ارسال پاسخ

۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
لینک صفحه: http://pvcas.ir/n7939

pvc-asso.ir

معاون دفتر پایش طرح‌های مسکن وزارت راه: «تِم» آنلاین شد؛ دیگر امکان دستکاری در آمار مسکن وجود ندارد

یک مقام مسئول از پایان آمارسازی در طرح‌های حمایتی مسکن با راه‌اندازی تم خبر داد و اعلام کرد: با راه‌اندازی داشبورد مدیریتی و آنلاین شدن سامانه «تِم»، امکان ارائه آمار نادرست و دستکاری در اطلاعات مربوط به طرح‌های حمایتی مسکن، به طور کامل از بین رفت.

به گزارشروابط عمومی انجمن لوله و اتصلات پی وی سی به نقل از قدس آنلاین، احسان مسعودی، معاون دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی، در یک نشست خبری به تشریح آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن پرداخت و از داشبورد مدیریتی سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن رونمایی کرد.

مسعودی با اشاره به فعالیت سامانه «تِم» از سال ۱۳۹۸ و همزمان با اجرای طرح اقدام ملی مسکن در دولت دوازدهم، این سامانه را مرجع ارائه آمار، تحلیل و بررسی وضعیت طرح‌های حمایتی مسکن معرفی کرد. وی افزود با تصویب قانون جهش تولید مسکن در شهریور ۱۴۰۰ و تغییر نام طرح به نهضت ملی مسکن، سامانه «تِم» به ابزار راهبری طرح تبدیل شد و در جلسات مختلف برای پالایش متقاضیان، پیگیری پیشرفت پروژه‌ها و تسهیلات بانکی مورد استفاده قرار گرفت.

مسعودی در ادامه به مشکلات آماری در گذشته اشاره کرد و گفت آمار ارائه‌شده توسط ادارات راه و شهرسازی، شرکت عمران و بنیاد مسکن، فاقد اعتبار لازم بود و به‌صورت دستی تهیه می‌شد که امکان دستکاری در آن وجود داشت.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه مسکن، تأکید وزیر راه و شهرسازی بر شفاف‌سازی و به‌روزرسانی دقیق اطلاعات سامانه را یادآور شد و افزود توسعه داشبورد مدیریتی در همین راستا در دستور کار قرار گرفت. مسعودی تصریح کرد از این پس، آمارها به‌صورت شفاف، آنلاین و برخط در دسترس خواهند بود و گزارش‌های فیزیکی حذف می‌شوند.

معاون دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن با استناد به ماده ۱۹ قانون جهش تولید مسکن، یادآور شد وزارت راه و شهرسازی موظف است هر سه ماه یک‌بار، آمار طرح نهضت ملی مسکن را به‌صورت عمومی منتشر و گزارش مکتوب آن را به کمیسیون‌های مربوطه در مجلس شورای اسلامی ارسال کند.

مسعودی، قابلیت‌های داشبورد مدیریتی را برشمرد و گفت این سامانه امکان رصد دقیق پیشرفت پروژه‌ها، ارائه تسهیلات، پالایش متقاضیان و انجام تحلیل‌های برنامه‌ریزی را فراهم می‌کند. او همچنین بر آسیب‌شناسی مستمر و ارائه راهکارهای اصلاحی برای تصمیم‌گیری‌های دقیق و به‌روز تأکید کرد.

مسعودی همچنین به آمارهای ارائه شده در این سامانه اشاره کرد و گفت از ابتدای طرح‌های حمایتی مسکن، بالغ بر ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر ثبت نام کردند که یک میلیون و ۵۵۰ هزار نفر تایید نهایی شدند. او اضافه کرد که اطلاعات مربوط به ساخت و ساز، تسهیلات بانکی و انواع طرح‌های نهضت ملی مسکن (اراضی ۹۹ ساله، مسکن روستایی، بافت فرسوده و مسکن خودمالک) در این سامانه قابل مشاهده است.

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی‌ها در حوزه مسکن بر اساس برنامه هفتم توسعه انجام می‌شود، گفت از ابتدای دولت چهاردهم جهش مناسبی در اجرای پروژه‌ها صورت گرفته است. تاکنون ۴۴۸ هزار واحد انعقاد قرارداد مشارکتی برای تخصیص تسهیلات بانکی انجام شده که ۸۵ هزار مورد آن در دولت چهاردهم بوده است.

مسعودی با اشاره به محدودیت تسهیلات بانکی، اعلام کرد: پروژه‌های انبوه‌سازی جدیدی آغاز نخواهد شد و واگذاری زمین به مردم و تعاونی‌ها در اولویت قرار دارد. او تاکید کرد: وزارت راه و شهرسازی تلاش دارد تا واحدهای مسکونی در کمترین زمان و با کمترین قیمت به دست متقاضیان برسد و از اواخر سال ۱۴۰۳، با همکاری بانک مرکزی، اهتمام ویژه‌ای برای تامین مالی پروژه‌ها صورت گرفته است.

 

 

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد