-
دو عامل اصلی رشد بخش صنعت
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تسهیل تامین مواد اولیه و ایجاد محدودیت برای واردات را دو دلیل اصلی رشد صنعتی در کشور عنوان کرد. محمدمهدی برادران در جریان افتتاح بیست و دومین نمایشگاه تخصصی بینالمللی صنعت درخصوص دلایل رشد بخش صنعت، اظهار کرد: مطابق آمارهای مرکز ملی آمار ایران، بخش صنعت در سهماه نخست امسال رشد ۱/ ۵درصدی را تجربه کرده و با وجود مشکلات تامین برق و...، این رشد در فصل تابستان نیز ادامه داشته و روند تولید، صادرات و کیفیسازی صادرات مثبت بوده است.
-
زمان عرضه های بورس کالا تغییر کرد
بورس کالای ایران با توجه به تعطیلی روز چهارشنبه هفته جاری، نحوه عرضه محصولات در هفته منتهی به ۱۳ مهر ماه را ابلاغ کرد.
-
عرضه محصولات تمام تالارها در سامانه جدید عرضه بورس کالا
اطلاعیه توسعه سامانه جدید عرضه در بورس کالا ابلاغ شد؛ بدین ترتیب از روز شنبه ۱۶ مهر عرضه تمامی تالارها از طریق سامانه جدید عرضه ثبت و به تایید میرسد.
-
اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود
قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 269131ریال اعلام شد
-
نشست مهم انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی با سازمان بورس
در جلسهای با حضور مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادر، رضا عیوضلو معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان، محسن انصاریمهیاری مدیر نظارت بر ناشران، احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی و فریبرز کریمایی قائممقام این انجمن، مشکلات پیشروی صنعت پتروشیمی و راهکارهای حل این مشکلات بررسی و تصویب شد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-
برات الکترونیکی نیاز تولیدکنندگان به وام را کاهش میدهد
مهدی بیاتمنش گفت: برات الکترونیکی راهکار مناسبی است که به جای اینکه شرکتهای ابتدا تا انتهای زنجیره تولید یک محصول، جداگانه تامین مالی کنند و وام بگیرند، همگی از این ابزار استفاده کنند.
-
صف تقاضای وام تولید نسبت به ۱۴۰۰ طولانیتر شد؛ معمای ناتوانی تامین مالی صنعت
تولید تشنه سرمایه در گردش است و تورم عامل اصلی بیشفعالی بنگاهها در زمینه تقاضای تسهیلات است. مشاهده آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمینه تزریق پول به صنایع در ۳۱ استان در قالب طرح تبصره۱۸ نشان میدهد تورم وضعیتی را به اقتصاد ایران تحمیل کرده که گویی صنعت در دور باطلی گرفتار شده است.
-
مالیات کارتخوان چقدر است؟
براساس قانون جدید مجلس درباره مالیات، کلیه دارندگان دستگاههای پوز موظفاند تا برای جلوگیری از جریمههای احتمالی یا قطع دسترسی به خدمات بانکی، در سایت مالیات کارتخوان ثبتنام کرده و مبلغ آن را بپردازند.
-
رشد ۱۲۰ درصدی تولید پلیمرها تا پایان برنامه هفتم توسعه
تولید محصولات پلیمری در کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه از ۹ میلیون تن فعلی به ۱۲۰ میلیون تن افزایش پیدا خواهد کرد و ۵ محصول پلیمری جدیدی نیز به سبد محصولات پتروشیمی ایران اضافه خواهد شد.
-
خریداران پلیاستایرن و پیویسی آمریکایی واردات کمهزینهتر آسیایی را زیر نظر دارند
برخی از معاملهکنندگان پلیاستایرن ادعا کردهاند که در هفتههای آتی تخفیفات بیشتری را نیز دریافت خواهند کرد. قیمتهای پیویسی چین در هفته گذشته در میزان 780 تا 810 دلار در هر تن ارزیابی شده، که در مقیاس هفتگی 30 دلار در هر تن کاهش یافته، و اختلاف قیمتی قابل توجهی با محمولههای قراردادی آمریکایی با میزان 1907 دلار در هر تن دارند.
-
فراز و نشیب بازار پیویسی ترکیه همزمان با تقاضای آرام و افت عرضه/حاشیه سود ضعیف فروشندگان را از ارائه پیشنهادات به ترکیه منصرف کرد
تداوم بحران انرژی در اروپا، افت قیمتها از سوی تولیدکننده تایوانی برای ششمین ماه متوالی، حاشیه سودهای پایین در ترکیه، و تردیدها در رابطه با جریان مواد، معاملهکنندگان را از پیشبینی جو اکتبر دور نگاه داشته است.
-
بیشترین ظرفیت تولید در پتروشیمی های پی وی سی ساز ایرانی؟
تولیدکنندگان در بازار پی وی سی ایران با توجه به پیش بینی ها درخصوص افزایش قیمت ها در اکتبر و نوامبر در بازارهای جهانی در حال انباشت پی وی سی و خرید سهمیه های خود در بورس کالا هستند، و محدوده رقابتی به 3 درصد برای غدیر، 5 درصد برای اروند و بندرامام رسیده است.
