آرشیو رویدادها

مروری بر متغیرها و شاخص‌های اقتصادی بهمن ۱۴۰۱

تعیین نرخ خوراک پتروشیمی به دولت واگذار شد

به گزارش انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از ایسنا : نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه‌۱۴۰۲ گفت که این کمیسیون در مصوبه‌‌‌‌‌‌‌‌ای تعیین نرخ خوراک پتروشیمی در سال‌آینده را به دولت واگذار کرد. محسن دهنوی با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق در تبصره‌۱۴ لایحه بودجه‌۱۴۰۲ گفت: کمیسیون با پیشنهاد دولت درباره درآمد به میزان حدودا ۶۶۰‌هزار‌میلیارد‌ تومان از محل فروش فرآورده‌های نفتی و منابع هدفمندی موافقت کرد.

ضرورت اصلاح قیمت خوراک پتروشیمی‌ها/ سهم ۲۷ درصدی پتروشیمی‌ها از صادرات غیرنفتی کشور

عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران با اشاره به سهم ۲۷ درصدی پتروشیمی‌ها از صادرات غیر نفتی کشور، گفت: عوارض ۵ درصدی برای صادرات و افزایش قیمت خوراک گازی پتروشیمی‌ها در سال آینده، پتروشیمی‌ها با مشکل مواجه خواهند شد.

قحطی ارز «۲۸۵۰۰» برای واردات

به گزارش انجمن لوله و اتصالات پی وی سی به نقل از دنیای اقتصاد : جلسه هیات نمایندگان اتاق تهران این بار در جوی متفاوت برگزار شد؛ نزدیکی به پایان دوره ۴ساله اتاق تهران، اتمسفر جلسه را اندکی تلطیف کرده بود؛ تا جایی که دو دستور جلسه اصلی خارج شد و اعضا به ذکر مواردی از پستی‌و‌بلند‌ی‌های کار خود در این دوره پرداختند. با این وجود در نطق پیش از دستور، یکی از اعضای اتاق از این مساله خبر داد که اصلا ارز ۲۸۵۰۰تومانی وجود خارجی ندارد.

روند صعودی جهانی قیمت pvc در فوریه 2023

قیمت پلی وینیل کلراید (pvc) با افزایش تقاضا و عرضه محدود در بازار جهانی در ژانویه 2023 روندی صعودی نشان داد. علاوه بر این، افزایش تقاضای واردات پس از پایان تعطیلات سال قمری در بازار چین و دسترس پذیری محدود به موجودی، احتمالاً در افزایش قیمت PVC در فوریه 2023 نقش داشت.

تصمیم بانک مرکزی که بازار ارز را بهم ریخت + تصویر اطلاعیه

طبق تصمیم بانک مرکزی از روز گذشته شرکت‌های پتروشیمی منابع حاصل از صادرات خود را فقط به بانک‌‌ها و صرافی‌های بانکی ارائه می‌دهند.

فشار تورمی انرژی‌ بر صنایع

به گزارش انجمن پی وی سی به نقل از دنیای اقتصاد پس از انتشار گزارش‌های مالی شرکت‌های بزرگ در پاییز سال‌جاری، شرکت‌ها کارنامه چندان خوبی را طی ۹‌‌‌‌‌‌‌‌ماه اول سال‌جاری‌ از خود برجای نگذاشتند، به‌خصوص برخی از صنایع مانند فلزات اساسی با افت قیمت‌های جهانی و رکود اقتصادی مواجه‌شده و درآمدهای عملیاتی این شرکت‌ها تحت‌تاثیر قرار گرفته‌است. همچنین حاشیه سود این شرکت‌ها نیز با کاهش چشمگیری همراه شد.

خبر مهم بانک مرکزی برای دارندگان چک های قدیمی

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی اعلام کرد: چک های قدیمی همچنان در تمام شعب بانک های سراسر کشور پذیرفته می‌شوند.

صادارت مواد خام و نیمه خام در سال آینده مشمول مالیات شد

نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۲ گفت: براساس مصوبه این کمیسیون مقرر شد به میزانی که شرکت‌ها و صنایع برای تکمیل زنجیره ارزش، تحقیق و توسعه و تولید فناوری سرمایه گذاری می‌کنند، اعتبار مالیاتی دریافت کنند.

عبور پتروشیمی‏‏‌ها از رکود زمستانی

اعلام قیمت پایه محصولات پلیمری و شیمیایی برای دوهفته متوالی نیز نتوانست مانع رونق رینگ پتروشیمی در سومین هفته بهمن‌ماه شود و صنایع تکمیلی استقبال خوبی از عرضه این محصولات که مواد اولیه اصلی خطوط تولید آنهاست، داشتند. در این شرایط تصمیم روسیه برای کاهش تولید ۵۰۰‌هزار بشکه نفت‌خام در روز از ماه مارس امسال، با ایجاد جریان افزایش قیمت در معاملات محصولات حوزه انرژی، می‌‌‌تواند بر تب خرید مواد اولیه پتروشیمی‌‌‌ها در بازار داخل بیفزاید.

