۲۰ خرداد ۱۴۰۳

صیانت از زنجیره ارزش صنعت لوله و اتصالات pvc با درخواست رفع نواقص سیستم رگولاتوری

انجمن لوله و اتصالات pvc در نامه ای به آقای مهندس محتشمی پور ، امکان تامین پایدار مواد اولیه با قیمت های رقابتی از بورس کالا برای صنایع تکمیلی و صیانت از زنجیره ارزش صنعت لوله و اتصالات pvc را خواستار شد.

صنعت لوله و اتصالات  pvc از ابتدای سال 1403 با چالش های متعددی در تامین مواد اولیه خود از بورس کالا مواجه بوده است. این چالش ها و تداوم این روند، منجر به فعالیت واحد های تولیدی با حداقل ظرفیت عملیاتی و تقاضای محدودتر تولیدکنندگان برای خرید مواد اولیه شده است.
علاوه براین خرید مواد اولیه با قیمت های گزاف و رقابت بالا در بورس کالا می تواند عرصه را برای رشد واحد های زیر پله ای با تولید بی کیفیت و غیر استاندارد فراهم آورد.
برهمین اساس و به منظور برون رفت از نابسامانی های به وجود آمده، پیشگیری از وارد آمدن آسیب به زیر ساخت های کشور و جلوگیری از بروز رقابت های غیر منطقی در بورس کالا، انجمن  با ارسال نامه ای به وزارت صمت ، درخواست کرد این عارضه  از طریق تنظیم گری بهنگام رفع گردد و تمهیداتی برای صیانت از زنجیره ارزش صنعت لوله و اتصالات  pvc در نظر گرفته شود.

فایل نامه را از اینجا دریافت کنید

متن نامه به شرح زیر است: