه‌های آن‌ها و فرار سرمایه شده‌ است.
  • روندها، چالش ها و فرصت های سامانه لوله کشی PVC

    روندها، چالش ها و فرصت های سامانه لوله کشی PVC

    پلی وینیل کلراید (PVC) که در اواخر قرن نوزدهم کشف شد، اکنون یک پلیمر پرکاربرد است که صنایع متعددی را در سراسر جهان متحول کرده است. امروزه PVC تا حد زیادی به عنوان یک ماده انتخابی سازگار با محیط زیست با طیف گسترده ای از کاربردها و خواص مهندسی عالی دیده می شود. از آنجایی که صنعت پلیمر در حال حرکت به سمت اقتصاد چرخشی است، pipelife از کارشناسان PVC خود دعوت کرده است تا در مورد چشم انداز گذشته، حال و آینده سامانه های لوله کشی PVC بحث کنند.
  • هفت چالش تجاری کسب‌وکارها

    هفت چالش تجاری کسب‌وکارها

    هفت‌محور کلیدی وجود دارد که کسب‌وکارها در سال‌های آتی باید مدنظر قرار دهند. به گزارش معاونت بررسی‌‌‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران، نشریه فوربز، بزرگ‌ترین چالش‌‌‌های تجاری را که هر کسب‌وکاری در سال‌های آتی با آن مواجه است در هفت‌محور دسته‌‌‌بندی کرده است که شامل تورم و رکود اقتصادی، امنیت زنجیره تامین، افزایش انتظارات مشتری، تحول دیجیتال پرشتاب، تشدید جنگ بر سر استعدادها، امنیت داده‌‌‌ها و پایداری می‌شود.
  • نگاهی به آخرین آمار صادرات پی وی سی ایالات متحده

    نگاهی به آخرین آمار صادرات پی وی سی ایالات متحده

    صادرات کلی پی وی سی از ایالات متحده در 9 ماه سال 2023 به میزان 35 درصد به صورت سالانه افزایش یافت و به حدود 2.3 میلیون تن رسید. بازارهای جهانی عمدتا شاهد عرضه بی وقفه از سوی ایالات متحده بودند، به طوری که صادرات در حال حاضر از ارقام سال گذشته فراتر رفته است.
  • تورم قوانین در بخش مولد اقتصاد

    تورم قوانین در بخش مولد اقتصاد

    تولید وضعیت مناسبی ندارد. مدت‌‌‌هاست تولیدکنندگان گرفتار سیکل معیوبی از موانع و مشکلات هستند و تحریم‌‌‌های خارجی و داخلی در کنار سیاستگذاری‌‌‌های اشتباه، بنگاه‌‌‌ها و بخش مولد اقتصاد را در وضعیت بحرانی قرار داده است. فصل مشترک چالش‌‌‌های بخش صنعت چند موضوع و مساله اساسی است؛ موضوعاتی که شامل محدودیت‌های ناشی از تحریم، سیاستگذاری‌‌‌های غلط، بوروکراسی و بخشنامه‌‌‌های متناقص، بن‌‌‌بست تامین مالی و مواد اولیه و زیرساخت‌‌‌های محدود می‌شود.
  • هزارتوی تامین ارز تولید

    هزارتوی تامین ارز تولید

    فرآیند طولانی تخصیص ارز موردنیاز تولید در شرایطی که تولیدکننده مجبور به بلوکه‌کردن سپرده ریالی برای دریافت ارز در وضعیت کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش است، بخش مولد اقتصاد را به زانو درآورده است. تولیدکنندگان چالش‌‌‌های مربوط به تامین مالی ارزی و ریالی، تامین مواد اولیه و کمبود نقدینگی را از اصلی‌‌‌ترین موانعی می‌‌‌دانند که تولید با آن روبه‌روست.
  • تنگناهای مالی بنگاه‌‌‌های بخش خصوصی

    تنگناهای مالی بنگاه‌‌‌های بخش خصوصی

    به اعتقاد کارشناسان و بر مبنای بررسی‌‌‌هایی که در اتاق تهران صورت گرفته، با شرایط کنونی تولید در کشور و استفاده از ۴۱‌درصد ظرفیت نمی‌‌‌توان انتظار سوددهی بنگاه‌‌‌ها و امید به جذب سرمایه‌گذاری‌‌‌های جدید داخلی و خارجی برای توسعه کشور را داشت. ناترازی بودجه و کسری گسترده باعث استفاده بیش از ظرفیت منابع بانک‌ها و بازار سرمایه توسط دولت شده و عرصه را برای بنگاه‌‌‌های بخش خصوصی تنگ کرده است.
  • پالس منفی بودجه به تولید

    پالس منفی بودجه به تولید

    بررسی لایحه بودجه۱۴۰۳ حاکی از مالیات‌ستانی تورمی از بنگاه‎‌هاست. رشد ۵۰درصدی درآمدهای مالیاتی دولت در بودجه و فشار مالیاتی به بخش مولد در حالی است که بنگاه‌های تولیدی به‌دلیل محدودیت‌های ناشی از تحریم، بن‌بست تامین مالی و رکود بازار در تنگنا قرار دارند و بیش از نیمی از ظرفیت تولید به‌دلیل موانع موجود، عدم صرفه سرمایه‌گذاری و سیاست‌‌های دستوری خالی است.
  • اثر ارز بر سبزپوشی بهای پتروشیمی‌ها

