آرشیو رویدادها

کاهش شکستگی های خطوط اصلی آب در کانادا طی 5 سال گذشته با جایگزینی لوله های PVC

داده ها حاکی از آن است که جایگزینی لوله های چدنی با پی وی سی، شکستگی های شبکه ی آبرسانی را طی پنج سال گذشته در موس جاو کانادا به نصف کاهش داده اند.

حمایت دولت از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک‌‌‌های صنعتی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌‌‌های صنعتی ایران گفت: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در اولویت کاری این سازمان قرار دارد و از این واحدها در شهرک‌‌‌های صنعتی کشور حمایت می‌شود. به گزارش «ایرنا»، علی رسولیان افزود: حرکت به سمت دانش‌بنیان کردن واحدهای تولیدی و صنعتی از راهبردهای مهم سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران است و در این زمینه امسال ۵۱ واحد صنعتی در سراسر کشور توسط این سازمان دانش‌بنیان شده‌‌‌اند.

حمایت صنعتی شکست خورد؟

سیاست‌های حمایتی از صنعت داخلی شکست خورد؟ بازوی پژوهشی مجلس با استناد به روند ایجاد بنگاه‌ها در کشور به این سوال پاسخ داده است. ارزیابی‌های این گزارش نشان می‌دهد سهم کارگاه‌های متوسط و بزرگ طی سال‌های اخیر روند ثابت و گاهی کاهشی داشته و مراحل بلوغ بنگاه‌های کوچک نیز با موفقیت انجام نشده است. مطابق این گزارش، سیاست‌های حمایتی دولت از صنایع ایران نیز به خطا رفته است؛ به‌گونه‌ای‌که فقدان توسعه تولیدات با ارزش افزوده از یکسو و فناوری بالا از سوی دیگر این موضوع را اثبات می‌کند.

سامانه جدید عرضه بورس کالا به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

مدیر توسعه فناوری اطلاعات بورس‌کالای ایران با اعلام این خبر که سامانه جدید عرضه بورس کالای ایران به‌زودی راه‌اندازی می‌شود، گفت: طراحی سامانه جدید عرضه، یکی از پروژه‌‌‌هایی است که در راستای طرح جامع یکپارچه‌سازی سامانه‌‌‌های عملیاتی موسوم به «سامانه سیمرغ» پیاده‌سازی شده و این سامانه که به لحاظ تکنولوژی و فرآیندی به طور ویژه ارتقا یافته است، به‌زودی جایگزین تمام سامانه‌‌‌های قبلی بورس کالا می‌شود.

هیئت مدیره ی انجمن سی و یکمین جلسه ی خود را با حضور جمعی از تولیدکنندگان عضو برگزار کرد

روز یکشنبه 1400/11/24 موضوع اصلی ابطال یا عدم ابطال استاندارد لوله های ناودانی در دستور کار هیئت مدیره انجمن قرار گرفت

موضع گیری سازمان حمایت در خصوص کیفیت PVC-S57

مدیر کل نظارت بر کالاهای غیر فلزی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در پشتیبانی از صنعت لوله و اتصالات PVC و کیفیت نا مناسب PVC-S57 آبادان با دفتر توسعه صنایع تکمیلی مکاتبه کرده است .

حفظ معافیت‌های گمرکی ماشین‌آلات خطوط تولید ضروری است

محمدرضا فاروقی، نایب‌رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و مدیریت واردات اتاق ایران، حذف معافیت حقوق ورودی انواع ماشین‌آلات بر اساس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را نادرست خواند.

آسیب‌های افزایش قیمت و سهمیه‌بندی برق و گاز بر عملکرد بنگاه‌های تولیدی

دو گزارش تحلیلی در حوزه بهای برق و گاز که توسط معاونت کسب‌وکار اتاق بازرگانی تهران با کمک پژوهشگران و نظرسنجی از فعالان اقتصادی انجام شده است که نشان می‌دهد تولیدکنندگان بیش از افزایش قیمت، نسبت به قطعی برق و گاز و از دست رفتن مواد اولیه و وارد شدن خسارت به دستگاه‌هایشان دغدغه دارند.

اعلام قیمت مواد اولیه پلیمری + لینک دانلود

قیمت های جدید پایه مواد اولیه پلیمری برای عرضه در بورس کالا با نرخ ارز : 238583.5 ریال اعلام شد.

