آرشیو اخبار

سامانه صدور کارت بازرگانی با گمرک لینک می‌شود

سلطانی گفت:اخیراً هم افرادی حساب اجاره‌ای باز می‌کنند بدین صورت که یکی دیگر حساب باز می‌کند ولی دسته چک و کردش مالی همگی در دست شخص دیگری است و در نهایت مشکلات حقوقی برای صاحب حساب می‌ماند

زمانی که بازاریابی پایداری به داد شرکت‌ها می‌رسد

یکی از نیازهای جامعه کنونی، خرید خدمت به جای محصول است. آیا شما هم می‌توانید محصولات خود را به خدمت تبدیل کنید؟

ارز در سالی که گذشت

ارز نقش لنگری در اقتصاد ایران دارد. آثار نرخ ارز در تولید، صادرات، واردات، قاچاق و سایر بخش‌ها ازجمله جذب سرمایه خارجی نمایان می‌شود.

فهرست مناقصات لوله و اتصالات (47)

فهرست مناقصات لوله و اتصالات و موارد مربوطه، تاریخ 18 اسفند ماه 1395 را در این مطلب مشاهده کنید. فهرست مناقصات مربوط به لوله و اتصالات برای اطلاع از اعضای انجمن به صورت منظم منتشر می شود.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری از اردیبهشت 96 هفتگی خواهد بود

عباسعلی متوسلیان، رییس هیئت مدیره انجمن ملی پلاستیک گفت: اعلام قیمت پایه مواداولیه پلیمری که توسط دفتر توسعه صنایع تکمیلی، هر دو هفته یک بار تعیین می شود از اردیبهشت سال 1396 به صورت هفتگی خواهد بود.

ضد محرک‌های بازار محصولات پلیمری

روز گذشته محصولات پلیمری در بورس کالای ایران در شرایطی عرضه شدند که یکشنبه جاری قیمت پایه برخی از محصولات جهت‌گیری مثبت و برخی جهت‌گیری منفی را دنبال کردند. با توجه به جدولی که از سوی شرکت ملی پتروشیمی درخصوص قیمت‌های پایه اعلام شد، شاهدیم که پلی‌پروپیلن‌های نساجی بیشترین تجربه رشد قیمتی را در جهان داشتند و علت هم افزایش قیمتی ماده اولیه آنها یعنی پروپیلن در هفته‌های اخیر است؛ اگر چه این رخداد چهره تمام‌نمای بازار جهانی محصولات پتروشیمی نیست.

پایان قیمت‌های فرمایشی در بورس‌کالا

هفتم اسفند به دنبال تشکیل کارگروهی برای بررسی مشکلات تامین مواد اولیه تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی، خبری پر ابهام مبنی‌بر انجام اقداماتی برای خروج پتروشیمی‌ها از بورس‌کالا و دور زدن مصوبه شورای رقابت و سایر نهادهای قانونی در خروجی بسیاری از رسانه‌ها نشست. خبری که یا ریشه در کج فهمی نویسنده آن داشت و یا جریان سازی.

اصلی‌ترین برنامه اقتصاد در سال آینده

اگر نسبت سرمایه‌گذاری به تولید ناخالص ملی به عدد مطلوب یعنی 20 تا 30 درصد برسد، یکی از مهم‌ترین مشکلات اقتصاد ایران که همان کاهش نرخ بیکاری و رسیدن به رشد اقتصادی بلندمدت و باثبات است حل می‌شود.

فهرست مناقصات لوله و اتصالات (46)

فهرست مناقصات لوله و اتصالات و موارد مربوطه، تاریخ 17 اسفند ماه 1395 را در این مطلب مشاهده کنید. فهرست مناقصات مربوط به لوله و اتصالات برای اطلاع از اعضای انجمن به صورت منظم منتشر می شود.

تراژدی توقف دو واحد تولیدی لوله های پی وی سی و پلی اتیلن

سال ها است که با مشکل روبرو بوده ایم، اما دیگر نمی توانیم در این بازار آلوده که لوله های ضایعاتی پی وی سی و پلی اتیلن آن را اشباع کرده است، فعالیت کنیم.

