ارسال پاسخ

۱۵ اسفند ۱۴۰۳
لینک صفحه: http://pvcas.ir/n7851

pvc-asso.ir

۲ چالشی که ۶ هزار واحد صنعتی را راکد کرده است

معاون سازمان صنایع کوچک با بیان اینکه ۶ هزار واحد صنعتی در شهرک ها راکد است، گفت: ۲ چالش اصلی صنایع کوچک تامین نقدینگی و بازار است که بعضا منجر به تعطیلی واحدها نیز شده است.

به گزارش روابط عمومی انجمن لوله واتصالات پی وی سی ،طهمورث لاهوتی درباره تعداد واحدهای صنعتی راکد اظهار کرد: در حال حاضر ۶ هزار واحد صنعتی راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور وجود دارد.

۲ مشکل اصلی صنایع کوچک

وی درباره عمده مشکلات صنایع کوچک که منجر به تعطیلی این واحدها می‌شود، اظهار کرد: مشکلات واحدهای صنعتی به صورت کلی در ۱۰ سرفصل دسته بندی شده است اما عمده چالش صنایع مربوط به تأمین نقدینگی می‌شود که آن هم ناشی از فراز و نشیب‌های اقتصادی کشور است.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزود: به نوعی با افزایش قیمت ارز، ارزش منابع مالی در اختیار یک واحد صنعتی برای سرمایه در گردش کاهش می‌یابد و طبیعتاً ماده اولیه کمتری می‌تواند بخرد که این مسئله روی روند تولید تأثیر می‌گذارد و در صورت تشدید این شرایط منجر به تعطیلی بنگاه می‌شود.

وی تصریح کرد: مشکل عمده بعدی مربوط به بازار می‌شود؛ طبیعتاً وقتی در شرایط تحریمی قرار داریم و بازار تجارت بین‌المللی رونق کافی ندارد، باید بازار داخل بتواند به توسعه فعالیت واحدهای تولیدی کمک کند. از سویی دیگر کاهش ارزش پول ملی نیز که منجر به افت قدرت خرید مردم شده که باعث می‌شود بازار داخلی برای واحدهای صنعتی کوچک شود.

لاهوتی افزود: مسائل دیگری همچون تکنولوژی، تأمین زیرساخت‌ها، مسائل مدیریتی و بحث‌های تخصصی دیگر جزو مشکلات واحدهای صنعتی است اما تأمین نقدینگی و بازار دو مشکل اصلی واحدهاست که فراوانی زیادی دارد.

تأمین سرمایه از طریق بورس

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران درباره اینکه برای تسهیل تأمین نقدینگی واحدها تدبیری اندیشیده شده است، گفت: تسهیلاتی تحت عنوان تأمین سرمایه در گردش از طریق نظام بانکی وجود دارد اما دنبال این هستیم واحدهایی که به لحاظ حجم مالی بزرگ هستند را به سمت بازار سرمایه و واحدهای خرد را به سمت بانک‌ها هدایت کنیم.

لاهوتی تصریح کرد: البته در حال حاضر نیز واحدهایی که شرایط بورس را دارند از همانجا تأمین سرمایه می‌شوند که تأمین سرمایه مطمئن‌تری هم است و سودی هم نمی‌دهند به اضافه اینکه در فرایند گردش مالی بورس دستاوردهای مالی بیشتری هم به دست می‌آورند.

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد