۲۷ تير ۱۴۰۰

سرانجام اولین قرارداد کشف پریمیوم PVC

"تعاونی های PVC ایرانیان و مجد جی ،70درصد از کل عرضه PVC در اولین قرارداد کشف پریمیوم را به خود اختصاص دادند"
  • در پی اعلام آقای مهندس قدیمی نماینده ی انجمن لوله و اتصالات PVC در هیئت مدیره ی انجمن ملی، مبنی بر عرضه ی اولین محموله PVC غدیر به روش کشف پریمیوم در روز 26/04/1400، ضمن سپاس از انجمن ملی در پیگیری مطالبات صنعت ، اعضای هیئت مدیره انجمن و تعاونی های پی وی سی ایرانیان و مجد جی تشکیل جلسه ی اضطراری دادند. بزرگان و صاحب نظران صنعت در این جلسه مجازی، ضمن ارائه ی دیدگاههای ارزشمند خود در خصوص نقاط قوت و ضعف این طرح و نحوه ی موضع گیری صنعت در قبال آن ، نتیجه را به صورت حضور فعال در این خرید و مشارکت حداکثری صنف جمعبندی کردند .
  • نتیجه ی همگرایی ، همفکری و همراهی مثال زندنی این صنعت ریشه دار و اصیل در کشور، اختصاص 70% از کل 1500 تن PVC عرضه شده در این فروش به دو تعاونی PVC کشور بود که بار دیگر مهر تاییدی بر حاکمیت خرد جمعی در صنف و احترام به ارزش ها و منافع جمع در تمامی شرایط کاری بود .