۴ شهریور ۱۳۹۶

نمایشگاه بین المللی ساختمان و خانه عمان برگزار می شود

هفتمین نمایشگاه بین المللی ساختمان و خانه عمان 1 تا 3 آبان ماه سال 96 در شهر مسقط، کشور عمان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی بر اساس نمابر ارسالی به دفتر انجمن، این نمایشگاه در بخش های متعددی برگزار می شود که عبارتند از:

انواع مصالح ساختمانی، انواع لوله و اتصالات، انواع کف پوش ها، رنگ و رزین و چسب، در و پنجره، لوازم بهداشتی ساختمانی، تجهیزات بقی و سیستم های روشنایی، ماشین آلات CNC برای سنگ مرمر، انواع پنل و پارتیشن، میلگرد و انواع ورق، سیستم های اطفا حریق، انواع تجهیزات و تأسیسات ساختمانی و تهویه مطبوع، آهن، فولاد و مس، انواع عایق های ساختمانی و قیر، معماری و دکوراسیون داخلی، کلیه تجهیزات و ماشین آلات راه سازی و ساختمان، شرکت های پیمانکاری، ساختمان، جاده سازی و انرژی، تجهیزات بهینه سازی انرژی در ساختمان، سونا، استخر و جکوزی، انواع کلید وپریز، انواع سیستم های گرمایشی و سرمایشی، خانه های پیش ساخته، سیمان، بلوک های بتنی، محصولات آلومینیومی، انواع شیشه، لوازم خانگی، انواع هود، کابینت، محصولات دکوری، انواع فرش و قالیچه، انواع مبلمان، انواع لوستر، کاغذ دیواری، انواع پرده، صنایع دستی.

تجهیزات استاندارد شامل: دیواره های کناری، کفپوش، نوشتن نام شرکت بر سر در غرفه، یک عدد میز و 2 عدد صندلی، سطل زباله، پریز برق (220 ولت) و روشنایی، نظافت سالن.

تعرفه تبلیغات انجمن پی وی سی