فهرست مناقصات لوله و اتصالات (45)

فهرست مناقصات لوله و اتصالات و موارد مربوطه، تاریخ 16 اسفند ماه 1395 را در این مطلب مشاهده کنید. فهرست مناقصات مربوط به لوله و اتصالات برای اطلاع از اعضای انجمن به صورت منظم منتشر می شود.

10 توصیه برای رقابت صنعتی

صنعتی شدن به‌عنوان نیروی محرکه اصلی در تغییر ساختار اقتصادی هم‌اکنون از فعالیت‌های با کاربری بیشتر، به فعالیت‌های با سرمایه‌بری و تکنولوژی‌بری بیشتر تغییر جهت داده است

افزایش قیمت پی وی سی در نرخ های جدید دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی + جدول تغییرات

آخرین مرحله قیمت محصولات پتروشیمی برای عرضه در بورس کالا تا 29 اسفند ماه سال جاری در حالی توسط دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی اعلام شد که قیمت پی وی سی به صورت جزئی افزایش یافت.

اعلام قیمت های پایه محصولات پتروشیمی تا 29 اسفند برای عرضه در بورس کالا + جدول قیمت ها

آخرین مرحله قیمت محصولات پتروشیمی برای عرضه در بورس کالا در سال 1395 توسط دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی تا 29 اسفند ماه سال جاری اعلام شد.

فهرست مناقصات لوله و اتصالات (44)

فهرست مناقصات لوله و اتصالات و موارد مربوطه، تاریخ 15 اسفند ماه 1395 را در این مطلب مشاهده کنید. فهرست مناقصات مربوط به لوله و اتصالات برای اطلاع از اعضای انجمن به صورت منظم منتشر می شود.

امکان تحقق رشد ۸ درصدی با محور قرار گرفتن بخش خصوصی و کارآفرینان

برای تبدیل شدن به کشور نوظهور صنعتی در سال ۹۶ باید ۳ میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب کنیم، رتبه رقابت پذیری ما به ۵۵ برسد، ارزش صادرات غیرنفتی ما به ۱۰۳ میلیارد دلار و ارزش صادرات صنعتی و معدنی به ۶۱ میلیارد دلار افزایش یابد. تحقق این اهداف با محور قرار گرفتن بخش خصوصی و کارآفرینان ممکن خواهد بود.

فهرست مناقصات لوله و اتصالات (43)

فهرست مناقصات لوله و اتصالات و موارد مربوطه، تاریخ 14 اسفند ماه 1395 را در این مطلب مشاهده کنید. فهرست مناقصات مربوط به لوله و اتصالات برای اطلاع از اعضای انجمن به صورت منظم منتشر می شود.

دو هفته توفانی در بازارهای کالایی

انتظار بهبود تقاضا در روزهای پایانی سال به انتهای خود نزدیک شده و به این ترتیب باید گفت باز‌هم نمی‌توان از احتمال رشد قیمت‌ها در روزهای پیش‌رو با قطعیت سخن گفت و پتانسیل این جهش قیمت حتی کمتر از سال‌های گذشته خواهد بود.

فهرست مناقصات لوله و اتصالات (42)

فهرست مناقصات لوله و اتصالات و موارد مربوطه، تاریخ 11 اسفند ماه 1395 را در این مطلب مشاهده کنید. فهرست مناقصات مربوط به لوله و اتصالات برای اطلاع از اعضای انجمن به صورت منظم منتشر می شود.

جشنواره تعالی صنعت پتروشیمی شرکت نیرومند پلیمر پارس را ستاره دار کرد

هفتمین دوره جشنواره تعالی صنعت پتروشیمی برگزیدگان خود را در بخش های؛ تندیس بلورین، تندیس سیمین، تندیس سیمین، تقدیرنامه چهارستاره، تقدیرنامه سه ستاره و تقدیرنامه دو ستاره معرفی کرد.

تعرفه تبلیغات انجمن پی وی سی