    اثر ارز بر سبزپوشی بهای پتروشیمی‌ها

    با نزدیک شدن به پایان سال میلادی و افزایش تقاضا برای محصولات پتروشیمی در بازارهای جهانی، قیمت پایه جهانی محصولات پلیمری و شیمیایی روند صعودی به خود گرفت. از این‌رو قیمت‌های پایه داخلی عرضه‌شده در روز سوم دی‌ماه نیز از این ماراتن جا نمانده و تحت‌تاثیر سیگنال‌‌‌های جهانی در کانال صعودی قرار گرفته‌‌‌اند.
  • بیشتر کار کردن چه زمانی باعث کاهش بهره‌وری می‌شود؟

    بیشتر کار کردن چه زمانی باعث کاهش بهره‌وری می‌شود؟

    شاید برای خیلی‌ها از جمله کسانی که به‌تازگی وارد دنیای مدیریت شده‌اند کمی عجیب باشد اما واقعیت این است که کارکردن بیش از حد و به‌اصطلاح اضافه‌کاری کارکنان نه‌تنها نمی‌تواند بهره‌وری فردی و سازمانی را افزایش دهد، بلکه باعث کاهش آن نیز می‌شود و خستگی و دلزدگی کارکنان از کار و سازمان را نیز در پی خواهد داشت. در واقع زمانی که کارکنان مجبور شوند ساعات متمادی در محل کارشان بمانند و کار کنند، با تمرکز و انگیزه کمتری فعالیت خواهند کرد و کیفیت کارشان کاهش پیدا می‌کند.
  • اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

    اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

    قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 390326.00 ریال اعلام شد.
  • ویژگی‏‏‌های یک شعار شرکتی خوب

    ویژگی‏‏‌های یک شعار شرکتی خوب

    شرکت‌ها به شیوه‌‌‌های مختلفی توجه ما را جلب می‌‌‌کنند. به طور مثال در بزرگراه‌‌‌ها بیلبورد نصب می‌‌‌کنند، آگهی بازرگانی می‌‌‌سازند یا لوگوی خود را روی مداد و خودنویس چاپ می‌‌‌کنند.
  • لیست دریافت‌کنندگان ارز ۲۸‌هزار و ۵۰۰‌تومانی

    لیست دریافت‌کنندگان ارز ۲۸‌هزار و ۵۰۰‌تومانی

    ارز ۲۸‌هزار و ۵۰۰‌تومانی به کدام کالاها تعلق می‌گیرد؟ گزارشی از خبر‌‌گزاری تسنیم نشان می‌دهد این ارز به ۲۸ قلم کالا اختصاص‌داده می‌شود. نگاهی به لیست این کالاها بیانگر آن ا ست که اغلب کالاهای اساسی با ارز ۲۸‌هزار و ۵۰۰‌‌تومانی وارد کشور می‌شوند؛ این در حالی است که ارز ترجیحی مخالفان جدی در بین کارشناسان و فعالان اقتصادی دارد و از این نوع ارز به‌عنوان «ارز رانتی» یاد می‌شود. دلیل این تفکر نیز تفاوت نرخ ارز بازار با ارز ترجیحی است.
  • کاهش صادرات به دلیل افزایش تقاضا در داخل| کمبود خوراک داریم، با ۴۰ درصد ظرفیت کار می کنیم

    کاهش صادرات به دلیل افزایش تقاضا در داخل| کمبود خوراک داریم، با ۴۰ درصد ظرفیت کار می کنیم

    انصاری نیک، مدیرعامل پتروشیمی بندر امام از کاهش صادرات به دلیل افزایش تقاضا در بازار داخل خبر داد و گفت: به دلیل کمبود خوراک، تنها از ۴۰ درصد ظرفیت پالایشی خود استفاده می کنیم.
  • تمدید مهلت ثبت نام صادرکنندگان نمونه استان تهران

    تمدید مهلت ثبت نام صادرکنندگان نمونه استان تهران

    مهلت فراخوان ثبت نام انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی در سال 1402 تا ساعت 24 روز جمعه یکم دی ماه تمدید شد و صادرکنندگان تا پایان مهلت معین فرصت دارند با مراجعه به سامانه صادرکنندگان برتر و بارگذاری مستندات خود و انجام دادن فرآیند ثبت‌نام، در این رقابت حضور پیدا کنند.
  • تولید با کمبود نقدینگی و افزایش فشار مالیاتی مواجه است

    تولید با کمبود نقدینگی و افزایش فشار مالیاتی مواجه است

    نایب‌رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تامین مالی اتاق ایران از کمبود نقدینگی به عنوان اصلی‌ترین مشکل تولید یاد کرد و گفت: در این شرایط شاهد افزایش فشار مالیاتی بر این واحدها هستیم.