۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷

مزایا و معایب حضور در نمایشگاه ها و شو های تجاری/نکات مهم حضور موثر در نمایشگاه

ممکن است شرکت در نمایشگاه های تجاری برای شما ارزشمند باشد اگر...

سرویس ترجمه انجمن لوله و اتصالات پی وی سی، هنگام تصمیم  به نمایش محصول و یا خدمات خود، مزایا و ریسک های کسب و کار خود را در نظر بگیرید. این برای هر رویداد متفاوت خواهد بود با این حال می توان از تبلیغ محصول خود در محیط های مختلفی سود برد.

فواید:

نمایشگاه های تجاری به طور کلی در حیطه یک صنعت و افردای که درگیر و یا علاقه مند به آن صنعت هستند، متمرکز شده است.

•    نمایش در یک نمایشگاه تجاری می تواند راهی عالی برای تبلیغ در بازار هدف و ایجاد آگاهی از نام و برند تجاری باشد.

•    نمایشگاه ها  برای گستره مختلفی از مخاطبان( معمولا عموم مردم) باز می شود. این به شما امکان مذاکره برای ارتقای محصول یا خدمات را به گروه وسیعتری می دهد که ممکن است در مورد محصول یا خدمات شما دانش کمی داشته باشد.

•    حضور در نمایشگاه می تواند فرصتی برای تجارت کردن b2b(مدلی تجاری است که در آن بر ارائه خدمات به سایر شرکتها بیشتر از مشتری های انفرادی تاکید دارد) و ایجاد یک پایگاه داده مشتری از بازدید کنندگان در غرفه گسترش دهد.

•    تعامل رودر رو: باوجود فعالیت های بازاریابی BTL، نمایشگاه ها برای برندها جهت نمایش دادن محصولات، پیشرفت های تکنولوژیکی و خدمات به مخاطبین مورد نظر، سازمان دهی شده است. اولین قدم، دعوت مصرف کنندگان به غرفه و برقراری ارتباط با آنها  و شناخت نیاز های آنان از طریق ارائه محصولات و خدمات است که ارتباطات موثر را تضمین می کند.

•    شناخت رقبا و آشنایی با خدمات، محصولات و برنامه‌های آنان

خطرات:

همچنین مهم است که به طور کامل در مورد شرکت در نمایشگاه تحقیق کنید و اگر یک مشاور کسب و کار دارید با آنها در میان بگذارید. خطراتی وجود دارد که در مراحل برنامه ریزی باید از آن آگاه باشید:

•    نمایشگاه ها نیاز به حداقل یک روز و یا بیشتر وقت صرف کردن دارد.

•    شرکت در نمایشگاه به عنوان بازدید کننده و غرفه دار می تواند هزینه بر باشد

•    احتمالا رقابت های  زیادی در تمام نمایشگاه ها  برای جذب مشتری وجود خواهد داشت.

•    انتخاب نمایشگاه تجاری اشتباه برای ارائه محصول و یا خدمات می تواند منجر به نمایش به مخاطبین غیر مرتبط با صنعت شود. ارتقای ضعیف می تواند به این معنی باشد که هزینه های شرکت در نمایشگاه بیش از در آمدی است که کسب می کنید.

نکات مهم حضور موثر در نمایشگاه

ممکن است شرکت در نمایشگاه های تجاری برای شما ارزشمند باشد اگر :

•    مبلغ کافی برای پوشش دادن هزینه های نمایشگاه و دیگر هزینه های مرتبط در اختیار داشته باشید

•    چشم انداز ها و  تعداد مشتریانی را که  برای دستیابی به بازگشت سرمایه نیاز دارید تدبیر کنید.

•    مطمئن باشید که تعداد قابل توجهی از مخاطبین شرکت می کنند

•    راهی را برای جذب افراد تدبیر کرده باشید