-
در ۶ ماهه دوم سال تولید PVC افزایش پیدا میکند/ هدف پتروشیمی اروند اشباع بازار داخل است/ کارخانه ۳۰۰ هزارتنی PVC اروند بهزودی اجرایی میشود
دکتر کریمی در جریان همایش ارتباط با مشتری در حاشیه برگزاری نمایشگاه ایران پلاست که با حضور جمعی از مشتریان شرکت برگزار شد، با اشاره به افزایش عرضه محصولات شرکت پتروشیمی اروند در بازار داخل عنوان کرد: «هیچگاه اولویت بازار داخل بهعنوان هدف اصلی شرکت پتروشیمی اروند تغییر نکرده و به عنوان تامین کنندهی اصلی خوراک PVC کشور و رئیس کارگروه PVC تمام تلاش خود را به کار بستهایم تا با کیفیت ترین محصولات در شرکت پتروشیمی اروند و دیگر شرکتهای وابسته تولید شود.»
-
دوپینگ آماری رونق تولید؟
تولید در نیمسال اول۱۴۰۱ شرایط متزلزلی داشت که بعضا در گزارشهای شامخ صنعت و شاخص تولیدات بورسی نشانههای آن رویت شد. با اینحال انتشار آخرین نسخه از گزارش کالاهای منتخب صنعتی تصویر دقیقتری از عملکرد بخش تولید ارائه کرده است. بارزترین ویژگی گزارشی که وزارت «صمت» تهیه کرده، فقدان حضور کالاهای مهم نظیر پتروشیمی است.
-
شرکتهای پائین دستی: کیفیت محصولات «اروند» صادرات محصولاتمان را تسهیل کرده است
در حاشیه شانزدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست، مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند در راس هیاتی از مدیران مجتمع از شرکتهای پائین دستی حاضر در نمایشگاه بازدید و به گفتگوی بی واسطه با آنان نشست.
-
۳۸ مانع تجارت در ۵۰۰ بنگاه اقتصادی
پرسش از ۵۰۰بنگاه اقتصادی نشان میدهد امکان کمی برای افزایش حجم تجارت کشور تا سقف ۱۱۱میلیارد دلار وجود دارد. دلیل این موضوع در بیش از ۵محور عمده قابل طرح است که مهمترین آنها تامین مواد اولیه، امور مالیاتی، تامین اجتماعی، صادرات و فروش و بازار داخلی هستند.درهمین زمینه ۴۰ صاحبنظر در یک نظرسنجی راه تحقق اهداف تجاری را ارائه کردند.
-
نسخه خروج از رکود صنایع
یازده فعال و صاحبنظر اقتصادی، اظهار کردند که تنها نسخه خروج از رکود اقتصادی، محدود کردن حیطه اختیارات دولت در اقتصاد کشور است. به عقیده این ۱۱ فعال اقتصادی، دخالتهای بخش دولتی در سیاستهای صنعتی و اقتصادی بنگاههای اقتصادی، موجب رکود صنایع شده است. آنها معتقدند که هزینه رکود صنایع، بهخصوص در واحدهای اقتصادی کوچک، بیش از همیشه پدیدار شده و ریسک افزایش نرخ بیکاری و افت تولیدات صنعتی را بالا خواهد برد.
-
شکنندگی بنیادین بازار پتروشیمیها
باوجود اینکه بازارهای جهانی با کاهش تولید و افت نرخ متاثر از کمبود تقاضای موثر مواجهاند، رینگ داخلی محصولات پتروشیمی در بورسکالا با تاثیرپذیری از سیگنالهای افزایشی بهای ارز همچنان متعادل است. این هفته نیز همچون هفتههای گذشته، عرضه محصولات پتروشیمی با استقبال خوب خریداران مواجه شد. اما بازار جهانی، بهخصوص بازار اروپا، روندی معکوس را در پیش گرفته است.
-
در آخرین روز از نمایشگاه ایران پلاست چه گذشت؟
به گزارش ستاد خبری ایران پلاست، آخرین روز از نمایشگاه ایران پلاست با نشست حسین علیمراد رئیس کل امور بین الملل شرکت ملی پتروشیمی و معاون وزیر انرژی ازبکستان و سفیر ازبکستان شروع شد. علیمراد در این نشست صنعت پتروشیمی ایران را به هیئت ازبکستانی ارائه کرد.
-
راه اندازی بزرگترین مرکز بازیافت ضایعات پلاستیک اروپا را در آلمان
شرکت Dow، پیشرو در علم مواد در جهان و Mura Technology، پیشگام جهانی در بازیافت پیشرفته پلاستیک، همکاری خود را برای کمک به حل مسئله جهانی ضایعات پلاستیکی و پیشبرد بازگشت به چرخه تولید اعلام میکنند.