۱۵ آذر ۱۴۰۲

گرید S60 بر مدار تولید+صورتجلسه

با رایزنی انجمن لوله و اتصالات پی‌وی‌سی و با محوریت این تشکل، تعاونی های پی وی سی ایرانیان و مجد جی بصورت ویژه ، جلسه ای با حضور ذینفعان و مصرف‌کنندگان گرید S60 به منظور برنامه ریزی تولید و عرضه این گرید از پی وی سی برگزار گردید و در خصوص تولید و عرضه S60 توسط پتروشیمی بندر امام توافقاتی حاصل شد .

در جلسه مذکور که با حضور رئیس محترم دفتر توسعه صنایع پایین دستی ، نمایندگان سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و همچنین نمایندگان پتروشیمی‌های بندر امام و اروند برگزار شد ، مهندس متوسلیان به نمایندگی از تولید کنندگان لوله و اتصالات پی‌وی‌سی به بیان دغدغه‌ها و رویکرد انجمن جهت حداکثرسازی منافع مصرف کنندگان واقعی این محصول پرداخت و اهمیت آن در زیرساخت های اصلی کشور  را بیان نمود.  در این نشست ضمن بررسی چالش‌های موجود در مسیر تولید گرید فوق توسط بندر امام ، ‌ توجه به صنعتگران واقعی و لزوم تحویل کالا به تولیدکنندگان واقعی ضروری اعلام شد. اصرار پتروشیمی بندر امام در این جلسه به پذیرش حداقل ۲۵٪ سربار قیمتی گرید S60 نسبت به S65 بود که به هیچ وجه مورد پذیرش نمایندگان صنعت لوله و‌اتصالات پی وی سی قرار نگرفت ‌و نهایتا با ارائه آمار معاملات و رقابت های مربوط به دوره های پیشین S60 ، همچنین‌ بر اساس تعاملات منطقی حاضرین ، همان روند قیمتی سال گذشته مورد توافق طرفین قرار گرفت. ضمنا مقرر شد مقدار ۲۴ هزار تن گرید S60 در برنامه تولید این شرکت قرار گیرد.

صورتجلسه قیمت گذاری پی وی سی S60 به شرح زیر است :