آرشیو یادداشت ها

معرفی محصولات شرکت دانش بنیان بن افزار

شرکت دانش بنیان بن افزار،تولیدکننده تجهیزات آزمایشگاه های پلی اتیلن، پی وی سی، پلی پروپیلین و...

بازار پی وی سی در مرداد ماه / جراحی سرپایی سهمیه ها

آیا بازار پی وی سی به ساحل آرامش رسیده است؟ سؤالی که این‌بار برای جواب دادن به آن باید به بررسی میزان سهمیه های بهین یاب و تغییرات اعمال شده توسط وزارت صمت بپردازیم.

چند توصیه به مدیران کسب وکارها

شیوع ویروس کرونا در جهان علاوه بر تبعات منفی که برای بنگاه‌های اقتصادی به همراه داشته است، بخش قابل ملاحظه‌ای از سبک زندگی مردم جهان را در سطح فردی و اجتماعی دستخوش تغییر کرده است.

سایه کرونا بر تجارت ایران

همزمان با شیوع ویروس کرونا در ایران، این ویروس بر تجارت خارجی نیز سایه افکنده است.

افزایش مالیات در دوره رکود!

دولت‌ها در کشور‌های جهان سوم، عمدتا به‌عنوان شریک غیرفعال، سهیم در سود فعالان تجاری هستند.ماهیت فعالیت تجاری، هدف تمامی ‌فعالیت‌های انتفاعی را نیل به سود دانسته و اشخاص در قالب ‌فعالیت‌های انتفاعی با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، می‌کوشند تا منافع مالی خود را تامین کنند.

گزارش کمپین انجمن لوله و اتصالات پی وی سی برای کمک به سیل زدگان سیستان و بلوچستان + فیش های واریزی

انجمن لوله و اتصالات پی وی سی در این گزارش کمک های اهدایی توسط اعضا و غیر اعضای انجمن، که به سیل زدگان سیستان و بلوچستان مشارکت داشته اند را اعلام می کند.

سودآوری در بازاری که رقبا سودآور نیستند

ساده‌سازی محصول یکی از استراتژی‌های مناسب برای متمایز کردن محصول و افزایش قابل توجه سودآوری در بازاری است که سایر رقبا سود چندانی به دست نمی‌آورند. اما طراحی محصول، تقریبا تمام کاری است که باید در آن انجام داد.

راه پیشگیری از فرصت‌سوزی‌ها

چه کسی مسوول فرصت‌سوزی‌های کشور در بازارهای بین‌المللی است؟ پنج کشور عمده مقصد صادرات غیرنفتی ایران در سال ۹۷ عبارتند از: چین با سهم ارزشی ۸/ ۲۰ درصد، عراق با سهم ارزشی ۲/ ۲۰درصد، امارات‌متحده‌عربی با سهم ارزشی ۴/ ۱۳درصد، افغانستان با سهم ارزشی ۶/ ۶درصد، جمهوری کره با سهم ارزشی ۸/ ۵درصد و سایر کشورها با سهم ارزشی ۱/ ۳۳ درصد.

سودای بهبود فضای کسب‌وکار

با گذشت پنج ماه از سال رونق تولید، نگاهی به آمارهای اقتصادی نشان می‌دهد که روند کندی از رشد و تقویت انگیزه سرمایه‌گذاری در بخش تولید ایجاد شده است که ناشی از حاکم شدن ثبات در نظام ارزی و توقف صدور بخشنامه‌های لحظه‌ای است.

نقش مسوولیت اجتماعی در توسعه پایدار

موضوع «مسوولیت اجتماعی بنگاه‌ها» در دنیای امروز جزء جدایی‌ناپذیر فعالیت شرکت‌ها و فعالان اقتصادی است و بنگاه‌های کوچک و بزرگ مسوولیت اجتماعی را به‌عنوان یک رکن اساسی برای دستیابی به اهداف خود مورد توجه قرار می‌دهند.

تبعیض و دیگران

تا زمانی که احساس عدالت قضایی در کشور وجود نداشته باشد و چند مسئول ارشد و مهرهای اصلی فساد متناسب با جرم مرتکب‌شده مجازات نشوند، و این مجازات اعلام نشود و در آن تخفیف داده نشود، باید پرونده باقی موضوعات را بست و فاتحه آن را خواند. به نظر من در نظام قضایی کشور افراط و تفریط وجود دارد.

آب....

این بی همتا گوهر هستی که سالهاست پیش بینی شده جنگ آینده زمین بر سرآن خواهد بود و احتمالاً ما اینگونه پنداشته ایم که لشکری با توپ و تفنگ، از راه زمین و دریا به کشور دیگری حمله خواهند کرد و آب آشامیدنی را در بطری هایی پلاستیکی؛ بر روی ارابه و ... به کشور خودشان حمل می کنند!

پیام‌های تحریم خرید PVC

روز گذشته تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی با فراخوان رئیس هیئت مدیره انجمن، اقدام به تحریم خرید PVC-S65 از بورس کالا گرفتند. بسیاری از کارشناسان این تحریم را ضروری و خواهان تداوم و حتی تسری آن به سایر صنایع تکمیلی پتروشیمی هستند.

خودتحریمی!

کشور شرایط متفاوتی را نسبت به سال‌های گذشته تجربه می‌کند و طبعا تولید داخل نیز وارد شرایط خاصی شده است. از یک سو تحریم‌های خارجی و غم‌انگیز‌تر از سوی دیگر چالش بزرگي به‌ اسم «خودتحریمی» در داخل!

ساز‌ و‌ کارهای «رانت‌زدا» از کانال بورس کالا

با اعلام تک‌نرخی شدن ارز در فروردین‌ماه سال جاری، مبنای محاسبه قیمت پایه محصولات در بورس کالا نیز دلار رسمی یا ۴۲۰۰ تومانی قرار داده شد و این در حالی است که دلار به‌صورت غیر رسمی و با نرخی بالاتر هم مبادله می‌شد.

خشکسالی، برجام و حمایت از تولید داخلی

خشکسالی، تورم و رکود، بیکاری، برجام و... کلید واژه‌هایی آشنا و تکراری برای تمام شهروندان ایرانی است. با وجود همه مشکلات و تهدیدهای طبیعی و غیرطبیعی که مردمان ایران در طول تاریخ دیرینه خود با آن روبه‌رو‌ شده‌اند، همواره راهکارهایی از سازگاری با مشکلات گرفته تا نوآوری یا حتی مبارزه، برای گذار از مشکلات مختلف یافته‌اند.

عجیب و خصمانه

چرا باید خواند: سازمان تامین اجتماعی براساس مصوبه دولت باید دفاتر یک ساله بیمه ای بنگاه های تولیدی را بازرسی کند اما تخلف بازرسان از این مصوبه مشکلاتی را برای بخش تولید ایجاد کرده است. مشکلاتی که فقط به این مصوبه ختم نمی شود. رییس کمیسیون صنعت اتاق تهران از بدرفتاری عجیب سازمان با تولیدکنندگان می گوید.

میانبرهای صنایع پایین‌دست از مسیر بورس کالا

بازار کالاهای پایه در بخش‌های مختلف صنعتی، پتروشیمی و کشاورزی در ایران همواره با محدودیت‌ها و دشواری‌های ساختاری زیادی روبه‌رو‌ بوده‌اند و بخش عمده‌ای از این مشکلات مربوط به عدم استفاده از ابزارهای نوین اقتصادی و ساختار نامناسب و ناکارآمدی بازار است

چرخش مثبت در عرضه مسکن

سرمایه‌گذاری برای تکمیل ساختمان‌های نیمه‌کاره بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت

رشد اقتصادی ترکیه با جیب تولیدکنندگان ایرانی

متوسط قیمت صادراتی ایران، ۳۰درصد ارزانتر از متوسط قیمت کالاهای وارداتی از ترکیه است که نشان‌دهنده صادرات عمدتا موادخام از سوی ایران است و رشد اقتصاد این کشور، از جیب تولیدکنندگان ایرانی است.

تعرفه تبلیغات انجمن پی وی سی