۲۱ آذر ۱۳۹۶

ساخت کاشی های وینیل در شرکت J-Tec

سرویس ترجمه انجمن لوله و اتصالات پی وی سی: شرکت J-Tec  خط  تولید کاشی های PVC را احداث کرده است. این خط تولید شامل دو خط کامپوندینگ، سیستمهای توزین، میکسرهای سرد و گرم و سیستم خوراک دهی برای جریان پایین دستی است.

شرکت J-Tecده سیلو ارائه می دهد که هشت سیلو پودر (پی وی سی و فیلر) را ذخیره می کند و دو سیلو مایعات ( نرم کننده) را نگهداری خواهد کرد.

با توجه به موقعیت این سیلو ها دریک دره، بالا بردن تجهیزات به ارتفاع 30 متر یک چالش بود.  اول کامیون ها سیلوها را با مواد خام پر می کنند، سپس مواد به صورت پنوماتیکی به بالاترین سطح (ارتفاع 25 متر)  به منظور توزین به صورت بچ انتقال داده می شود. در سطح زیر 17 متر یک میکسر گرم و سرد محصول را ترکیب می کند.

همچنین در سطح پایین تر از 12 متر یک مارپیچ خوراک دهنده LWF مواد خشک را دریافت می کند (PVC، فیلر و نرم کننده) و به صورت دقیق در واحد کامپوندینگ ترکیب می کند. افزودنی ها در سیلوهای داخلی ذخیره می شوند و همچنین از طریق میکسر اضافه می شوند.