حذف سیستم بهین یاب صحیح نیست

رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی گفت: ساماندهی بازار محصولات پتروشیمی باید قاعده داشته باشد

ابهام انتظاری تقاضای پلیمرها

اثر تکانه‌‌‌های کاهشی بهای آزاد ارز بر جریان معاملات محصولات پتروشیمیایی بورس‌کالا با افت محسوس حجم معاملات در هر دو بازار پلیمری و شیمیایی به‌وضوح قابل مشاهده است. کاهش حجم معاملات هر دو بازار را می‌‌‌توان از مسیر افت تقاضا رهگیری کرد که برخلاف عرف هر ساله خود، جهت‌گیری کاهشی داشته و از ورود تقاضای هیجانی سنتی برای خرید محصولات پلیمری و شیمیایی، حداقل از جریان معاملات هفته گذشته خبری به گوش نمی‌‌‌رسد.

وعده‌های نمایشگاهی پتروشیمی‌ها برای رفع مشکلات pvc

منصور قدیمی عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی‌وی‌سی در دیدار با برخی از مدیران پتروشیمی‌ها در پانزدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست، از وعده آنها برای رفع مشکلات عرضه و قیمت pvc، خبر داد. گفت‌وگوی انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی‌وی‌سی را با آقای منصور قدیمی در ادامه می‌خوانید.

ضرورت تأمین خوراک پتروشیمی بندر امام/ تأسیس شهر پایین‌دستی در ماهشهر

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس بر تأمین کامل خوراک مجتمع پتروشیمی بندر امام تأکید کرد و گفت: به دنبال ایجاد یک شهر پایین‌دستی در ماهشهر هستیم.

تولید پی وی سی در ماه ژانویه در روسیه 3 درصد کاهش یافت

تولید کلی پلی وینیل کلراید (PVC) در سال 2021 به 87100 تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 3 درصد کاهش داشته است.بر اساس گزارش ScanPlast MRC، سه تولیدکننده اندکی تولید خود را کاهش دادند

گارانتی رشد تولید صادراتی

اتاق ایران رشد تولید صادراتی را در گرو ۶ پیش‌شرط می‌داند. «پرهیز از شوک‌درمانی»، «ثبات‌بخشی به بازار ارز»، «کنترل تورم»، «احترام به حقوق مالکیت بخش خصوصی»، «تسهیل و ساده‌سازی قوانین و مقررات» و در نهایت «مشارکت دادن کارشناسان اقتصادی در فرآیندهای تصمیم‌گیری» از جمله مواردی است که بخش خصوصی به دولت در راستای حمایت از تولید پیشنهاد می‌دهد.

کاهش قیمت PVC در دنیا؛ مساوی است با کاهش عرضه در داخل!

مواردی مانند رعایت کف عرضه، رقابت و کیفیت پی‌وی‌سی، مشکلات تازه‌ای نیستند؛ انجمن‌ها و تولیدکنندگان بی‌شمار مطرح و تکرار کرده‌اند و بسیار هم از سوی متولیان وعده شنیده‌اند... و اما این تکرار هنوز ادامه دارد. در شصت‌وششمین جلسه کمیسیون بازرگانی انجمن ملی صنایع پلیمر ایران که در سالن میلاد در پانزدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست برگزار شد، موضوع تامین مواد اولیه PVC، یکی از بندهای این جلسه بود.

مروری بر پانزدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست

سرانجام پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست روز 18 بهمن با حضور جواد اوجی وزیر نفت، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سفیران، معاونان وزیر نفت و صاحبان و فعالان صنعت پتروشیمی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش یافت.

افزایش ۹۸ درصدی سود خالص پتروشیمی غدیر

مطابق با اطلاعات و صورت‌های مالی منتشر شده بازه زمانی ۹ ماه سال‌جاری (حسابرسی نشده) پتروشیمی غدیر، مشخص شد درآمد‌های عملیاتی و بهای تمام شده درآمد‌های عملیاتی این شرکت در بازه زمانی مذکور نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ترتیب ۸۶ و ۹۶ درصد افزایش داشته‌اند.

پیش بینی قیمت دلار در روز مهم مذاکرات وین

قرار است مذاکرات دور هشتم برجام پس از یازده روز تنفس امروز سه شنبه 19 بهمن 1400 در مقر مذاکرات وین از سر گرفته شود. معامله گران بازار دلار در ایران به در انتظار خبر قطعی از مقر مذاکرات وین هستند.

نیجریه به دنبال واردات محصولات پتروشیمی از ایران

سفیر نیجریه در تهران بر توسعه همکاری دو کشور تأکید کرد و گفت: در ایران پلاست نشست‌هایى را با شرکت‌هاى ایرانى برگزار شد تا ضمن به اشتراک گذاشتن تجربیات و امکانات، بتوانیم محصولات پتروشیمى ایران را به نیجریه صادر کنیم.