ارسال پاسخ

۱۱ شهریور ۱۴۰۴
لینک صفحه: http://pvcas.ir/n8350

pvc-asso.ir

آغاز تولید و عرضه گرید PVC-S57 در پتروشیمی غدیر / تعیین قیمت پایه

خبر خوب برای صنایع پایین‌دستی! پتروشیمی غدیر تولید و عرضه گرید PVC-S57 را آغاز کرد. این محصول با کیفیت بین‌المللی از هفته آینده در بازار عرضه می‌شود. قیمت پایه: ۱۰٪ بالاتر از گرید S65.

 براساس اطلاع رسانی مستقیم پتروشیمی غدیر به انجمن پی وی سی ، پتروشیمی غدیر از آغاز تولید و عرضه گرید پرکاربرد PVC-S57 خبر داد. این محصول که از هفته آینده وارد بازار خواهد شد، با هدف پاسخ به نیاز روزافزون صنایع پایین‌دستی و با تکیه بر توان داخلی تولید شده است.

شنیده ها حاکی از آن است که، قیمت پایه گرید S57 امروز مشخص شده و ۱۰ درصد بالاتر از قیمت پایه گرید S65 تعیین گردیده است. زمان دقیق عرضه نیز پس از نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

پیش‌تر نیز تولید این گرید در کشور انجام می‌شد، اما با توجه به تحولات اخیر بازار و اهمیت تأمین پایدار، پتروشیمی غدیر تصمیم به از سرگیری تولید آن گرفت.

گرید PVC-S57 یکی از مواد اولیه مهم در تولید قطعات تزریقی و تجهیزات صنعتی به شمار می‌رود و عرضه آن نقش مؤثری در پایداری زنجیره تأمین صنایع مرتبط دارد.

این شرکت تأکید کرده است که محصول تولیدی از نظر کیفی منطبق با استانداردهای بین‌المللی بوده و هم‌اکنون آماده ثبت سفارش توسط مشتریان است.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد