۱۳ خرداد ۱۳۹۸

ترکیبات فومی pvc پوشش داده شده با عامل دمشی

فرمولاسیون جدید وینیل شرکت  polyone برای کاربردهای قالبگیری و تریم (trim) دارای یک تکنولوژی اختصاصی است که باعث کاهش مشکلات جداسازی و استحکام می شود.

سرویس ترجمه انجمن لوله و اتصالات پی وی سی: خانواده جدید از ترکیبات فوم  pvc با گرانول های پوشش داده شده از عوامل دمشی  برای داخل ساختمان، تریم  pvc در ساخت و ساز  و کاربردهای قالبگیری اخیرا توسط شرکت  polyone معرفی شده است. این کامپاند جدید مسائل موجود در مخلوط خشک  pvc سلولار معمولی که دارای مشکلات جداسازی و سازگاری است را حل می کند.

با افزایش ادغام عوامل فوم ساز، پردازشگران می توانند ثبات و سازگاری بهبود یافته برای کالاهای سبک وزن نهایی با کیفیت وظاهر بالاتر دست یابند. جیم ماتوی مدیر بازاریابی polyone  گفت که ما همواره به دنبال راه هایی برای ارتقای فناوری های وینیل  برای ارائه ارزش های بزرگتر به مشتریان هستیم.

با این گریدهای جدید ما به طور موثر به کاهش میزان بازیافت و استفاده موثر از مواد، همزمان با دستیابی به کیفیت برتر برای محصول نهایی کمک می کنیم.