۷ دى ۱۴۰۰

جلسه کمیسیون بازرگانی انجمن ملی یا کمیته PVC با موضوع قیمت گذاری PVC

جلسه کمیسیون بازرگانی انجمن ملی یا کمیته PVC با موضوع قیمت گذاری PVC در تاریخ 1400/10 /07 ساعت 11 بصورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه با ریاست آقای منصور قدیمی عضو هیئت مدیره انجمن ملی و انجمن پی وی سی ،آقای متوسلیان تاریخچه ای از آنچه از دو سال پیش تاکنون بر سر صنعت PVC آمده است را بیان کرد و تمام مصوبات یک شبه ای که صنعت PVC را به شدت تحت تاثیر قرار داد ; از اجرایی نمودن طرح افق ، گرید بندی PVC ، سهمیه بندی و قیمت گذاری غیر شفاف گرفته تا حذف همه ی این مصوبات بصورت آنی ، آزاد سازی خرید برای همه و تقویت رقابت بین تولید کننده و تاجر را خلاصه وار عنوان نمود ند و همه ی آسیب های وارده بر صنعت PVC را نتیجه ی تصمیمات غیر تخصصی در کنار عدم اجرای طرح های شفاف سازی تا حلقه های آخر مصرف ذکر نمود .

آقایان مفیدی و ایرانی علاوه بر یادآوری کیفیت پایین پلیمر PVC تولید ایران در مقایسه با برندهای جهانی در کنار قیمت بالای آن و فروش PVC در خانه به تولیدکنندگان داخلی به قیمت تحویل این کالا در بنادر هند و چین با محاسبه قیمت حمل و حتی بالاتر از آن را یک ضربه به صنعت دانستند و گفتند در همه جای دنیا فروش PVC بصورت یوزانس است درحالیکه در ایران فروش بصورت نقد و پیش پرداخت کل مبلغ توسط تولیدکننده محصولات نهایی انجام می شود .

آقای پیرزاده مدیر عامل تعاونی مجد جی ضمن ارائه خلاصه فرمول محاسباتی صنایع تکمیلی پتروشیمی و تاکید بر کسر تنها 55 دلار از قیمت PVC در بنادر هند بعنوان هزینه حمل توسط دفتر توسعه برای تعیین قیمت پایه PVC،  بیان کردند که در همین شرایط تولیدکننده داخلی PVC های تولید کشور را باتمام مشکلات کیفی حدود 100 تا 200 دلار بالاتر از بنادر هند خریداری می کند

سایر حاضرین در جلسه هم ضمن انتقاد از سیاست های دولت در بخش پی وی سی بر ضرورت تعیین یک رویه واحد توسط کل صنایع PVC و همصدایی جهت جلب نظر دولت بر ضرورت توجه به نیاز های تخصصی صنایع پایین دست و خودداری از صدور مصوبات یک شبه غیر تخصصی و غیر کارشناسی ، بدون توجه به نیاز صنعت تخصصی آن،  اتفاق نظر داشتند .