آرشیو اخبار

ثبت رکوردی تازه در تولید و سودآوری پتروشیمی اروند

شرکت پتروشیمی اروند با تولید ۲ میلیون و ۵۸‌هزار تن محصول در ۱۱ ماه سپری‌‌‌شده از سال ۱۴۰۱، رکورد تولید تاریخ فعالیت مجتمع را جابه‌‌‌جا و با ۵/ ۷هزار میلیارد تومان سود خالص، عملکردی بی‌‌‌نظیر را ثبت کرد. به گزارش «شانا» به نقل از پتروشیمی اروند، داده‌‌‌های تولید، فروش و سود شرکت پتروشیمی اروند در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۱ گویای رشد قابل‌‌‌توجه عملکرد امسال این مجتمع بوده است.

قیمت‌گذاری دستوری در عرضه ارز صادراتی حذف شد/ استقبال پتروشیمی‌ها از مرکز مبادله ایران/ درآمد‌های ارزی ۳۰ درصد افزایش یافت

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی پتروشیمی گفت: کشف قیمت براساس مکانیزم عرضه و تقاضا در مرکز مبادله ارزی، مهم‌ترین مزیت این مرکز است.

راه‌‌‌‌‌‌‌اندازی سامانه مبادله ارزی به پشتوانه صنعت پتروشیمی

وزیر نفت ضمن بیان اینکه در ۱۷ ماه اخیر بیش از ۲۰۰ قلم کالای راهبردی صنعت نفت کشور ازسوی شرکت‌های دانش‌‌‌‌‌‌‌بنیان همکار وزارت نفت داخلی‌‌‌‌‌‌‌سازی شده‌است، اظهار کرد: بانک‌مرکزی به‌‌‌‌‌‌‌تازگی با پشتوانه صنعت پتروشیمی سامانه مبادله ارزی خود را راه‌اندازی کرده‌است.

تلاطم قیمت مواد اولیه؛ مانعی برای برنامه‌ریزی تولید و فروش

مدیرعامل شرکت لوله گستر گلپایگان بر این باور است به دلیل تغییر هفتگی قیمت مواد اولیه در بورس کالا، تولیدکنندگان امکان عملی برای میزان تولید و همچنین فروش را ندارند تا جایی که انعقاد قرارداد با مصرف‌کنندگان با تردید و دلهره همراه شده است.

بازار پی‌وی‌سی در رکودی بلاتکلیف قرار دارد

«مجید حقی» کارشناس فروش گلسار پلیمر می‌گوید بهتر بود نمایشگاه جانبی مجمع مهندسان ساختمان، نه به عنوان یک رویداد «جانبی» بلکه به عنوان یک بخش اصلی برگزار می شد تا فضا و امکانات بیشتری برای حضور شرکت‌ها و بازدیدکنندگان مهیا می‌شد.

مواد اولیه صنایع پایین دستی پتروشیمی به صورت اعتباری تامین می‌شود

به گزارش انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از ایسنا معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه اغلب واحدهای پایین دستی صنایع پتروشیمی با کمبود نقدینگی برای تامین مواد اولیه مواجه هستند، گفت: با همکاری شرکت ملی پتروشیمی ایران، مواد اولیه این واحدها به صورت اعتباری تامین می‌شود.
  • آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده طبقه بندی ضایعات PVC را در دسته

آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده طبقه بندی ضایعات PVC را در دسته "خطرناک" رد کرد

حفاظت از محیط زیست ایالات متحده (EPA) درخواست مرکز تنوع زیستی مبنی بر قرار دادن پلی وینیل کلراید دور ریخته شده به عنوان ضایعات خطرناک تحت قوانین فدرال را رد کرد. این مرکز در 24 ژوئیه 2014 دادخواستی را ارائه کرد و درخواست کرد که پلی وینیل کلرید دور ریخته شده را به عنوان ضایعات خطرناک تحت قانون حفاظت و بازیابی منابع (RCRA) فهرست کند. EPA این درخواست را رد کرد در حالی که به دنبال نظرات عمومی در رابطه با این رد آزمایشی بود.

حاشیه‌نشینی بنگاه‌های کوچک در اتاق؟

به گزارش انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از دنیای اقتصاد در اتاق بازرگانی، نوعی اشرافیت شکل گرفته و این اشرافیت تا حدودی سبب شده که شرکت‌های کوچک و متوسط احساس جدایی از اتاق بازرگانی داشته باشند.

نمایشگاه جانبی مجمع مهندسان، بازخورد خوبی داشت

«مهدی علی اکبر دوست»، مشاور شرکت کاسپین پلیمر از حضور در نمایشگاه جانبی مجمع مهندسان به دلیل مخاطبان تخصصی و پرسش‌های تکنیکال، اظهار رضایت می‌کند و می‌گوید: مخاطبان در اینجا جنس خوب و بد را می‌شناسند. شرکت کاسپین پلیمر یکی از غرفه گذاران نمایشگاه جانبی مجمع سالیانه مهندسان در برج میلاد بود که روز چهارشنبه 26 بهمن 1401 برگزار شد. این گفت‌وگو را در ادامه بخوانید.

