۲۹ فروردین ۱۴۰۱

پرداخت تسهیلات بانکی فقط با صورتحساب‌‌‌ الکترونیک

مدیر روابط‌عمومی بانک مرکزی نوشت: از ابتدای اردیبهشت‌ماه متقاضیان دریافت تسهیلات مرتبط با تامین مالی زنجیره تولید در هفت استان به صورت آزمایشی و در پنج صنعت منتخب، الزاما باید دارای صورتحساب الکترونیکی باشند.

به گزارش روابط عمومی انجمن به نقل از دنیای اقتصاد، مصطفی قمری‌‌‌وفا، در توییتی نوشت: به پیشنهاد وزارت صمت و با موافقت بانک‌مرکزی مقرر شد از ابتدای اردیبهشت‌ماه متقاضیان دریافت تسهیلات مرتبط با تامین مالی زنجیره تولید در هفت استان به صورت آزمایشی (خراسان‌رضوی، فارس، یزد، تهران، آذربایجان‌شرقی، مرکزی و خوزستان) و در پنج صنعت منتخب (صنعت غذایی، لوازم‌خانگی، تایر، قطعات خودرو و مصالح ساختمانی)، الزاما باید دارای صورتحساب الکترونیکی باشند. او افزود: در مرحله دوم از ۱۵اردیبهشت در تمام استان‌‌‌های کشور این الزام برای آن صنایع عملیاتی می‌شود و در گام سوم و از ابتدای خردادماه تمامی صنایع برای استفاده از تسهیلات مرتبط با تامین مالی زنجیره تولید باید دارای صورتحساب الکترونیکی از سامانه جامع تجارت باشند.