۱ تير ۱۴۰۰

کاهش ۱۳ درصدی واحدهای تولیدی غیرفعال

وزیر صنعت، معدن و تجارت از کاهش ۱۳ درصدی واحدهای تولیدی و صنعتی غیرفعال و افزایش ۹ درصدی واحدهای فعال در شهرک‌های صنعتی در سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی انجمن لوله و اتصالات پی‌وی‌سی به نقل از دنیای اقتصاد، وزیر صنعت، معدن و تجارت از کاهش ۱۳ درصدی واحدهای تولیدی و صنعتی غیرفعال و افزایش ۹ درصدی واحدهای فعال در شهرک‌های صنعتی در سال ۹۹ خبر داد و گفت: به‌زودی مراکز تسهیل‌گری کسب و کارها در پنج استان کشور به‌صورت آزمایشی ایجاد می‌شود. علیرضا رزم‌حسینی افزود: ایجاد مراکز تسهیل‌گری کسب و کارها در جلوگیری از اتلاف وقت سرمایه‌گذاران و تسریع در راه‌اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی موثر واقع خواهد شد. بر این اساس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به‌زودی در پنج استان کشور مراکز تسهیل‌گری کسب و کارها را به‌صورت نمونه ایجاد و ارائه خدمات به متقاضیان را آغاز می‌کند. وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره مهم‌ترین اقدامات انجام شده برای راه‌اندازی مجدد واحدهای غیرفعال نیز گفت: ۲۴ درصد از واحدهای فعال شده از طریق واگذاری کامل توسط مالک اصلی به سرمایه‌گذار جدید، ۱۸ درصد از طریق مشارکت با سرمایه‌گذار جدید و ۱۶ درصد هم از طریق تامین مواد اولیه، مجددا راه‌اندازی شده است.