رسول رزاقی: ضرورت عرضه مستقیم مواد اولیه توسط پتروشیمی‌ها

نظام مهندسی استان تهران، همزمان با برگزاری مجمع اقدام به برگزاری نمایشگاهی جانبی در سالن مرکز همایش ها برای مجریان، مهندسین و پیمانکان فعال در حوزه ساختمان نمود.انجمن لوله و اتصالات پی وی سی،  گفت و گوهایی را با شرکت های غرفه گذار عضو انجمن در این نمایشگاه انجام داده است که در ادامه می خوانید.

جزئیات جدید از بسته جدید بانک مرکزی برای دلار

به گزارش انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از ايسنا : در بسته جدید ارزی ارزهای حاصل از صادرات بخصوص در صنایع و معادنی که محصولات خود را به واسطه منابع ارزان انرژی تولید می‌کنند و در بازارهای جهانی به فروش می‌رسانند، تحت کنترل بانک مرکزی قرار می‌گیرد و این صادرکنندگان عمده (پتروشیمی، فولاد، مس...) الزاماً باید ارز خود را در بازار مبادله ارز و طلا، عرضه کنند.

نمای نزدیک از اقتصاد ۱۴۰۲

یکی از پرسش‌های اصلی فعالان اقتصادی، وضعیت اقتصاد کلان در سال۱۴۰۲ و سمت و سوی بازارها است. باتوجه به تحولات قیمتی در بازارهای دارایی، ارائه یک چشم‌انداز نزدیک از اقتصاد سال آینده می‌تواند مانند یک دفترچه راهنما برای سرمایه‌گذاران باشد. موضوع مهمی که باید به آن توجه شود این است که بهبود شرایط فعلی نیازمند یک تجدیدنظر اساسی در نظام تصمیم‌گیری و سیاستگذاری اقتصادی کشور در سال آینده خواهد بود.

افزایش خروجی پی وی سی در خطوط اکستروژن جدید سینسیناتی

در Battenfeld-Cincinnati ، k2022جزئیات Steady Flow ( جریان ثابت) را فاش کرد - یک ماژول نرم افزاری که نوسانات را در اکستروژن PVC به حداقل می رساند و به اطمینان از خروجی یکنواخت و مداوم - برای محصولات قابل اعتماد و با کیفیت کمک می کند

نرم کننده های فتالات بازیافت الکتروشیمیایی PVC را بهبود می بخشند

محققان دانشگاه میشیگان در ایالات متحده راهی برای بازیافت پی وی سی به صورت الکتروشیمیایی با استفاده از نرم‌کننده‌های فتالات درون این ماده برای تحریک واکنش ابداع کرده‌اند .

نرخ‌های جدید سپرده‌های بانکی

به گزارش انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از دنیای‌اقتصاد- مشاهدات میدانی نشان می‌دهد تمامی بانک‌ها و موسسات دولتی و خصوصی کشور در حدود مسیر جدید نرخ سود سپرده بانکی ابلاغ شده توسط بانک مرکزی حرکت می‌کنند. با وجود این حرکت در چارچوب توسط بانک‌های کشور، از بانک مرکزی به عنوان مقام سیاستگذار این انتظار می‌رود که تصمیماتی در راستای افزایش کارآیی شبکه بانکی کشور در شرایط تورمی اتخاذ کند.

آنچه مدیران در مورد کنترل‌‌‌های کاری باید بدانند

واقعیت این است که هیچ‌‌‌کدام از شما مدیران دوست ندارید تحت کنترل باشید اما نیاز دارید که کسب و کارتان را تحت کنترل قرار دهید. حال سوال مهم اینجاست که تفاوت بین این دو چیست؟ در پاسخ باید گفت هنگامی که شما تحت کنترل هستید باید حضوری همه‌‌‌روزه در محل کارتان داشته باشید؛ اما وقتی کسب و کارتان تحت کنترل باشد این امکان به وجود می‌‌‌آید تا بر اساس سیستم‌ها، فرآیندها و رویکردهایی کار کند که برای تحقق نیازهای آن شکل‌‌‌گرفته‌‌‌اند، و نه بر اساس ترس‌‌‌های شما یا محدودیت‌هایتان به‌‌‌عنوان یک مدیر.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 283717 ریال اعلام شد

مروری بر متغیرها و شاخص‌های اقتصادی بهمن ۱۴۰۱

تعیین نرخ خوراک پتروشیمی به دولت واگذار شد

به گزارش انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از ایسنا : نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه‌۱۴۰۲ گفت که این کمیسیون در مصوبه‌‌‌‌‌‌‌‌ای تعیین نرخ خوراک پتروشیمی در سال‌آینده را به دولت واگذار کرد. محسن دهنوی با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق در تبصره‌۱۴ لایحه بودجه‌۱۴۰۲ گفت: کمیسیون با پیشنهاد دولت درباره درآمد به میزان حدودا ۶۶۰‌هزار‌میلیارد‌ تومان از محل فروش فرآورده‌های نفتی و منابع هدفمندی موافقت کرد.

ضرورت اصلاح قیمت خوراک پتروشیمی‌ها/ سهم ۲۷ درصدی پتروشیمی‌ها از صادرات غیرنفتی کشور

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران با اشاره به سهم ۲۷ درصدی پتروشیمی‌ها از صادرات غیر نفتی کشور، گفت: عوارض ۵ درصدی برای صادرات و افزایش قیمت خوراک گازی پتروشیمی‌ها در سال آینده، پتروشیمی‌ها با مشکل مواجه خواهند شد.