۳۰ تير ۱۳۹۷

انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی در نامه ای خطاب به معاونت امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت عنوان کرد:

سه پیشنهاد برای تحقق تامین مناسب گریدهای پی وی سی مورد نیاز تولیدکنندگان

انجمن در نامه ای خطاب به حسن یونسی سینکی معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با تشریح شرایط فعلی عرضه و تقاضای گریدهای پی وی سی، پیشنهادهایی برای برون رفت از این وضعیت ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی انجمن لوله و اتصالات پی وی سی، رونوشت این نامه به روسای، اتاق بازرگانی ایران، دفتر صنایع تکمیلی شرکت ملی پتروشیمی، دفتر صنایع شیمیایی سلولزی، بورس کالا، انجمن کارفرمایی پتروشیمی و انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران ارسال شده است.

بر اساس این گزارش در بخشی از این نامه با اشاره به دو مشکل سایه حضور دلالان در بازار و همچنین  سقف رقابتی قیمت‌ها، اظهار شده است: کشور علاوه بر  مشکلات تحریم‌های بین‌المللی و همچنین مشکلات داخلی مانند تورم و نرخ بیکاری، با بحران‌های جدی دیگر مانند کمبود آب روبرور است. یکی از صنایع زیرساختی که می‌توانند به مدد مدیریت منابع آبی بیاید، صنعت لوله و اتصالات پی‌وی‌سی است که نقش بارزی در تجهیز اراضی کشور به سیستم‌های نوین آبیاری دارد.

تصویر نامه را در ادامه مشاهده کنید.