برگزاری دوره آموزشی استاندارد های لوله و اتصالات پی وی سی با همکاری اداره استاندارد استان تهران

انجمن لوله و اتصالات پی وی سی با همکاری اداره استاندارد استان تهران دوره آموزشی اجرای استاندارد های 2-13361 ، 3-13361 ، 1-9119 ، 1-9118 را برگزار می کند .

دردسر مزیت‌‌‌های تصنعی برای صنایع

عضو هیات‌مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: برخی صنایع به دلیل تخصیص یارانه، مزیت‌‌‌های تصنعی داشتند اما با حذف یارانه، توان رقابتی و صادراتی خود را از دست داده و تعطیل شدندبه گزارش «ایسنا»، آرمان خالقی با بیان اینکه در سال‌های قبل در مواردی در اولویت‌‌‌گذاری صنایع به دلیل تخصیص یارانه، مزیت‌‌‌های تصنعی داشتیم، بیان کرد: بخشی از صنایع معدنی، صنایع تبدیلی و بخش‌‌‌هایی از صنعت غذا، خدمات فنی و مهندسی و صنایع پایین‌دستی پتروشیمی از صنایع دارای مزیت در کشور هستند.

تاثیر زلزله ترکیه بر اقتصاد ایران/ فرصت‌ها و تهدیدهای پیش روی بازارها

برخی از فعالان اقتصادی پیش‌بینی می‌کنند در آینده نزدیک بازار تقاضا در بخش مصالح ساختمانی، فولاد و پتروشیمی از ترکیه به دلیل خسارت سنگین زلزله در این کشور افزایش پیدا کند؛ اما از آنجایی که ایران همواره فرصت‌سوزی می‌کند، احتمالا نتواند این بازار را پوشش دهد.

بهترین و بدترین مشتریان ما که هستند؟

اکثر شرکت‌ها عملکرد مالی را با نگاه کردن به بخش‌‌‌های جغرافیایی، خطوط تولید یا کانال‌‌‌ها، تجزیه ‌‌‌و‌‌‌ تحلیل می‌کنند. این دیدگاه‌‌‌ها این واقعیت را نادیده می‌‌‌گیرند که درآمدهای کل به مشتریان فردی وابسته است، و به همین دلیل است که تجزیه‌‌‌ و ‌‌‌تحلیل کسب و کار با نگاه کردن به مشتریان آن می‌تواند بینش مفیدی را در اختیار مدیران قرار دهد.

نگرانی‌های عرضه پس از زلزله ترکیه، قیمت نفت را افزایش داد

با چشم انداز تقاضای چین و نگرانی عرضه پس از زلزله ترکیه، قیمت نفت افزایش یافت.

قیمت جهانی پی وی سی به علت کاهش عرضه به آرامی در حال افزایش است

قیمت های پلی وینیل کلراید (PVC) شاهد یک حرکت صعودی در سطح جهانی بود که با تقاضای رو به رشد بخش های پایین دستی و موجودی محدود حمایت شد. در نتیجه تورم و نرخ های وام بالاتر، تقاضای بخش ساخت و ساز پایین دستی در سه ماهه چهارم سال 2022 کاهش یافت اما در حال حاضر بخش ساخت و ساز در پایان ژانویه 2023 به آرامی در حال شتاب گرفتن است که بر پویایی قیمت PVC در سراسر جهان تأثیر می گذارد

شرایط برگشت ارز حاصل از صادرات ابلاغ شد

به گزارش انجمن پی وی سی به نقل از دنیای اقتصاد: سازمان توسعه‌تجارت ایران شرایط برگشت ارز حاصل از صادرات به‌صورت اسکناس را ابلاغ کرد. به گزارش خبر‌‌گزاری مهر، سازمان توسعه‌تجارت ایران با ارسال نامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای به مدیران صنایع ۵ استان کشور نحوه برگشت ارز حاصل از صادرات به‌صورت اسکناس را ابلاغ کرد.

دلایل وضعیت کاهشی و نگران‌کننده تولید در دی‌ماه

شامخ‌ دی‌ماه از وخیم‌تر شدن وضعیت صنایع نسبت به ماه‌های گذشته حکایت دارد؛ به‌گونه‌ای که هیچ‌کدام از صنایع افزایش در تولید را گزارش نکرده‌اند و فقط شامخ سه گروه بالای 50 واحد قرار گرفته است.

حذف گواهی چک از مالیات بر ارزش افزوده خطوط تولید؛ ضمانتنامه بانکی جایگزین شد + سند

اخذ گواهی چک بابت مالیات برارزش افزوده ماشین آلات و تجهیزات وارده خطوط تولید لغو شد. با توجه به مصوبه ابلاغی به گمرکات کشور تا پایان آبان سال 1402 اخذ مالیات و عوارض ارزش افزوده به صورت ضمانت‌نامه بانکی صورت خواهد گرفت و به این طریق اخذ مالیات بر ارزش‌ افزوده و تجهیزات خطوط تولید تسهیل می شود.

مجلس 2 مانع بخش تولید و صنعت در لایحه بودجه 1402 را برمی دارد؟

تولیدکنندگان و صاحبان صنایع نگران خارج شدن نهاده‌های تولید از دایره کالاهای مشمول کاهش حقوق گمرکی، افزایش 2هزار تومانی سقف قیمت خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش 10درصدی ضرایب قیمت سوخت گاز صنایع در لایحه بودجه سال آینده هستند.