۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹

راهنمای فنی جدید PPI در مورد استفاده از لوله های CPVC در ساختمان های تجاری

موسسه لوله های پلاستیکی مستقر در ایالت متحده راهنمای فنی در مورد استفاده از پی وی سی کلرینه شده (C-PVC) در سیستم لوله کشی برای ساختمان های تجاری منتشر کرده است.

سرویس ترجمه انجمن لوله و اتصالات پی وی سی، این  راهنمای فنی (TN-62) ویژگی ها و قابلیت های مواد را توضیح می دهد که هنگام طراحی سیستم های CPVC برای کاربردهای تجاری باید در نظر گرفته شود. این راهنمای فنی به کاربردهایی شامل توزیع آب سرد و گرم( لوله کشی آب قابل شرب)، مقاومت در برابر آتش و سیستم های خنک کننده دلالت دارد.

بسیاری از مردم، تفاوت های قابل توجهی که بین مواد لوله کشی  PVCو CPVC وجود دارد، آگاهی ندارند. CPVC پلی وینیل کلرایدی است که در معرض یک واکنش کلریناسیون قرار می گیرد. کلر (CL2) و رزین PVC از طریق یک مکانیسم پایه ای رادیکال آزاد واکنش می دهند ، که به طور معمول با نور ماوراء بنفش آغاز می شود.

کلر اضافه شده به PVC  ویژگی های عملکرد دردمای بالا را می دهد و مقاومت در برابر خوردگی و آتش را بهبود می دهد. لوله های تحت فشار CPVC  ماده ای مجزا از لوله های تحت فشار  PVC با قابلیت های بیشتر است.

مباحث مورد بحث در این راهنما شامل موارد زیر است:

•  تعریف و ویژگی های مواد CPVC
•  استفاده در کاربردهایی با دمای بالا
•  مقاومت در برابر مواد ضد عفونی کننده مورد استفاده در آب قابل شرب
•  مسائل مربوط به طراحی

برای دریافت این راهنمای فنی اینجا را کلیک کنید.

تعرفه تبلیغات انجمن پی وی سی