۱۴ دى ۱۴۰۰

مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش‌افزوده پاییز

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: ۱۵دی‌ماه، آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش‌افزوده دوره پاییز ۱۴۰۰ است. به گزارش رسانه مالیاتی ایران، محمد مسیحی افزود: بر اساس قانون مالیات ارزش‌افزوده، مؤدیان مالیاتی حداکثر ۱۵روز پس از پایان هر فصل مهلت دارند اظهارنامه مالیاتی خود را ارائه کنند. ب

به گزارش روابط عمومی انجمن به نقل از دنیای اقتصاد، بر این اساس، آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش‌افزوه دوره سه‌ماهه سوم (پاییز) ۱۴۰۰، روز چهارشنبه ۱۵ دی‌ماه است.

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: مؤدیان می‌توانند از طریق درگاه ملی مالیات به آدرس WWW.INTAMEDIA.IR، قسمت مالیات ارزش‌افزوده میز خدمت عملیات الکترونیک مالیاتی، اطلاعات تکمیلی را در این خصوص دریافت و نسبت به ارائه اظهارنامه و پرداخت مالیات متعلقه اقدام کنند.  او یادآور شد: مؤدیان مالیاتی که اظهارنامه مالیات ارزش‌افزوده فصل پاییز ۱۴۰۰ را تا پایان مهلت مقرر ارائه نکنند، علاوه بر محرومیت از تسهیلات و معافیت مالیاتی، مشمول جرایم قانونی خواهند شد.